torsdag 22 oktober 2020

Har tiden sprungit ikapp Stridshingsten!

Elaka och skadeglada tungor viskar om att Fredrik Reinfeldt vid ett medlemsmöte som hölls på Stockholms Stadium nekades inval i Djurgårdens styrelse. Medlemmarna röstade nej till förslaget att välja in honom i styrelsen, där han skulle tillföra kontakter med Kina.

Vi har en politiker som liksom Joe Biden har erhållit uppdrag/
pengar från Kina och precis som sin förebild har narkotikaproblem i den nära familjen. Verkar vara "tungt" att vara global spelare.

Stridshingsten stack fram hakan när han accepterade att ställa upp för inval till DIF:s styrelse. Han är känd DIF:are och trodde nog, att han befann sig på säker mark långt från politiken. Han tyckte han kunde bidra med både pengar och kontakter. Men karma jobbar på i det tysta. Han har nog inte fattat hur avskydd han är i breda folklagren, även om han flyttat till en ö.

Från vem Reinfeldt har fått sina miljoner är fortfarande oklart. Att pengarna kommer från deep state är inte osannolikt. Stridshingsten fick ett jobb som han inte behövde vara på i Sverige och inte behövde vara på i USA. Precis som Hunter Biden fick ett miljonjobb, där han inte behövde vara på i i Ukraina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar