onsdag 19 februari 2020

Festen som kom av sig och nu får kommunerna betala notan!

Rekordåret 2015 stod vänstern på järnvägsperronger med skyltar ”Welcame refugee” och det var klang och ett enormt jubel, de flyr för sina liv! Idag får kommunerna skörda för det vansinne som utmärkte mottagandet av rekordmånga ekonomiska flyktingar. FN uppger att endast cirka 3% är riktiga flyktingar!


Gud nåde den som nämner huvudorsaken till att kommunerna går back. Det skylls på allt annat. Vad f-n är ni rädda för? Vad händer om ni säger sanningen och nämner orsaken, massinvandringen av
ekonomiska migranter? Vem/vilka sätter munkavle på svenska folket egentligen? Att kommuner går back ekonomiskt och att en del är konkursmässiga känner varje sunt tänkande svensk till! Men orsaken får inte uttalas, vilket är mycket skrämmande i en demokrati! Det är bara att konstatera att "humanitär stormakt" och demokrati går inte ihop!
 
Det finns mängder av olika artiklar där politiker nu säger att de som kom 2015 nu belastar kommunerna efter två års etablering. Men vi är faktiskt inne på det femte året efter ankomsten av "de nyanlända" och två års etableringsstöd innebär, att det har varit ytterligare tre år av försörjning av dessa som efter fem år kallas nyanlända.
Man ljuger om allt och man ljuger igen och lögnerna sköljs ned med floskler som att rädda livet på människor som passerat ett halvdussin säkra länder för att komma till bidragsparadiset i norr. Dessutom vet nu alla svenskar, att grovt kriminella från Mena vilket land de ska välja, om de inte vill bli straffade.

Makten har bestämt att den så kallade "etableringsfasen" är två år. Under den tiden får migranten sitt boende, mat och allt annat gratis utan motprestation. Detta borde Migrationsverkets handläggare göra klart för migranten vid första mötet med migranten och att migranten bör utnyttja de två åren till att söka ett arbete, för att efter dessa två åren, måste migranten själv betala för sitt boende, möbler, mat och allt annat, annars vräks migranten. Detta gäller även för svenskar.

SCB redovisade att efter 9 år så var det bara ca 50 % som hade jobb i arbetsför ålder och då ingick alla hittepåjobb som står för större delen av de 50%. Utöver detta så kommer alla barnen som driver på kostnader för skolan, sjuk- och tandvården, flerbarnstillägg samt övrigt. Ekvationen går aldrig ihop.

Det är inte så svårt att redovisa var utgifterna finns i en kommun! Varför utgifterna ökar, samt hur mycket de ökat och hur skatteintäkter har minskat och sedan ställa dessa siffror mot varandra. Makten ljuger hellre och försöker blanda korten och gömma kostnader på olika konton!

Vi har C och S kommunalråd i hela Sverige som tycker synd om insmugglade 35 000 tusen s.k. ensamkommande som föräldrar/släkt betalt smugglare för att de skall komma fram till Sverige, sedan är det familjen som kommer efter några år!

2015 kom det 35 000 afghanska ”ungdomar” till Sverige och inte till något annat land i EU. Alla förstår, även den mest korkade, att det var ett nätverk som agerat och som var väl kunniga om Sveriges bidragspolitik till just dessa ”s.k. barn.”
Idag har 11 000 av dessa barn efterlevnadspension för sina döda föräldrar från våra pensionskassor eftersom dom påstått att föräldrarna är döda och Sverige ser det då som om dom jobbade i Sverige före sin död och att barnen då skall försörjas med efterlevnadspension som kostar miljarder varje år! Förutom att fonderna dräneras på pengar, betalas även ÄFS pensioner ut från samma fonder. ÄFS gäller endast för invandrare och pensionen är större, än för en fattigpensionär!

Storlögnaren Magdalena Andersson: ”Självfallet påverkas inte pensionerna av att två miljoner invandrare får vara med och dela på dem.”

Enligt tillgänglig statistik ökar antalet 80-åringar varje år mellan 8-10.000. Att detta antal skulle sänka ekonomin enligt Magdalena Andersson, är inget annat än en stor lögn. Det som sänker Sveriges ekonomi är de över 100.000 invandrare vi tagit emot varje år! Det begriper t.o.m. en femteklassare som ser dessa siffror!


I Uppsala betalas närmare en halv miljard ut i försörjningsbidrag per år. Där kan man knappast skylla på utflyttning eller att vi blir äldre när ekonomin krisar.
Däremot kan man skylla på politiker och media. De flesta verkar inte se något samband mellan extrem invandring och taskig ekonomi.


Kommunalrådet i Sandviken är mycket stolt när han meddelar att de asylsökande är en vinst för samhället, visserligen inte i pengar men ändå. En eloge till Sandvikens styrande som i alla fall ljög tydligt och ogenerat när de meddelade att deras stad gjorde en vinst på 500 miljoner årligen på invandringen. Vilhelmina anser inte att det kostar pengar utan är en vinst för kommunen. Jamen så för tusan, dubblera invandringen och inkassera dubbel vinst!
Socialbidragsbudgeten spränger alla ramar och har inget med den för generös asylpolitik att göra? Tro att Baganda Bob har fått en värdig efterträdare.

Att folkomrösta om invandraremottagningen finns inte på kartan hos makten. 1988 genomförde Sjöbo kommen en folkomröstning! Till makten stora fasa röstade redan då, en majoritet nej till invandring!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar