fredag 9 oktober 2020

Varför bryr sig inte politiker om folkviljan och struntar i folkomröstningar?

Hade de svenska regeringar både höger och vänster som verkat de 20 senaste åren inte förstört landet som de gjort, utan istället gynnat svenskar som skaffar mer än 2 barn kraftigt ekonomisk, hade nog inte barnafödandet varit något problem, samtidigt så hade inte Sverige förfallit som det gjort. Idag ser stadsdelar ut mer som Mogadishu och vilken svensk förälder vill, att deras barn skall växa upp i ett sådant samhälle.

Vi hade haft råd att höja pensioner för de som byggt upp Sverige så att de hade kunnat njuta på ålderns höst(värme, ägg till frukost, fika till kaffet) skolan där man sitter för att studera och skaffa sig en kompetens och utbildning. Det är kaos i dagens skola som har alldeles för många elever med låg förståelse och inget intresse av, att skaffa sig någon form av utbildning och samtidigt förstör för barn med ambitioner, att komma någon vart i livet.

Staten får idag lägga mer och mer pengar på jobb som sjukvård, rättsväsende, polis, socialtjänst, fängelsepersonal m.m pga all invandring, hade vi varit ett mer homogent land skulle vi klarat oss utan alla dessa extratjänster som de kräver och haft en god ekonomi. Kommuner som blomstrat m.m.

Widar Andersson skriver i Folkbladet: ”Regeringen tycks vara helt oförmögen att samla ihop sig i invandringsfrågan. Denna fråga - med dess avläggare i form av bland annat samhällsfarlig gangsterkriminalitet, långtidsarbetslöshet, fallande skolresultat, ökad polarisering, oordning i folkbokföringen, växande välfärdskriminalitet och stigande påfrestningar på offentlig service som sjukvård och omsorg - ligger sedan länge överst i breda medborgargruppers samhällspolitiska varseblivning.”

Foliehatten applåderar Widar och han pekar på det allvar som håller på att hända och att det inte är fler som förstår detta. Det är pekpinnar åt flera håll. MSM, SVT och den del av befolkningen som sover sin Törnrosasömn,

Etablissemanget måste på riktigt börja frukta svenska folket, annars kommer man rasera detta land och våra värderingar och kultur. Dags att vi enas och visar vad vi tycker om politikerna. Det får vara nog nu.

Eftersom eliten inte har lyssnat på folket, är det dags att använda vår demokratiska rättighet och rösta bort dem och skulle inte den trögtänkte svensken förstå detta, kan det bli väldigt oroligt i detta land (mer än vad det redan är).

Ena veckan flödar nyheter om att klaner tar makten i delar av Sverige med stormsteg och börjar utmana majoritetssamhället på riktigt med sina egna strukturer och uppbyggnad utav eget rättssamhälle. Klanfamiljer som löser saker och ting själva och ser till att allt som har med Sverige och dess lagar och regler stängs ute. Svaret från regeringen kort därefter är att skapa lättnader för att göra det lättare för muslimer från tredje världen att stanna, att återgå till samma asyl Sverige hade 2015. 

Kommande söndag den 11 oktober blir det debatt igen mellan partiledarna. Redan nu kan man förstå att Löfven måste ”svettas” någon enormt. Han kommer att bli hårt ansatt av flera partier och hur han skall försvara detta ska bli väldigt roligt att se.

De som minns förra debatten, där Löfven debatterade mot Åkesson och
när Åkesson frågade varför vi behöll utländska våldtäktsmän. Löfven försökte svara på frågan om varför trakasserier och våldtäkter ökar i Sverige. Löfven fick total kortslutning i hjärnan, harklade sig och började sedan babbla om den svenska arbetsmarknaden, samt hur #metoo visat hur illa ställt det är för kvinnor just där. Ett tämligen speciellt ögonblick som skrivit in sig själv i historien. Man får hoppas att Löfven blir rejält pressad nu på söndag, för då är chansen god att vi får se en minst lika stor kortslutning.

Stryp pengaflödet och de illegala samt ekonomiska migranter försvinner. Samma sak med gängen. Ville man verkligen på riktigt lösa dessa svenska problem hade man attackerat pengarna som flödar till dem. Att bara skicka polis eller rättsväsende gör knappt något, men att strypa flödet av pengar löser problemet, men vill man? Nej, man fortsätter ösa pengar på bidrag till individer och organisationer som vill förstöra Sverige ytterligare.

Annie Lööf välkomnar däremot beskedet om att S och MP kommit överens: ”Sverige behöver en långsiktig och hållbar migrationspolitik. Bra att nu regeringen äntligen skickar ut migrationsutredningens betänkande på remiss. Det var inte en dag för tidigt. En nödvändighet för att få en permanent, ny lag med bred uppställning i riksdagen.”

Enligt Jonas Hinnfors, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, hade Centerpartiet helst sett att Socialdemokraterna och Moderaterna gjorde upp om migrationen. Nu måste de i stället bekänna färg.
Hinnfors: ”Det är ingen lätt fråga för Centerpartiet. Antingen går de med regeringen eller med oppositionen. Men att dra sig mer åt Moderaterna, och därmed SD, är nog inte ett alternativ givet deras ideologiska och strategiska förutsättningar.”
Lööf var ju den som startade eländet med den sk gymnasiereformen.

Foliehatten undrar varför vi röstar. Ett parti med 4% väljarstöd styr landet. Svenska folket är grundlurat med röstningsbluffen. Annie Lööf ljög och hoppade i säng med Stefan Löfven och JÖKen bildades.

I Malungs kommun folkomröstade man om vindkraftsutbyggnaden på Ripfjället. Motståndet vann med liten majoritet.
Sosse kommunalrådet i Malung förklara varför dom säger ja till vindkraft, trots att folkomröstningen röstade nej. Dom gör det för klimatets skull. Allt kan numera kopplas till klimatet.

Ytterligare en person som svalt klimatkyrkans evangelium, utan att förstå vad det handlar om. Foliehatten blir beklämd när han ser sådana obildade personer.
Sedan att det är stort elöverskott som den befintliga vindkraften levererar, bryr sig inte de kommande tyska ägarna om. Ekonomiskt kan knappast denna affär gå ihop pga att elcertifikaten ligger på bottennivåer. Med tanke på de ekonomiska förutsättningarna kan man undra, vad är det som driver tyskarna att bygga på Ripfjället?


 

2 kommentarer:

 1. Representativ sk demokrati, kanske?? som inte existerar...

  Mvh Per

  SvaraRadera
 2. Lika lite som-anal magnetism, om du kommer ihåg??Nöjesmasakern, va?
  Hahaha!
  De plattar till alla kurvor efter behag...
  Känn dig tillplattad, broder...
  Vad gör vi nu??
  Röstar? på vad??sjuk-klövern + 1 är komprometerade,i min bok..
  Varför alltid-det minst dåliga??
  F... n, vi behöver nåt bra!!
  Är det så j. vla omöjligt??
  Vi gagar, se'ru..
  See my point??

  Mvh Per

  SvaraRadera