onsdag 15 september 2021

Det är SDs rasism som är orsaken till utanförskapet!

Någon har gnidit sina ”geniknölar” på Aftonbladets redaktion och har lyckats lista ut vad grundorsaken är till att ”samhället splittrats genom utanförskap, skjutningar, arbetslöshet, hedersrelaterat våld och andra hemskheter.”

Denna någon är Jehna Al-Moushahidi. Hon är 27 år och har studerat till statsvetare. I en artikel från SR skriver de: ”Svenska organisationen mot statslöshet är en organisation som startades här på Gotland av folkrättsjuristen Jehna Al-Moushahidi.” Al-Moushahidi är givetvis även med i Welcome Refuges. Säkert även medlem i flera andra liknande organisationer. Märkligt ändå om man har som idé att upplösa stater genom globalism kämpar för att personer inte ska vara statslösa. Skulle man fråga valfri invandrare om de känner tacksamhet att sådana som Al-Moushahidi engagerar sig för invandrare hade de bestämt svarat – Nej!

Det är också mer än märkligt att en representant för en folkgrupp som orsakat och orsakar i stort sett alla problem i Sverige får skriva och spy ut sitt svenskhat på ledarplats i förrädarblaskan Aftonbladet. Hon tycker att vi skall ge bort ännu mer av Sverige, ändå saknar hon själv jord och blodkopplingar till Sverige, tillhör inte ens den svenska folkstammen. Det är som någon bryter sej in ditt hem och sedan ta dina ägodelar och dina pengar dela ut dem till allt och alla och det är precis vad som hänt de senaste sju åren med Löfvenregimen med stöd av MP och Rödskrikan.

Jehna ”För det första så är invandringen fortfarande inte anledningen till att dessa problem finns i samhället. Det är SD:s rasism och politik som är anledningen till att utanförskapet växer. Personer med invandrarbakgrund har svårare att få både jobb och bostad på grund av rasism.”

Många tokigheter har man tvingats läsa i svenska medier genom åren men detta? Nådens år 2021? Säger allt om den aktuella tidningen. Det värsta är väl att det fortfarande finns en ansenlig mängd människor som fortfarande lyssnar till denna rappakalja.

I miiten av augusti skrev denna Jehna: ”SD är såklart ett av de partier som uttalat sig i frågan. De menar att migrationsdebatten är infekterad av känslor och trots att ingen kan förneka att det som händer i Afghanistan är hemskt, så ska vi inte ta emot afghaner till Sverige för att vi tycker synd om dem. Vidare påstår de att invandringen är orsaken till att samhället splittrats genom utanförskap, skjutningar, arbetslöshet, hedersrelaterat våld och andra hemskheter. Aldrig någonsin slog det dem att anledningen till att Sverige haft hög invandring är för att vi lever i ett av de mest privilegierade länderna i världen.”

Dessa invandrare från Mena som släpps fram av vänstermedia tar upp de privilegium som svenskarna har som detta är något magiskt som trillar ner från himlen och träffar innevånarna i huvudet. Anledningen till att Sverige är ett bättre land än valfritt i Mena är givetvis att det svenska folket genom historien har arbetat hårdare och mer effektivt än andra.
Det karga klimatet tvingade våra förfäder att, genom planering och långsiktighet, utarbeta strategier för att förse hela familjer med mat och husrum under alla årstider För att lyckas med detta krävs en viss intelligensnivå och de individer med otillräcklig sådan selekterades bort av naturen. Eftersom intelligens till 95% är genetiskt betingad har effekten av detta, genom evolution, utkristalliserat sig på så sätt att t.ex. nordeuropéer har mycket högre genomsnittlig IQ än exempelvis araber. Med högre intelligens följer en högre förmåga att skapa högstående civilisation och däri ligger förklaringen till att våra vita samhällsbyggen är vida överlägsna afrikanska "samhällsbyggen" baserade på lerhyddor.

Självfallet är det därför många invandrare söker sig just hit och inte till de länder det är sämst att leva i. De får dessutom hjälp av vara ambassader som på sina hemsidor har information om vilka bidrag en invandare har rätt till!
Ett land kan inte vara privilegierat. Ett land skördar frukterna av sitt eget slit. Det är det som är så irriterande med invandrae som sitter på svensk mark och gapar om att de ska få massa resurser. De resurser som finns och har funnits i Sverige har idag ackumulerats i vårt välfärdssystem och de enda som ska ha rätt att ta del av detta är svenskarna. Allt det slit våra förfäder har utfört gjorde de med den fasta övertygelsen om att belöningen skulle vara öronmärkt för deras avkommor och inte några fientligt inställda invällare och lycksökare från andra sidan jorden. 

1 kommentar:

  1. Ja,våra förfäder och vi har arbetat för detta land och det vi har.Vi fick det inte gratis. Men har hört det från annat håll att vi liksom skulle fått det serverat för oss. Så sanslöst de tänker. Inget land får något utan hårt arbete.

    SvaraRadera