lördag 10 oktober 2020

Hur länge kan Rödskrikan hålla på med att säga att SD är ett främlingsfientligt parti?

Alla människor, oavsett ursprung, religion, kön eller sexuella tillhörighet, har samma värde och rättigheter.
Alla människor, såväl kvinnor som män, ska känna samma trygghet i sina hem och i det offentliga rummet!”

Med all säkerhet kan alla hålla med om vad som skrivs. Dessa rader är det budskap som Centern vill ge det svenska folket och det verkar vara viktigt och måste uppnås i den mångkulturella härligheten enligt Rödskrikan. Inte kan sådant politiskt dravel i media fungera längre, den tiden är väl förbi?

Givetvis nöjer inte denna svekfulla Rödskrika som dessutom inte har några skrupler med dessa rader, utan Annie Lööf och C står fast vid att SD är ett främlingsfientligt parti och att det finns goda skäl till att bestämt ta avstånd från SD:s syn på såväl människor som samhälle.

Frågan är till vem Rödskrikan vänder sig. Det måste vara till de totalt hjärndöda 7-8% som röstar på Rödskrikan, samt donatorer, journalister och nyckelpersoner med makt. Det är vad det handlar om. Foliehatten kan inte se detta mer än som en partsinlaga från en sinnesförvirrad centerpartist och det är inget vi ska lasta Expressen för, mer än att de publicerar detta i en svarsartikel. Svaret är till Helena Rivière som tycker att Annie Lööf inte har det resonemangsdjup man kan förvänta sig av en partiledare.
Bara att hålla med Helena hon har träffat huvudet på spiken och vi får hoppas att allt fler svenskar upptäcker samma sak.
I en debattartikel skriver Helena:  ”Varför kommer Annie Lööf undan med allt?”

Helena: ”Annie Lööf höll sitt återkomsttal och lät höra en – dissonans: ”främlingsfientligt parti”. Fortfarande? Efter alla år av normalt riksdagsarbete, efter gemensamma tillfälliga lagar för att få ner antalet migranter, efter år av verklighetsanpassning till migrationens påfrestningar? Det parti hon kallar främlingsfientligt driver en annan invandringspolitik än hon, men hon är anhängare av ett öppet och demokratiskt samhälle och förstår vikten av en fri debatt? Väl?”

Centerns politik går totalt stick i stäv med de liberala värden de önskar implementera. Synd att ingen talat om det för dem!

Är det vad vi får av C? Är det inte motsatsen som breder ut sig oavsett hur fri och liberal C vill att verkligheten ska vara? C tillsammans med MP är i en hård kamp om titeln "samhällets främsta fiende!"

Efter Jonas Sjöstedts utspel om LAS och att han tänker stoppa detta som är Rödskrikans hjärtefråga som hon fick igenom i JÖKen, börjar marken ”gunga” under hennes fötter. Nu är det upp till bevis för henne och Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om Rödskrikan börjar svinga vilt mot Sjöstedt och kalla honom för både det ena och det andra.
Utan tvekan kommer den närmaste tiden bli intressant. Kommer slemryggen Sjöstedt stå för vad han säger eller kommer han att vika sig som han alltid har gjort!

Morgondagens debatt kommer att bli mycket intressant. Kommer Löfven att ”palla” för alla påhopp och hur kommer de två debattledarna att agera och vilka frågor har SVT satt upp. En är självklar ”Klimat!” Där får vi höra många okunniga ord av totalt inkompetenta partiledare som inte har en susning om, vad det handlar om!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar