torsdag 28 april 2016

Kaplans islamitiska byk är nu tvättad – med bävan inväntar Socialdemokraterna sin tvätt!

Nu har pendeln svängt rejält. Våra stora medier låtsas att de aldrig befunnit sig någon annanstans än de gör just nu och de skäms inte ett enda dugg! Men nu skingras dimmorna för de stora medierna. Sakta har de fått insikten att allt i Sverige inte är vad det sett ut att vara.

Kaplan-skandalen avslöjade det politiska etablissemangets intima kontakt med islamister
men det är med största sannolikt bara toppen på ett stort isberg.

Många epitet har klistrats på Mehmet Kaplan:
Femtekolonnare, spion, mullvad, men jag vet inte vilket epitet som passar bäst?

Hittills är det bara Miljöpartiet som fått ”tvätta” sin byk offentligt,
men fortfarande är det ingen som vågar gå på
Socialdemokraterna. Nu är dags att de också får sin smutsiga byk granskad, tvättad och att allt kommer upp på bordet.
Socialdemokraterna ligger inte långt efter Miljöpartiet och de är sannolikt ännu mer in(S)yltade med islamisterna.

Det inte alla har klart för sig är att den finns ända in i Socialdemokraternas VU, där islamistvurmaren och Tro och solidaritetsordföranden Ulf Bjereld sitter.


Dessutom umgås Socialdemokraterna internationellt med ytterst obehagliga krafter än i dag. I socialistinternationalen ingår bland andra Fatah, ett parti med ett allt annat än gott demokratiskt rykte.

Allt hänger ihop. Denna bisarra situation har skapats av en acceptans för islamistiska värderingar i flera av riksdagens partier parat med naivitet och felanalyser av varifrån hotet mot vårt samhälle kommer i dag.

Flera partierna har varit och är mycket blåögda när det gäller islamister. Islamisternas mål är medvetet planerat. De skall infiltrera sig inom politiken och därifrån påverka islamiseringen i det svenska samhället.

Kaplan har gång efter gång visat på hur nära kopplad han är till islamister och Turkiet, som inte hör hemma i en demokrati.

Stefan Löfven sade på ”avgångs-press-konferensen” att Kaplan hade gjort ett bra jobb vad gäller bostäder och att det byggs mer nu.
Med tanke på att genomsnittstiden för ett bygge ligger runt 8 år, så är det ökande byggandet startat innan nuvarande regering tillträdde.

Om detta finns det bara två teorier:
1. Stefan Löfven ljög medvetet!
2. Stefan Löfven har så minimala kunskaper om svenskt byggande att han borde ha passat på och avgått tillsammans med Kaplan!

Men låt oss lyfta blicken från byggandet – är det verkligen märkligt att Mehmet Kaplan och turkiska nationalister håller ihop?
Svaret är nej.
Ett bra exempel är hur det gick till i mars 2010, när Sveriges Riksdag tog det historiska beslutet att erkänna Seyfo – folkmordet i det ottomanska riket i slutet av 1910-talet på armenier, assyrier/syrianer, kaldéer, pontier, yezidier med flera grupper.

När folkmordsfrågan lyfts upp ser man ett verkligt hat från Turkiet och turknationalister och det är en rejäl ”öm” tå för dem.
Alliansregeringen var emot ett erkännande. De ville för allt i världen inte stöta sig med Turkiet, men en handfull borgerliga ledamöter röstade med oppositionen S, V och MP och med röstsiffrorna 131–130 togs beslutet.

I debatten gick Mehmet Kaplan (MP), då riksdagsledamot, upp i talarstolen omedelbart efter Södertäljes Yilmaz Kerimo (S).
Kaplan i talarstolen:
”Han ägnade också en god stund att säga att det inte går att lasta Turkiet och turkar för det som skedde under osmanska riket”.

Det är precis som om man skulle säga att det var Tyskland eller tyskarna som var bödlar. Vi säger alltid att det var nazisterna”.
En jämförelse som haltar betänkligt eftersom Tyskland - till skillnad från Turkiet- verkligen tagit ansvar för de historiska brotten.


Anförandet är långt, men inte särskilt koncist. Efter talet gör Kaplan något som verkligen visar vad han tycker – han kvittar ut sig, vilket betyder att han inte deltar i omröstningen.
Mehmet Kaplan medverkar inte när Sveriges riksdag beslutar om Seyfo.
Däremot, när svenska azerbajdzjaner i februari 2014 höll en minnesdag om massakern i Khojaly, utfört av armeniska styrkor under kriget i Nagorno-Karabach, 1992 - där minst 161 människor dödades - var Kaplan en av talarna.
Framför diverse plakat på engelska som kallar Khojalymassakern för ett folkmord och som kräver ett ”stopp för den armeniska aggressionen” framfördes också av en annan talare att minnesmärken för folkmordet 1915 ”skadar våra turkiska bröder”.

Kaplans kopplingar till pro-turkiska element är många – och anmärkningsvärda. Det är en gåta att Miljöpartiet och regeringen
hade förtroende för honom. Kan det vara så enkelt – alla visste - men Löfvén & Co blundade!

Inte heller att förglömma är att Mehmet Kaplans sympatier för jihad i Syrien kom fram när han vid ett seminarium i Almedalen jämförde frivilliga i finska vinterkriget och svenska Syrien-jihadister.

Kaplan gör vad han och hans vänner alltid gör – förringar och relativiserar jihadistisk terrorism. I samband med detta uttalande från Kaplan, framförde den nuvarande ordförande i Sveriges Unga Muslimer - Rashid Musa - att de som åker till Syrien inte är extremister på något sätt, utan att de bara åker dit för att hjälpa till.

Väldigt uppseendeväckande var även när Kaplan, i rollen som presstalesman för Sveriges Muslimska Råd, 2006 kritiserade Jylland-Postens publicering av karikatyrbilder på Muhammed och ansåg att det var en kränkande och främlingsfientlig provokation och det har inget med yttrandefrihet att göra.

Uppenbarligen ingår inte karikatyrbilder i Kaplans syn på yttrandefrihet.
Tilläggas kan att Sveriges Muslimska Råd kritiserade även Mona Sahlin när hon tidigare i år sa att muslimska samfund i Sverige måste ta större ansvar och aktivt ta avstånd från terrororganisationen Islamiska Staten


Miljöpartiet har flera gånger de senaste månaderna kritiserat den turkiska AKP-regeringens agerande mot aktivister och journalister.
Samtidigt sitter
Miljöpartiet i en regering som pressat på för EU:s flyktinguppgörelse med Turkiet.
Mycket pekar på att den turkiske presidenten Erdoğans samarbetsvilja inte bara köpts med EU-miljarder utan även med politisk tystnad om regeringens övergrepp mot mänskliga rättigheter och krig mot kurderna.

I Tyskland gav nyligen Angela Merkels regering klartecken för myndigheterna att åtala en komiker, stämd av den turkiska regeringen för att ha ”förolämpat” Erdoğan.


Det torde vara uppenbart för den normalbegåvade och inte alltför naive, att Miljöpartiet är ett extremistparti och har väldigt mycket gemensamt med galna anarkistgrupper.
Målsättningen är att riva, förstöra och att destruktivt förändra beprövade fungerande strukturer.
Miljöfokuset är bara en täckmantel för att avskaffa västerländsk demokrati och frihet.
Det allvarliga i sammanhanget är att partiet har legitimerats som en direkt eller indirekt regeringspartner av både Reinfeldt och Lövfén vilket omedelbart fick till resultat att Sverige påbörjade en snabb förruttnelse process.

Från twitter:
Jag har alltid betraktat MP som en olycka i Sverige. En svår olycka. Ett hot mot välståndet, vården, omsorgen”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar