onsdag 5 februari 2020

Skandalen efter ”State of the Union” talet!

I går höll Donald Trump “State of the Union” talet. I år kan detta liknas som ett kampanjtal och för presidenten en möjlighet att påminna dem som kommer att rösta i november, om hans prestationer och avsikter för den andra mandatperioden.

För hans partikompisar i
Kongressen, är det en påminnelse om vad de borde tala med sina väljare om ute i landet. Det betyder mycket för en politiker som står inför omval, att ha stöd från en populär president och president Trump är till svensk media stora förtret, mer populär än någon av hans motståndare vill tro.
 
I sitt tal till nationen pratade Trump om de stora framgångarna med ekonomi, skattesänkningar och arbetslöshet. Enligt flera bedömare var detta förmodligen hans starkaste tal som president, för det var inte svårt att hålla med honom när han pratar om, att optimismen är på uppgång, inkomsterna stiger och arbetslösheten sjunker. Den demokrat som till slut ska ställa upp mot honom i presidentvalet kommer att få det mycket svårt, för hans resultat är urstarka.

När talet var avklarat och Kongressledamöterna applåderade och Nancy Pelos som stod upp bakom Donald Trump och bredvid vice presidenten Mike Pence, rev föraktfullt sönder sin egen kopia av presidentens tal. Att
riva sönder kopian av talet var fegt! Om man ska förolämpa någon, ska det åtminstone ske, så att den som utsätts för detta, ser det.
 
Demokrater i USA är inga demokrater. De vet inte vad demokrati är för något, för då hade man inte uppfört sig som de gör. Demokrater påminner mer om ondskan, än att man respekterar utfallet av ett demokratiskt val, vilket de inte klarar av.
Att som skräckhäxan Pelosi riva sönder Trumps tal inför TV kamerorna visar på denna respektlösa och otrogna inställning till presidenten och demokratin.

I 4 år har demokraterna ägnat sig åt, att hitta något ”skit” om Trump för att själva kunna ta över makten. Någon egen politik har man inte presenterat över huvud taget. Bara skit om Trump. Svensk media har hakat på och nästan dagligen, har de varit en spegel av det skit som demokraterna har presenterat! Media verkar förvånade över att Trump inte nämnde något om den riksrätt som demokraterna på falska grunder startat mot honom. Varför skulle han ens nämna något som är en bluff och skam och som söndrat landet. Trump har något som demokrater aldrig kommer att uppnå, en vinnarskalle.
 
Foliehatten önskar Donald Trump all lycka med sitt uppdrag att "Drain the swamp” i Vita huset. Utrensningarna har gått fint hittills och många darrar av rädsla, för att bli avslöjade av denne orädde president.

Nu är inte allt vad Trump gör som faller Foliehatten i smaken. Men nog är Trump den bäste president man haft på mycket länge. Dessutom är inte Donald Trump någon politiker som alla de andra med skulder och gentjänster i bagaget. Han kan göra som han vill och vi ser resultatet. Trump kan se framemot 4 år till i Vita huset!

6 kommentarer:

 1. Till min stora förvåning tycker jag att Buttigieg(?) verkar sympatisk.
  Malta ursprunget kul.
  Mina barn hade en diplomat från Malta som klasskompisar för en tid sedan. Verkade även han sympatisk.
  För vad det nu kan vara värt.

  SvaraRadera
 2. Men Hatten, nu blir jag förbryllad...
  Skulle UZA inte dra sig ur MÖ och krig od tex???
  Jo, jag kan vara korkad....
  Hahaha!
  Men f.. n.
  It'$ all about The money/Meja
  Bra låt.

  SvaraRadera
 3. Håller med hatten om demokraterna ,,, otäcka individer ,,, o trump tycker jag skött sej bra ,,, det som talar imot trump är att han fortfarande lever

  SvaraRadera
 4. @Pelle
  Att han lever???
  Däri ligger svaret.
  Jerusalem??
  Kolla Storisrael och varifrån de sk flyktingarna kommer....
  INTE??

  SvaraRadera
 5. Förklara lite u ,,,, jag tänker att den sk djupa staten tillåter honom fortsätta leva kan vara att han spelar spelet bra åt dom

  SvaraRadera
 6. Jag tror det är alltför riskfyllt med ytterligare ett presidentmord i USA.
  Trump ger det militärindustriella komplexet tillräckligt mycket för att de inta ska låta skjuta honom, ibland kittlar de honom med några bomber eller kriser för att påminna honom om vem det är som bestämmer, men hittills verkar de trivas ihop.
  Nu har det i globalismens tid formats nya maktcentra som nog inte helt lyckats markera sina revir utan pinkandet pågår för fullt.
  Demokraterna är helt uppbundna till de globala storföretagen och bankerna samt det militärindustriella komplexet och kämpar förtvivlat mot demokrati och det amerikanska folket.
  Trump gör så här långt ett bra jobb och förhoppningsvis kommer en värdig efterträdare kunna fortsätta hans arbete om 4.5 år.

  SvaraRadera