söndag 25 oktober 2020

Kan vi förvänta oss ett stort politiskt skifte i valet 2022?

När sossarna tittar i spåkulan och i undersökningar, ser de att  svenska väljarna inte längre kommer att rösta på dem. De svenskar som röstar på dem är pensionärer och efterhand som de dör ut, kommer den svenska väljarbasen att minska.
För att fortfarande sitta vid makten gryta, har sossarna inget annat val än att byta ut sin väljarbas mot "de utsatta" och minoriteterna för att kortsiktigt säkra makten. Att dessa grupper inte är produktiva/betalar skatter och bidrar till samhället i stort, utan är en förlustaffär har man bortsett ifrån, eftersom det alltid är "någon annan som betalar." Att detta inte håller i längden har man bortsett ifrån. Det är makten nu i denna stund som gäller. En nation bestående av 100% bidragstagare och arbetslösa har ingen chans till överlevnad.
De nya maktfaktorerna KD/M och SD har börjat förstå, att en stor del av det kollektiv som tidigare röstat på sossarna nu vill att sossarna ska minska rejält i riksdagen. Detta kollektiv är mer anti-socialdemokrater än vad högerblocket någonsin varit. De som är mest rädd för dessa väljare är givetvis sossarna.

So
ssarna med sina väljare är som i en relation där båda är troende - från att ha varit kära blir parterna hatiska mot varandra. Kvar är den ena parten med det som fick den andra parten att lämna förhållandet, det vill säga att man nu blivit en sekt. Den andre parten som nu är ateist finner en ny partner som visserligen är troende, men bara lite grand och denne gör bäst i att inte lägga sig i det bråket. Översatt till politiken har det gått upp för S, att de inte längre kan använda M för att bekämpa SD.

Socialdemokraternas nya stöd är de migranter som kommit hit, men även de som ännu bor i
Mena-området och det är därför som sossarna vill ha öppna gränser och ger stora miljardbidrag via Sida. När sossarna grundlade välfärden så vill man att välfärdens resurser i huvudsak ska gå till sina nya väljare. Märkvärdigare än så är det inte.

Snart är dagen där, att de resurser som migranterna utnyttjar börjar sina och anledningen är glasklar! Flertalet av migranterna bidrar i stort sett inte till resurserna och då har S ingen annat alternativ än att strypa de resurser som denna grupp utnyttjar. I och med det, så sviker sossarna även dem.

Alla statsvetare som forskat om partipolitik säger att S alltid haft stor tur eller skicklighet att hålla sig vid makten med att ständigt vika sig, så att de kan sitta kvar vid köttgrytorna. Mycket beror på, att andra partier räddat dem.
Vi har L, C, MP, DÖ, JÖKen med mera. Det spelar ingen roll hur många grupper av väljare man sviker, sossarna finner alltid någon ny samarbetspartner. Det har snart kostat L och även MP deras existens i riksdagen, så även
MSM/SVT som i rask takt tappar läsare, tittare och lyssnare. Detta förklaras med, att makt är kortsiktigt.
I valet 2022 kommer flera muslimska partier att delta enligt valmyndigheten och Foliehatten tror att vi står inför ett stort skifte i svensk politik.
L och MP får lämna riksdagen. Socialdemokraterna kommer att hamna under 20% och vi kommer att få ett starkt högerblock!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar