torsdag 29 oktober 2020

De rika blir rikare och de fattiga blir fattigare och inkomstklyftorna har aldrig tidigare varit så stora!

Pest och kolera är ett problem som beskriver invandringen till Sverige. Samtidigt som media och de styrande politikerna ser till att importera ännu mera av problemet.
En numera avliden person som var född 1900 som hade bott i en statarbostad och levt i fattigdom sade klarsynt detta redan på 1960-talet om den svenska politiken när det stod klart åt vilket håll det rörde sig - kraftigt åt vänster: Det här kommer att gå åt helvete.
Det kommer ständigt rapporter om fattigdom och OECD kom idag på morgonen med en rapport, att Sverige sticker ut på ett markant sätt när det gäller inkomstklyftorna i Sverige. De rika blir rikare och de fattiga blir fattiga och de två senaste sosseregeringarna pekas ut som de skyldiga.
Rebecca Weidmo Uvell visar och pekar på det problem som massinvandringen har skapat med fattigdom i Sverige ganska tydligt i ett inlägg: ”Ingen utbildning alls.”
Uvell: ”Jag har svårt att se att de fem nationella minoriteterna (samer, sverigefinnar, tornedalingar, romer och judar) utgör något problem i Sverige. Den destruktiva mångkulturen kommer med människor som saknar vilja eller förmåga att passa in i vårt samhälle. Det handlar om massor av människor som helt saknar förutsättningar och möjligheter att komma in i det svenska samhället. Det är här de huvudsakliga problemen finns.”

Jag hatar också klassamhället skriver "socialdemokraten" Jan Emanuel i gårdagens Expressen: ”Jag hatar den växande otryggheten på gator och torg och som drabbar arbetarklassen värst.
Jag hatar de nya klyftorna som växer fram och som skapar en ny etnisk bidragsklass.
Jag skäms över ett samhälle som hårdbeskattar lågavlönade arbetare, men ger rika som mig subventioner för konsumtion och lägre skatt på arbetsfria inkomster, som vanligt folk aldrig kan avnjuta.

Jag som rik kan njuta fröjderna av det nya importerade låglöneproletariatet som kör ut min mat nästan gratis, hämtar min elsparkcykel där jag lämnat den och kör mig till krogen för småpengar. Jag kan äta gott och billigt på asiatiska snabbmatskedjor där maten lagats av arbetare med så låg lön att de aldrig har möjlighet att via skattsedeln bidra till sitt eget välfärdsbehov."

Detta var ytterligare en spik i kistan för sossarna, där en sosse som blivit rik på nyliberalismens politik går till attack mot nyliberalismen som genomförs av hans egna parti. Ett praktexempel på en äkta socialdemokrat. De är alltid i opposition. Även till sin egna förda politik. Men ändå har han rätt i sakfrågan. Det är nyliberalism och progressiv socialism som hand i hand banat vägen för en politik som skapar mer problem än den löser för Sverige.
Jan Emanuel glömde ta upp att Sveriges pensionärer som arbetat ett helt liv inte får en pension som de kan leva på och den är den klart sämsta i Norden. Nästan en miljon är s.k. fattigpensionärer.


Det mångkulturella samhället som finns i Sverige idag är en explosiv blandning som kommer att vara ödesdigert för värdens etniska identitet. En av de otäcka sanningarna om mänskligheten är att judar måste konfrontera antisemitism, oavsett hur assimilerade de är. Afrikaner som bor i USA eller Europa är offer för rasism, oavsett vad de gör. Så blir för svenskar också.


I 80-talet var svenskarna ganska säkra i sin egen identitet. Nu kan ingen etnisk svensk tala för befintliga sociala normer och ordning utan rädsla för attack.

Om en muslimsk kollega lämnar arbetet för att be flera gånger om dagen och inte gör sin rättvisa del av arbetet, kan en svensk då kritiserar honom?


Svensk politik i sig har blivit ett multietniskt slagfält. Alla parter, även SD, marknadsför icke-svenskar. De icke-svenskarna, Sabuni, Dadgostar, Asbati, Bali, Bah Kunkhe, etc. är mer färgstarka och aggressiva än de flesta svenskar. Svenska kulturella normer kräver blygsamhet. Den normen kommer att försvinna.
 

Debatt om idéer har blivit sekundär till identitetspolitik. Om svenskar organiserar sig politiskt kommer de att kallas rasister. Om de vägrar att tala för sig själva kommer de att bli bortträngda från beslutsfattandet. 

Ghettona är relativt fredliga, trots mord och bilbränder. Men när välfärdsstaten inte längre kan leverera ett gott liv med bra bidrag till invandrare som inte har riktiga produktiva jobb kommer de att explodera. Om getton stöds permanent av ekonomiska subventioner kommer de att växa med fortsatt invandring tills svenskarna är en minoritet.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar