fredag 23 oktober 2020

Stridshingsten som körde Sverige ur spår!

 Stridshingsten Reinfeldt(FR) fick för första gången på många år dricka ur den beska bägaren, när han inte blev invald i Djurgårdens IF:s styrelse. Faran med personer som FR är, att det gick för bra för honom från början, han möte inga motgångar och han växte till en jätte i sina egna ögon. Hans bok Det sovande folket kom att få annan innebörd än han avsåg. Stora delar av svenskarna sov under hans 8 år vid makten, allt djupare med åren. Reinfeldt ”era” är ett begrepp som kommer att få betydelse. Invandringens konsekvenser har lett till så stora problem som dessutom blir än värre, att man till slut lär leta efter ansvariga.

FRs anarkistiska arbetskraftsinvandringslagar är värsta exemplet i den havererade svenska migrationspolitiken och den vållar ännu stora problem i samhället. Den hade och har arbetsgivare i ryggen och inte ens LO genom Thorwaldsson vågade annat än knyta näven i byxfickan, eftersom SAP förbjudit annat, trängda som partiet var av vänsterfalangens och Tro och Solidaritets godhetsknarkande. Media teg om galenskaperna också fram till för något år sedan, fjättrade i sin migrationsextremism. Till och med Aftonbladet har genom åren hållit låg profil i kaoset bortsett från aktionen mot det baltiska byggbolaget som försvann och därmed ansåg LO-tidningen att man gjort sitt.

Vilka signaler ger det när en före detta statsminister och tillika fd partiledare upplåter sin officiella bostadsadress till att bli ett knarknäste för sin son.
Det är märkligt att MSM 'pixlar' namn och underlåter att skriva om saken och ännu märkligare är det att alla de som faktiskt röstade på honom förbigår allt detta med en total tystnad utan några reaktioner.

 
Foliehatten inser att medierna skyddar Stridshingsten och hans intressen. Om det rört sig om en person som hotat systemet hade uthängningen varit ett faktum. Man måste tyvärr påpeka sådana här självklarheter, eftersom många är helt ovetande om hur sådana mekanismer fungerar.
Säkert undrar flera som precis läst ovanstående rader - varför media skyddar FR! Folkutbytet är agendan. Att krossa det gamla Sverige och svenskarna. Den målsättningen delas av både vänstern och liberalerna, så SVT har all anledning att skydda en borgerlig före detta statsminister som kanske mer än någon annan bedrivit krig mot den egna befolkningen. Nu visar det sig, att denne person inte bara vänstrat med sin pressekreterare(fick hög lön), utan även är en usel far som har en knarkande, degenererad son som dessutom använder faderns lägenhet som knarkhåla. Självklart tystade regimmedia ned alla dessa fakta, utom nätet.

Hämtat från nätet: ”Har sett Reinfeldt ensam och med hans fru i mataffären, röra sig helt fritt. Jag råkade höra ett par i samma affär som viskade till varandra "titta, där är han som förstörde Sverige."

De f.d makarna Reinfeldt är en spegelbild av makarna Clinton, men Filippa är nog aningen trevligare än Hillary och Bill är och var en betydligt bättre person och politiker än Fredrik.

I Djurgården IF har de insett en del och
nobbade” Stridshingstens inblandning i föreningen. Det måste ha varit ett hårt slag för honom, det första överhuvudtaget han råkat ut för! Carl Bildt satte honom i frysboxen ett antal år på 90-talet, sedan Calle förstått vilken äventyrlig person Reinfeldt var och är. Annars har allt annat gått som på räls för Reinfeldt och han körde Sverige ur spår.

Stridshingsten Reinfeldt kan kanske få ta igen sin besvikelse, att inte på sikt få ta över Djurgården genom att skåla i champagne natten till 4 november, om Joe Biden vinner.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar