söndag 4 oktober 2020

Deep state bestämmer agendan i Norden/EU!

Den socialdemokratiska statsministern Mette Frederiksen sedan 2019 står i dansk TV och drar de vanliga främlingsfientliga islamofobiska populistiska valserna om invandrare och i synnerhet muslimer.
Sedan kommer detta: "Vi har lovet at passe på danske jøder" (Vi har lovat att ta hand om judar). Vem har hon lovat? Är det USA? Det förefaller vara orsaken. När Islands vänsterliberaler försökte förbjuda omskärelse skickade ADL ett som lokaltidningen Grapevine kallar för hotbrev till den isländska regeringen.

Det är allmänt känt att USA, EU samt judiska och kristna organisationer skulle agera om en sådan lagstiftning kom på plats i ett nordiskt land. I en normal värld hade våra nordiska politiker hintat till väljarna att detta är en fråga de inte har kontroll över, utan bestäms från Washington och Bryssel.

Även om
Foliehatten personligen anser att omskärelse och slöjor är en icke-fråga, är det inte en icke-fråga för många svenskar, danskar, islänningar, finnar och norrmän. Många skandinaver har inte den här typen av religiösa uttryck i sina länder. Sverige är naturligtvis värst av alla de nordiska länderna, att svansa för Washington DC.

Många media har tagit upp Macrons tal vid prefekturen i Paris oktober 2019 där han poängterade att samhället skall vara på sin vakt mot radikalisering. Särskilt intressant var hans ord att
hela samhället skall vara vigilant mot Islam som inte erkänner våra lagar eller samhälle.

Foliehatten håller med Emmanuel Macron att Europa borde frigöra sig från USA så varje enskilt land kan fatta beslut själva i de här frågorna. Detta är egentligen vad det handlar om, att vi européer skall få fatta våra egna beslut istället för att vara någon form av vasallstater åt det liberala imperiet.

När saudierna vill bygga en Moské ringer de och frågar. När Kina vill bygga en hamn ringer de och frågar. Amerikanerna däremot skickar förtäckta hotbrev för den här typen av perifera frågor. Vi får se om danskarna fattar att deras svansande för USA är ett svek mot Norden.
De flesta judarna i de nordiska länder håller sina barn inte omskurna ändå, eftersom det är en perifer fråga för dem med. I slutändan handlar det om självständighet. Egentligen borde vi ha en Nordisk union och ett Nordiskt NATO istället för EU, NATO och den transatlantiska länken. Nordisk självständighet - en gång i tiden verkade detta betyda någonting, men inte längre.

Det Emmanuel Macron tänker göra är att hårt assimilera muslimer, buddister, kristna, hinduer och alla etniciteter (inklusive etniska fransmän) in i någon löst definierad fransk identitet. De har ingen Magnus Ranstorp som anser att de som förespråkar "assimilering" är nazister och förvirrar debatten. Migrant-populationen skall bli fransmän eller amerikaner vare sig de vill eller inte. Detta är policy i dessa två länder.

Sverige är däremot ett land där staten fortsätter att skjuta lösplugg. Det finns rationella skäl bakom detta. De gör det eftersom när du tillåter staten att sätta hårt och mot hårt - så måste du vara beredd att trycka på avtryckaren inte bara en gång men många gånger. Det vågar inte politikerna eftersom det skulle rasera den mjukt auktoritära liberalvänster regimen vi lever under.

Svenskarna som fortfarande utgör en majoritet uppskattar inte att Sverige har
brist på poliser, en stor invandrar fängelsepopulation, skjutningar varje dag, för mjuka straff och en övervakningsstat som blir allt mer absurd.
Genom sitt röstande har ”den sovande svensken” visat att de föredrar den auktoritära liberalvänster regimen, där staten och icke-statliga organisationer (till exempel media) ägnar sig åt socialisering och där invandrarförbrytare inte blir av med jobbet eller blir utsatta för civilsamhällets skamstraff med uthängning i media, om de agerar normbrytande. Migranterna förstår polisiärt våld och en hård assimileringspolitik, eftersom de kommer från länder där staten/polisen agerar på det sättet. På Dagen Nyheters ledarsida varnar Andreas Johansson Heinö, för en hård assimilering!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar