onsdag 14 oktober 2020

Har slussportarna öppnats av DN för att börja hänga ut sossarna som försöker undkomma ansvaret för invandring?

Undrens tid är inte förbi. I dagens DN ledare redogör de för ett antal exempel på hur sossarna innan de kom till makten 2014 instämt i Moderaternas migrationspolitik eller krävt ännu större generositet. Sedan anklagar sossarna, utan att skämmas, göra M ansvarig för den förda migrationspolitiken.

DN: ”Varför ta upp dessa gamla exempel? För att det just nu pågår ett socialdemokratiskt spinn som är historielöst, osant och ohederligt. Framför allt migrationsminister Morgan Johansson upprepar gång på gång att flyktingkrisen kring 2015 var Moderaternas fel.”
Morgan i Aftonbladet i juli: ”Er asylpolitik ledde fram till att Sverige tog emot 12 procent av alla asylsökande som kom till EU. Det har vi fått strama upp.” Exakt samma refräng sjöng han så sent som den 8 oktober i Aktuellt.”
DN: ”Löfven kom senare att upprepa den i söndagens partiledardebatt i SVT.
Men sanningen är att Socialdemokraterna i allt väsentligt ställde sig bakom Moderaternas och regeringens flyktingpolitik. Och när S inte gjorde det var det genom att hävda att regeringen var för ogenerös och att den mest påminde om SD. ”

Vad är det som är märkligt med denna scenförändring? Det är svårt att fatta, nästan omöjligt att ta till sig, att det är just DNs redaktion som utgår från att
migrationspolitiken länge varit misslyckad och nu resulterat i samhällsproblem.
E
nligt DNs redaktion, är det bara ett parti som får komma undan sin del av ansvaret (SD får man förmoda) för den ansvarslösa politiken.

Nästa steg blir att det är dags att hornalisterna tar itu med lögnerna från politikerna. Dags för lite klarspråk nu när skulden ska börja fördelas ut. När kommer lögnerna från hornalisterna själva, att tas upp som nästa ”glas vin?”

Den
hornalist och politiker som är utan skuld kastar första stenen. Sverige är fullständigt förstört av lögner i olika skepnader. Alla känner det intuitivt och mår dåligt av det. Lögnen har tillåtits äta sig in kärnan av vår själ som olika former av politisk korrekthet. Vi lever ju i den bästa av världar, i den svenska goda och omhändertagande staten. Vi måste självklart ta hand om alla vinddrivna människor från olika håll i världen. Vårt land reser inga murar som Löfvén sa en gång. Sverige är den där självuppoffrande kattmamman som släpper in så många herrelösa katter i huset att det till slut blir obeboeligt. Det är så fint och man vill så väl. Det kommer att behövas ett rejält stålbad innan Nanny State är borta. Vill man kan man väl säga att landet blivit feminiserat och tappat balansen. Det åtgärdas inte i en handvändning.

Kan förklaringen att alternativ media ger en ledtråd till varför tonläget nu börjar ändras?

Statstelevisionens tidigare vd Eva Hamilton har sedan migrantkaoset lämnat TV-huset för att fungera som mamma åt två syrier varav hon kallar den ene för ”min lille Ali” trots att denne är i övre tonåren. Nyligen dömdes Ali för att under skoltid ha misshandlat en svensk pojke med strypgrepp och spark mot huvudet.
Enligt vittnesuppgifter i polisförhöret är det allmänt känt på skolan att Ali är en stökig elev som uppförs sig illa mot lärare, röker under skoltid och dricker sig berusad på helger .”

Misshandeln på Björknässkolan speglar ett Sverige i miniatyr. Den idealistiska kvinnan Eva Hamilton tar sig an två syriska flyktingpojkar som får bostad, omsorg och skolgång ute på Värmdö utanför Stockholm.
Den ene flyktingungdomen misshandlar oprovocerat en klasskamrat inne på skolan. Saken tystas sedan ner av skolan som vill se det som "lite stök." Skolan polisanmäler inte händelsen utan det görs av den misshandlade pojkens föräldrar. Flyktingungdomen som på rekordtid blivit svensk medborgare döms till två veckors samhällstjänst och böter. Han stängs dessut
om av från skolan men dyker ändå upp på en lektion där den misshandlade eleven blir förvånad av att se honom.

Hade det här inträffat för 30-40 år sedan hade flyktingungdomen omhändertagits för samhällsvård och placerats på ungdomshem. Nu händer ingenting.

Idealismen kring flyktingar och den kvinnliga "omtanke kulturen" skapar social friktion och olust. Tack Eva Hamilton, för dina fina insatser för landet och det sociala klimatet på Björknässkolan i Nacka.

Eva Hamilton andra personer är inte längre en del av lösningen utan nu en del av problemen i samhället. Från godhetshjältinnor till problemfamiljer på kortare tid än en mandatperiod. Är det därför DN nu ser problem.

 

1 kommentar:

  1. När t.o.m. DN börjar se problem med massinvandringspolitiken, då har det gått mycket, mycket långt. Att en person som Eva Hamilton med den brist på omdöme, som exemplifieras i krönikan, varit VD för SvT visar att det handlar om allt annat än kompetens när det gäller chefstillsättningar på statstelevisionen.

    SvaraRadera