torsdag 22 oktober 2020

När skall det gå upp för Rödskrikan att Centern vurmar för Islam?

För några veckor sedan gjorde Annie Lööf comeback från sin mammaledighet. Hon höll ett tal efter ankomsten och i Expressen skrev den fd moderata riksdagskvinnan Helena Rivière:
"Annie Lööf ombeds inte redogöra för hur hon tänker. Hon droppar sin ”främlingsfientlighet” inför kamerorna och slipper undan med det. Var är komplikationsgraden sett till utvecklingen i Sverige? Var är det resonemangsdjup man har skäl att förvänta sig av en partiledare? Var är responsen på människors ilska över att asylsökande är tillförsäkrade rättigheter de själva inte har? Bostad, rätt till advokat, till och med rätt att välja vilket kön de vill att advokaten ska ha."

I Expressen stoltserar Annie Lööf med sin uppfattning: ”alla känner till min inställning till det ’främlingsfientliga’ partiet”. Hon vet vad hon gör när hon hamrar in klichén från regeringsbildningen. ”Främlingsfientligheten” var hennes skäl att binda sig vid Stefan Löfven som statsminister och nu måste hon rättfärdiga det valet.”

För någon dag sedan skriver Rödskrikan på FB: Je suis Samuel. Låt oss stå upp för friheten!” Ikväll gås en minnesmarch för Samuel Paty intill skolan där han jobbade. Det brutala mordet på den franska läraren på öppen gata väcker avsky och förskräckelse. Det visar hur viktigt det är att vi tillsammans ständigt behöver försvara den liberala demokratin och yttrandefriheten. Den radikala islamismen måste bekämpas med full kraft. När krafter vill tysta lärare, journalister, politiker och allmänhet är det viktigt att vi markerar mot det växande hatet. Vi får aldrig ge vika för eller normalisera extremism - det får varken tysta oss eller göra oss rädda för att utföra våra jobb.

Hot, hat och terror måste bemötas och motverkas samordnat och kraftfullt som det växande problem det faktiskt är, i Sverige så väl som i resten av Europa. Tillsammans går vi enade mot extremism och radikal islamism. Tillsammans står vi enade för friheten.”

Rödskrikan eller någon annan i partiet har haft en enorm arbetsuppgift, med att plocka bort alla inlägg som är kritiska. De som får stå kvar, är fotfolkets smicker och gillande!
En namne till Foliehatten skriver: ”Jaså, du tar alltså bort tonvis av kommentarer som inte passar din världsbild. Säger väl lite om vad du redan tycker om sånt där trams som yttrandefriheten…”

Pinsamt är bara förnamnet på hennes inlägg. Annie du borde skämmas om du vet vad det innebär? Det du gör är att popularisera och profilera dig själ, för en mördad persons tragiska öde som utsatts för ett islamistdåd p.g.a "Yttrandefrihet"!
Du är oftast är den person som först kritiserat "Yttrandefriheten" och begränsat migrations-debatten med tillmälen. Har du kort minne?
Ebtisam Aldebe (C) nämndeman i Solna Tingsrätt var med och dömde efter
Sharialagar i Sverige! C var med och skapade gymnasielagen för att 9000 afghaner utan asylskäl som kan få stanna i Sverige. Helt mot den asyllag som skall tillämpas. 2013 ansåg C, att det kanske kunde vara lämpligt att tillåta månggifte i Sverige.

För bara 14 dagar sedan var kritik mot Koranen rasism. Annie, hur många har du sagt främlingsfientlig eller rasist, genom åren till de som kritiserat Koranen och Islam? Du själv har medverkat till att släppa in tusentals islamister. Inte har du fördömt de som vill ta livet av Lars Vilks. Ditt eget parti hyser islamister i leden. Om det finns något starkare ord än hycklare – kan man klistra detta på dig!

Tompa på Twitter: ”Ni har skrivit fel: "för extremism och radikal islamism" är väl det som står i partiprogrammet?”

Pär: ”Om du börjar med att rensa ut islamister ur ditt egna parti och sedan kommer med verklighetsförankrade förslag på hur vi ska hantera rådande situation i Sverige kommer jag ta er på allvar. Just nu betraktar jag er som en del av problemet.”

Radikalisering och islamisering är en konsekvens av politikernas och medias vettlösa hållning. All kritik mot den politiken har kallats för rasism eller att man "drar alla över en kam." Man har gjort allt för att täppa igen truten på dem som vågat säga ifrån. Det handlar inte om att "dra alla över en kam" det handlar om konsekvenser när man befolkar landet med en kultur som inte kompatibel med ett västerländskt levnadssätt.

Handling väger mer än ord Annie, bevisa för oss medborgare att du är seriös när det kommer an på viljan att ta politiskt obekväma beslut som skärper upp lagstiftningen och det samhälleliga agerandet där det av allt att döma är nödvändigt för att rädda kvar vår öppna och liberala demokrati.
Visa för en gångs skull, att du menar allvar med ditt senaste populistiska utrop. Om
du ska vara trovärdig hade du poserat med en Muhammedkarikatyr.

Rödskrikan hade gjort bäst i att hålla käften. När företrädaren för ett islamistvänligt parti beklagar sorgen så uppfattas det bara som en sjuk form av ironi. Ungefär som om ISIS skrivit ”Je suis Samuel” på sin hemsida.

GT skriver. ”Centerpartiet har sedan Maud Olofsson grävt ned sig i migrationsbunkern där de till sista blodsdroppen tänker slåss för en fri och stor immigration till Sverige - detta oavsett konsekvenserna för det fria sekulära samhället. Men då Centerpartiet numera är ett marknadsliberalt parti med ett övergripande ekonomiskt första-fokus så kommer man samtidigt att behöva tulla på mänskliga- fri och rättigheter i syfte att snabbt kunna uppnå drömmen om miljontals inflyttade människor. Detta eftersom de större grupper av människor som man kan snabbt locka till Sverige endast är människor från länder med avsevärt sämre ekonomisk standard, dvs u-länder. Samtidigt är det just dessa grupper som är mest rotade i de ålderdomliga föreställningar och världsåskådningar som ligger absolut längst ifrån de frisinnade demokratiska rättigheter som vi själva tillkämpat oss under flera hundra år. Det är därför inte särskilt konstigt att Centerpartiet nu överfylls av islamister eftersom målgruppen för immigrationen är just den från Afrika och Mellanöstern och likaledes ser Centerpartiet följaktligen en fördel med att skylta med immigranter från dessa geografiska områden i syfte att locka till sig fler immigranter och fler immigrantröster, detta kombinerat med det faktum att just islamister alltid ser tillfällen att få politiskt inflytande - vilket de lätt kan få genom att inträda i Centerpartiets politiska liv. I ljuset av denna i grunden regelrätt ekonomiskt formade centerpolitik så offras i praktiken de västerländska fri- och rättigheterna vilket gör det särdeles osmakligt av Annie Lööf att uttrycka sig som att "Je suis Samuel" - "Jag är Samuel". För det är ju just det hon INTE är och det är ju just Samuels upplysningsarbete som Centerpartiet har visat att de bortprioriterat under lång, lång tid. Jag emotser en saftig diskussion om Centerpartiets marknadsliberalt grundade immigrationspolitik i massformat ställd mot de västerländska fri- och rättigheterna som vi anser vara grunden till vår demokrati och vårt sätt att leva och uttrycka oss.”

Nu är många arga på Rödskrikan - hon skulle bara godhets signalera och visa att hon står på rätt sida i den här saken. Vilken hållning partiet har, är egalt!

Sjöstedt måste ha skrattat så han höll på att "p..." på sig när han hade möte med Rödskrikan häromdagen. Sjöstedt kommer säkert ihåg vad Rödskrikan sa, att hon hade slutit en pakt med S och att V aldrig skulle få något inflytande Nu försöker hon sluta ett avtal med V, för att C ska slippa backa väldigt mycket om LAS, för att rädda Centern. Rödskrikan i ett nötskal!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar