lördag 31 oktober 2020

Kommer de muslimska terrordåden i Frankrike att fortsätta och sprida sig?

De muslimska terrordåden i Frankrike kom som ett mycket beskt piller för svensk media och vänsterpolitiker och det har varit mycket svårt för dem att svälja. Man försöker på alla sätt förminska det som har skett med olika omskrivningar och vinklingar. Till allas förvåning har vår inkompetente statsminister uttalat sig, med att det är ”förskräckligt” , men att han skulle ställa upp på Frankrikes sida helt och hållet, kan vi bara glömma. Han har en muslimsk väljarkår att ta hänsyn till.

Tänk om det hade varit högerextrema som utfört dessa dåd! Det hade varit ”en tidig julklapp” för
vänstern, svensk media och SVT. Vi hade fått se TV-sofforna fulla av diverse experter som hade delat med sig av sina visa omdömen, hur hemska dessa nazister är. Idag är TV-sofforna tomma och vi hör inte ett enda litet ”pip” om hur hemska dessa extrema muslimer är.

I en krönika för 2 månader sedan skriver Niklas Orrenius i DN en artikel som är en ren hyllning till muslimerna:

Samtidigt är det viktigt att ha is i magen, och minnas att extremister som Paludan och Park är på förlorarsidan – åtminstone här i Sverige. Medan de köper sina jönsiga muslimhatarkit – ”ett paket bacon, en ask tändstickor och ett exemplar av Koranen, tack” – fortsätter hundratusentals svenska muslimer lugnt att leva sina liv. Sverige är deras hem, de ska ingenstans. Varje dag deltar svenska muslimer som viktiga kuggar i det svenska samhällsbygget. De tar sig till sjukhus, fabriker, skolor, byggen, äldreboenden och andra arbetsplatser. Vårt land har flera framstående muslimska politiker, forskare och författare.”

Niklas Orrenius är rent ut sagt ”äcklig” i sitt krypande för muslimerna: ”Tack för omtanken, och Nordens hopp och frihetens soldat, men vi svenskar lever och mår bra. Den här sommaren har vi njutit tillsammans på stränder och bryggor. Några av oss i badbyxor och bikini, andra i slöjor. Vi har ätit Ballerinakex och druckit kaffe, tuggat på solroskärnor och rökt vattenpipa."

Foliehatten vet inte vart Orrenius vill komma i sin artikel. Vi lever inte alls ”tillsammans” med melonkärnor och ballerinakex och topless och burka på stränderna. Tvärtom är allt otroligt uppdelat. Vi förstår inte dom och dom förstår inte oss. På stranden är det noll interaktion mellan oss. Vi, tillsammans, rökt vattenpipa? Har ”Orrenius” själv gjort det eller vilka är ”vi?” Har de ätit ballerina kex, nej tror inte det utan de äter sin arabiska mat och vi äter vårt och de sitter vid sina bord och vi vid våra. Vi umgås inte och talar inte med varandra eller tittar åt varandras håll.
Vi gillar inte varandra helt enkelt. Nä du Orrenius. Sverige är inte ett enda stort härligt Woodstock, där vi gör saker tillsammans. Sverige har aldrig varit så splittrat som nu. En bisarr artikel, helt ur tiden. Man kan ha åsikter om Paludan och Park och Koranbränning. De är konstnärer, debattörer och provokatörer och de flesta vanliga svenskar är
skittrötta på all kriminalitet, Islam och allt kaos, vi är det helt utan att bränna Koranen eller göra jippon.

Orrenius: "Sverige är deras hem, de ska ingenstans." Detta är inte demokrati. Detta är Bonniers agenda och vad vi läser är deras agenda. Bonniers tror att svenskar är nazisvin som kommer att bygga gaskammare om man vänder ryggen till i en sekund. Denna upplevda rasism som inte existerar i verkligheten skall då byggas bort med massinvandring av judehatande muslimer.

Under Stefan Löfvens maktperiod har Migrationsverket ivrigt utfärdat över 2000 uppehållstillstånd för främst ID-lösa muslimer i veckan och inga krav ställs överhuvudtaget! En 32% ökning sedan Reinfeldt. Efter 20 år i Sverige behövs fortfarande mängder av  tolkar vid kontakt med myndigheter/sjukvård. Många kan kanppt ett ord svenska.  I Bonnier samlade tidningar och av Morgan Johansson ges det sken av att invandringen "den dras åt" och har minskat. Varenda DN-läsare tror att massinvandringen minskat. Sanningen är att vi totalt ligger nästan på samma enorma nivåer som 2015.

På vilket sätt är det "osvenskt" att vara emot allt som är bra med Sverige och inte direkt står högt i kurs i Islam – kvinnofrid, yttrandefrihet och att folk får ha sin sexualitet ifred! Svensk är av två betydelser, etnisk svensk och svensk medborgare. Eftersom medborgarskap delas ut som en filmis i flingpaketet av liberalvänstern, så skiter vi högtidligen i dess betydelse, de går att dra in igen, se på Danmark!

På vilket sätt vill "svenskarna" kasta ut nationalister ur landet, källa/undersökning – Herr Orrenius? Du är inte representativ för Sveriges befolkning, lycka till i ditt framtida drömrike med en stor andel som vill ha Sharia och att de skulle tolerera Pride.

Den som vill läsa om vad som skrevs om den här skribenten på nätet. Kan läsa här. Han trängde in sig  hos en äldre kvinna som inte ville bli intervjuad i hennes hem.

Orrenius:”
Ingen öppnar när jag knackar på, men jag ser att någon är där. Det hänger någon badhandduk, det ligger en sekatör framme. Jag knackar på fönstret och säger ”hallå Barbro, det är Niklas här, vill du prata?”
Han är tydligen någon form av åsiktspolis.
Sedan misstänks han av folk på nätet för att ha förgiftat hennes brunn. Han gillar nog inte andra åsikter.

Islam och muslimerna är världshistoriens främsta kolonialister. För 1400 år sedan fanns de enbart på den östra sidan av den arabiska peninsulan. Idag har de lagt under sig det tidigare mångkulturella Mellanöstern. Hela Nordafrika, stora delar av Asien osv. Givetvis blir Europa ett lätt byte med. Det absurda är att muslimer flyr från sina egna kolonier och erövrade områden eftersom de har inre stridigheter och sin egen misslyckade kultur.De två falangerna är som hund och katt!

Orrenius är gränslöst oförskämd i sitt ogenerade hat och fördomar mot svensken. Hans Exposyn på svensken är förskräcklig och just därför anställdes han av La familia Bonniers. Folk som frivilligt köper prenumeration på DN måste vara självplågare eller idioter. Orrenius ser på detta med glädje. Han verkar vara helt euforiskt över tanken att Islam och muslimerna har kommit till Sverige för att stanna.
Man måste se på detta på lång sikt. Man kan inte stirra sig blind på andelen muslimer och Islams inflytande i Sverige idag. Visserligen är det stort, men det är inget mot vad som väntar i framtiden, om utvecklingen håller i sig. Detta måste Orrenius ha tänkt på också. Ändå så verkar han vara så glad.

Idag fylls Sverige på med muslimer och svenska företag flyttar. Svenska företagare och entreprenörer bygger nu upp sina firmor i forna öststater. Slovakien, Ukraina, Ungern, Tjeckien, Polen osv. Det är bättre för familjen och ekonomin. Hela livet blir bättre. Liberalvänstern och MSM håller på att jaga bort skattebetalarna. Sydafrika och Zimbabwe har/hade samma taktik och resultatet kan vi se.

Foliehatten kan just nu bara se två alternativ till utspelet av Niklas Orrenius. Det är en form av prostitution där Orrenius förnedrar sig, men vet att det betalar sig karriärmässigt med denna hållning.
Polletten har inte trillat ner ännu. Han saknar respekt för att lyssna på de alltfler som har en mer komplex syn. Om Orrenius inte förstår en problematik, så finns den inte.

Han förstår inte helheten och tror att personer som Paludan och Park är problemet och att de orsakar splittring i samhället. Han ser inte, att samhället redan är splittrat och Park och Paludan är en reaktion på det.  Det har i alla tider funnits dom som strävat efter att höja sig över massorna.  Eftersom han tror sig veta bättre än de flesta, så inser han inte hur genant det är när han ägnar sig åt "folkbildning. "

Att muslimerna är i Sverige för att stanna är det väl ingen tvekan om. Men frågan är varför? Är de här för att erövra? Något annat alternativ till erövring ger inte Koranen. En rättrogen Muslim har bara en uppgift i livet, att sprida Islam.

Det är makthavare i Sverige och Europa som har möjliggjort detta och nu får Frankrike smaka på mångkulturen.  Vad är syftet? Foliehatten
kan inte se någon som helst fördel för vanliga svenskar eller andra europeer. Det makthavarna har gjort, är att använda skattemedel för att uppnå något som inte alls är i skattebetalarnas intresse. Som vanlig svensk så har man inget intresse av Islam och ser det som ett hot mot svensk kultur, samhälle och välstånd.

Frågan kvarstår, vad är syftet? Att det skulle handla om solidaritet med flyktingar är ett svepskäl som vi kan bara kan glömma. Det handlar ytterst om att bryta ner vår kultur och särart. Det handlar om att krossa det som kallas nationalism. Det handlar om ett gigantiskt socialt experiment bekostat av försökskaninerna själva.
Den som har planerat detta har således inga goda avsikter i alla fall inte gentemot det svenska folket. Detta handlar snarare om att straffa oss för något i historien eller så handlar det om att uppnå en globalistisk utopi någon gång i framtiden. Naturligtvis tror sig de som sitter i toppen på pyramiden få ökad makt, då nationernas gränser utplånas och alla länder blir likadana.
Hur som helst är det väldigt tragiskt, att ett modernt sekulariserat land nu låter en medeltida kultur med en sektliknande extrem religion göra sitt intåg på bred front i Sverige. En religion vars ideologi går stick i stäv emot vad till exempel svenska kvinnor har kämpat för i decennier. En religion som inte ens erkänner homosexuellas rättigheter och som vill ersätta demokrati med teokrati.

Det kommer ett folkuppror i Sverige och Foliehatten använder Stefan Löfvens ord: ”vi såg inte det komma.” En dag i närtid så kommer kommuner när pengarna är slut, runt om i riket att vräka invandrare, för att sedan sätta dem på chartrade bussar enkel biljett till innerstan utanför riksdagshuset och dumpa dom där. Det kommer att bli skakningar ändå ut på Djurgården. DN-skrapan vibrerar.

3 kommentarer:

  1. https://youtu.be/dXWWwJ-y0Jg
    Mordtalen i våra getto är högst på jorden.
    Även detta mörkar naturligtvis Brå.
    Varsgeneraldirektör belönats med paradvåning i Stockholms innerstad.

    SvaraRadera