onsdag 21 oktober 2020

När Imperiet drar i snöret spratlar regeringen, media och Public Service!

Ibland snubblar Foliehatten över påståenden och uppgifter som är fantastiskt intressanta. Det han missat var att det Liberala Imperiet har ägnat sig åt att omkullkasta regimer som är motståndare till Imperiet genom s.k. färgrevolutioner.
Vi har sett dem i arabvärlden, Jugoslavien, Baltstaterna, Ukraina och Georgien. Vad
Foliehatten inte kände till, är att det faktiskt har funnits handböcker och färdiga manualer som Imperiet och dess många "liberala" NGO:s har använt.

Revolver News
har en mycket högintressant längre, men välskriven artikel, där artikelförfattaren leder i bevis, att de problem som den valde presidenten för Imperiet drabbats av, beror på att handboken för färgrevolutioner har återimporterats hem och satts i arbete av samma personer som varit operativa i samband med diverse fredliga protester i andra länder.

Föga förvånande så heter den som verkar ha varit central samlande gestalt i skuggorna Eisen och som en nödvändig ingrediens för en färgrevolution, en stor andel "liberal" press. För vem kan bedriva mediakrig utan liberal press. Inte alls överraskande, så finns en separat artikel om George Soros inblandning i färgrevolutionerna.

Artikeln om Eisen tar ca. 20 minuter att läsa. De som tar sig tid läsa kommer att förstå mer av hur världen fungerar. Sätter vi detta i relation till vad som hände i Stockholm under röran med BLM-protesterna och den knäböjande polisen, så står det ganska klart att det inte var en inhemsk process utan skapad, regisserad och iscensatt av utländska intressen dvs. skaparna av
color revolutions som denna gång valt ut Sverige som "target country."

Vi har nu svart på vitt att hela den feministiska statsapparaten, politikernas och medias beteende under denna "tillställning" visar att "den oberoende och alliansfria nationen" endast är en floskel, en kuliss och att Sverige i realiteten endast är en filial till det liberala Imperiet.

De som läser inlägget kan fundera över vilken statsrättslig term som skulle passa bäst för att beskriva Sveriges förhållande till Imperiet.
Vasall, dominon, lydrike,
satellit? Eller har ni eget förslag?

 

2 kommentarer:

 1. Eisen-förvånad??inte nämnvärt...
  Har det inte sett ut så här jämt??

  Vem/vilka bonga in "guldkalven" efter 911??en "metallgubbe" det oxå, $ilverstein & c:o...

  Varför hette han Hitler, som verkar ha klart WW II numera,vars far hette Schickelgruber??
  Vad händer??

  Varför alla mnamnbytare??

  Iosef Vassorianovitch Dzhugasvilli=Stalin=stålman...
  Trotski=Bronstien.
  Lenin=Uljanov, mig veterligen..

  Mycket nu?

  Mvh Per

  SvaraRadera
 2. Hur att få rätsida på historien om man inte vet vad aktörerna heter ens??
  Har det med karma att göra??långsökt??
  Är det?
  Något är det, iaf..

  Obedaia Asch=Olov Aschberg(den röda bankiren).. guess What!!
  Helt rätt.

  Mvh Per

  SvaraRadera