söndag 9 februari 2020

Svenskar och västerlänningar är besatta av våld och sexualitet säger islamisk författare på ett seminarium i Järfalla på World Hijab Day!

I normala länder används helt naturligt landets språk och det internationella språket engelska, men inte i Sverige, utan arabiska har fått stor plats. Detta förfarande ses mer och mer på offentliga institutioner, vårdinrättningar och sjukhus och värst är det i Stockholm, Göteborg och Malmö och i vissa delar av Malmö skrivs till och med gatunamn på arabiska. 
Foliehatten och många med honom ställer sig frågan! Vilka signalerar ger detta ? Den arabtalande kvinnan behöver inte lära sig det svenska språket och de naiva svenskarna anpassar sig efter dem och inte tvärtom. En arabtalande muslimsk kvinna blev intervjuad av SVT som knappt kunde prata svenska, ansåg att det var en rättighet, att det ska stå på arabiska på offentliga platser. Vart fan är detta land på väg? Sverige har världsrekord i antalet tolkar per capita. Vad kostar inte detta! Skall man fortfarande få tolk efter 20 år i Sverige?
För en tid sedan satt Foliehatten på vårdcentralen för att få penicillin och tittade på deras informations-TV angående fallskador, där alla kvinnorna var klädda med hijab, ja just det - hijab!
Den 1:e februari firades World Hijab Day. En dag för muslimska kvinnor, att lyfta fram den muslimska slöjan hijab. Representanter för Ahmadiyya-muslimerna firade i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalmar, och Luleå för att berätta om hur härligt det är att ha slöja, samt att det är ett helt fritt val och ett av syftena med den här dagen, var att manifestera att hijab inte bärs under tvång.

Shafia Mahfooz Shahid från Ahmadiyya Muslimska Samfundet: ”För oss är det inget förtryck. Vi har en egen frihet. Hijab skyddar oss mot männens blickar.”
Shafia poängterar att även muslimska män kan bära kläder som hjälper dem att ta ned sina blickar! Foliehatten undrar självklart, vad menar Shafia? Hur kan en muslimsk man ta ned sina blickar?

I Stockholm, Islamic Center i Järfälla, arrangerade den shiitiske imamen Zaid Ali ett seminarium som gick under namnet ”Hijab i Väst!” Under seminariet hölls flera föredrag till försvar av hijab!
Fakta är: Hijab har inte något stöd i Koranen och är ett relativt nytt påfunnet koncept som dök upp efter den iranska revolutionen 1979 och förtrycket av kvinnor.
 
Framför
centrat stod ett tiotal vakter och poliser för att kontrollera vem som släpptes in. För att komma in i fanns två ingångar att välja på, en för män och en för kvinnor. Utanför stod hundratals skanderade motdemonstranter som hade samlats för att protestera mot slöjtvång och muslimsk diktatur i Iran.
En av talarna var den kvinnliga Dr. Rebecca Masterton, författare och tv-presentatör på den iranska regimens propagandakanal Press-TV.
Rebecca: ”Vi befinner oss i en postkolonial tid. Sverige deltog visserligen inte i kolonialisering, men ändå kändes det inte trevligt när andra västerlänningar kom till ens land och ändrade på det som var bekant.”
Rebecca beskrev dagens massinvandring till väst som muslimernas tid att ge igen för européernas kolonialism och att kolonisera Europa och förändra den europeiska kulturen.
Rebecca: ”Låt oss titta på den bredare bilden. Européerna började kolonisera världen och de ansträngde sig för att förändra kulturen i världen och de var stolta över det.”
Dr. Isa Jahangir, författare av islamisk litteratur, började med att förklara att Allah i grund och botten är mer repressiv mot män än mot kvinnor.
Isa: "Allah börjar faktiskt med männen. Innan Allah säger till kvinnan att täcka sig så kräver han att män inte ska titta på kvinnor.
Hijab är inte ett tecken på ”de andra” utan att den signalerar att ”dessa är mina moraliska principer. Problemet är människor som ser det i ljuset av den västerländska traditionen. Problemet är att vi inte ser det som något inhemskt. I Västvärlden bör inte hijab ses som en produkt som kommer utifrån."

Han menar att svenskar och västerlänningar är besatta av våld och sexualitet och på så sätt projicerar de sin besatthet av våld och sexualitet på muslimer och invandrare. Enligt honom är det ett psykologiskt komplex där svenskar sopar sin sjuka översexualisering och våldsamhet under mattan och istället pekar på muslimer och invandrare som våldsamma och objektifierande gentemot kvinnor.
För att besvara Dr. Isa Jahangir med hans egen argumentation:
"muslimer och invandrare är besatta av våld och sexualitet och på så sätt projicerar de sin besatthet av våld och sexualitet på svenskar och västerlänningar." Det är inget
försvarstal, utan enbart pinsamma logiska kullerbyttor!

Kvinnoklädseln i Islam beror just på muslimernas egen besatthet av kvinnans sexualitet. Det finns ett otal våldtäktsdömda muslimer som påstår sig vara oskyldiga och den frigjorda västerländska kvinnan är boven. Det var hon som förförde den stackars muslimske mannen som sedan inte kunde kontrollera sin lusta. I många muslimländer "stenas" våldtäktsoffren fortfarande ihjäl eller i bästa fall tvingas till giftermål med den som genomförde våldtäkten.
Hijb är enligt Mohammeds ord till för att det skulle vara möjligt att skilja kyska muslimkvinnor från de otrogna hororna, dvs. barhuvade kvinnor med annan religion. Vem är besatt?

De renlärliga ISIS-männen och kvinnorna har visat, hur de har följt Koranen och torterat sina offer på det mest bestialiska sätt eller huggit av huvudet. Det är därför skrattretande att muslimer med förorättades gråt i halsen försvarar Islam mot den sekulära världens kritik.

Låt oss blicka tillbaka i tiden och se varför vi har dagens situation och vem som bär skulden!
Per Gudmundsson, SVD: ”Den 15 juni 1994 fick Socialdemokraterna ett erbjudande. ”Vår politiska kommitté har haft bra dialog med andra partier men beslutet var att stödja socialdemokraterna”, hette det i brevet. ”Våra religiösa ledare har uppmanat alla deltagare i Fredagsbön att gå till vallokalerna den 18 september och rösta, de har meddelat att det finns inte något som hindrar muslimerna från att ge sina röster till socialdemokraterna som i tal och skrift försvarar de svaga i samhället.”
Och så här ser det ut i myndighets Sverige.
På Migrationsverket är en muslimsk kvinna i hijab, chef över urvalet av kvotflyktingar. En troende muslim som högste chef på avdelningen som bestämmer vilka kvotflyktingar som Sverige skall ta emot. Hon har även jobbat för Islamic Relief som är knutna till Muslimska Brödraskapet.
Bloggen SveaNews har avslöjat att Migrationsverket har gett grönt ljus för en troende muslim som högsta chef över vilka kvotflyktingar Sverige ska ta emot. Man har nätgranskat 29-åriga Suad Ali som innehar titeln ”expert på Sveriges flyktingkvot” och de har avslöjt att hon är en islamistkopplad asylaktivist som spridit hat mot SD.”
  En hijabchef bestämmer vilka kvotflyktingar som vi ska ha här.
Det är invandring, när den är som bäst!
TV4 tar upp M-förslaget att förbjuda hijab i vissa institutioner. TV4 tycker att skolor är en dålig idé, eftersom muslimer vill inte följa lagstiftningen. Reportern söker inte någon annan synvinkel. Hon intervjuar inga muslimska flickor som inte tycker om hijab tvång och inte heller intervjuar hon en svensk person som tycker att hijab är förtryckande.
Man kan se att hon hittade sina "men in the street" i ett offentligt bibliotek i Stockholm. Om hon och hennes TV-besättning hade åkt till Rinkeby, Husby eller Tensta och ställt dessa frågor riskerade de, att få sin utrustning förstört av ungdomarna. Denna reporter verkar helt hjärntvättad. Hon inser inte kanske att hon inte hade något val i den pro islamiska vinkeln i rapporten. Hon ser inte att hennes frihet är i fara. Hon ser inte att hon var partisk.
Matilda Löfdahl,
TV4 syn på saker är att M måste vara inlåst i en anti-SD-position. I själva verket rör sig även socialdemokraterna kraftigt bort från den multikulturella idealismen. TV4 har tagit bort inslaget!
Vem är egentligen förvånad, när vi har en regering som vurmar för Islam!

1 kommentar:

  1. 2 300 miljoner kronor betalade staten i tolkkostnader 2017.

    SvaraRadera