torsdag 1 oktober 2020

Vart är Sverige på väg - mot en diktatur?

Foliehatten såg häromdagen ett klipp från EU-parlamentet, där den ondskefulla kommunistiska entristen Ylva Johansson sade att vi behöver invandrare i Europa. Inte bara högutbildade, poängterade hon, utan även lågutbildade. Man storknar över de flagranta lögnerna.

Helt uppenbar desinformation, som ett fungerande samhälle skulle slagit ned hårt på. Men icke Sverige. När lögner, hat och hot kommer från Ylvas ringhörna, ja då är det alltid OK. Även om de är uppenbart systemhotande.

Nej, vi vet alla vilka makten ogillar
och helst vill tysta. För att motivera ett sådant odemokratiskt tilltag, tillsatte regeringen en ”utredning”  som skall komma fram till vilka statsfiender som bör få munkavle.

Carl Heath, särskild utredare för regeringen, lämnade i tisdags betänkandet ”Det demokratiska samtalet i en digital tid!”
Det är mer än uppenbart en socialdemokratiska partsinlagan. En skräddarsydd rapport för att stoppa opposition? När man trodde man sett det mesta från vänstern, så kommer detta.

Carl Heath fäller krokodiltårar över att ”Just nu utmanas det demokratiska samtalet av desinformation, propaganda och näthat.” I en debattartikel i SvD igår presenterar Carl sina slutsatser som innehåller mycket tomt fluff om samordning och utbildning, men ett mer konkret förslag sticker ut: ”En utredning bör tillsättas för att analysera hur demokratin påverkas av globala plattformsföretag och om det finns behov av reglering.”


Detta är för att rädda demokratin. Som en amerikansk major skall ha sagt under Vietnamkriget: ”we had to destroy the village in order to save it.”

"Kommittén har under arbetets gång samarbetat med företrädare för kontroversiella Facebookgruppen #jagärhär och bygger flera av sina resonemang i den på uppgifter från vänsterextrema Expo och den så kallade Näthatsgranskaren. Andra aktörer som refereras är de båda vänsterjournalisterna Jack Werner och Mathias Ståhle."

Inom dessa tre (3) strukturer döljs ”Den Absoluta Makten” i vårt Sverige. Allt om Värdegrund, om Allas Lika Värde, om Mångfald, om Rasism / Nazism som kommer ur ”Hästens Mun” har sitt ursprung där. Folkmordet på oliktänkande är redan initierat. Vi har sett Framtiden för Sverige i vår Kristallnatts kula och som grädde på moset kommer regeringarnas ljugande/mörkande kring Estoniakatastrofen upp i full dager.

Vänsterpolitikerna och MSM/SVT har ingen chans längre. Ingen läser MSM eller ser på nyheter i SVT längre (som är i produktiv ålder) och det är bara ett stort skämt. Om MSM/SVT påstår något, så antar folk att sanningen är precis tvärt om, detta är precis vad Foliehatten har hört från personer från Östeuropa om pressen före 1989. Censuren på Facebook, Google och Twitter  har gjort att det blivit ett ordentligt uppsving av alternativa sociala plattformar.

För att komma åt detta måste regeringen sätta äkta totalitära metoder som går direkt emot grundlagen eller börja gå runt och massmörda folk som de inte tycker om. De kan försöka att stänga ner Internet men det är svårt, hela näringslivet är beroende av det. Vad de kan göra är att infiltrera och hota alternativmedia, bryta ner och göra om dem till regimtrogna istället men det kommer att bli för uppenbart. En ny alternativ mediakanal uppstår kort efter och det är ett evigt whack-a-mole spel för politikerna.

Foliehatten tvivlar på, att Stefan Löfven sitter kvar till valet. Nu skall han försöka få ihop LAS. Jänkarnas ”
deep state” vill ha rappare och mer intelligent hantering kring Estonia och det klarar inte Löfvens gäng.

Foliehatten roar sig ibland med att läsa lokaltidningar från olika delar av landet. Där är det fullt pådrag med MPs propaganda, men han tror att folk i allmänhet hoppar över smörjan. Skillnaden är avgrundsdjup mellan alternativmedias kvalitetsjournalistik och de presstödsförsörjda alstrens faktabefriade skriverier.
Hårdare åtgärder mot fria medier kommer bara att resultera i mindre trovärdighet för det EXPO-styrda regeringen.

Det demokratiska samtalet är både viktigt och nödvändigt för att Sverige ska kunna överleva. Dessa samtal anser Carl Heath vara näthat som stör det demokratiska samtalet. Hot och förtal finns det lagstiftning mot redan idag. Hornalister har extra skydd liksom i praktiken våra politiker. Foliehatten tror att vi alla känner många som drar sig för att offentligt säga vad de tycker och tänker. Vanligt folk. De vet, eller tror pagods grunder, att det kommer att vändas mot dem. Där finns det riktiga hotet mot yttrandefrihet och demokrati. Politiker, hornalister och andra opinionsbildare har som levebröd att argumentera. Varför behöver de speciellt skydd?
Det kan vara på sin plats att påminna att dåtidens makthavare hade liknande argument mot tryckpressen... Radio och TV var statliga monopol pga liknande argument. Är det inte en tid vi bör lägga bakom oss?

Vad det hela säger är att socialdemokraterna nu är helt desperata och att de har förlorat greppet. När orden tryter kommer som bekant nävarna fram. I klartext - de har inga argument, ingen politik, inget alls att komma med - hade de det och kunde de peka med hela handen vart vi ska och varför och ge ett trovärdigt alternativ så skulle folk följa dem och de så kallade "nättrollen" försvinna. Nu kan inte socialdemokraterna det och då finns det bara ett alternativ för dem - repression. Socialdemokraterna har redan förlorat - deras huvuden trillar av antingen för islamisternas hand eller så gör folket upp med dem när tiden är mogen. Finns ingen väg för dem längre. De sitter fast som Emil i Lönneberga i soppskålen.

1 kommentar:

  1. Man undrar var det börjar krackelera först och mest bland JÖK-partierna: inom L och C borde det ju ändå finnas en avsevärd del av väljarkåren, som ogillar socialism, och dessa borde ändå åse de stolligheter som S/Mp-regeringen ägnar sig åt med förfäran.
    Den mest avgörande frågan på dagordningen måste ändå vara om riksdagen ska godkänna Löfvens godkännande av att sätta framtida generationer i skuld till EU. Hans Jensevik behandlar frågan i svensk webb tv:
    https://www.youtube.com/watch?v=5_Ech7Ntsm0
    Löfven och Reinfeldt har en hård kamp om vem av dessa, som lett den mest destruktiva regering detta land någonsin bevittnat.

    SvaraRadera