söndag 18 oktober 2020

Det är Stefan Löfven som bär ansvaret för Sveriges katastrofala hantering av Covid-19 och ingen annan!

Nu när smittspridningen ökar i samhället och väldigt liten andel dör eller läggs in på sjukhus (jämfört med antalet smittade) så är detta nog bara en fördel från FHMs perspektiv. Men de kan inte gå ut med det offentligt för att, som också nämnts i ett email av Tegnell:
”Det låter som om man är villig att acceptera sjukdom och död.”

Foliehatten tycker att det är anmärkningsvärt att FHM förnekar att skolorna är drivande. Belgien och Nederländerna gör det inte.

Foliehatten har aldrig förstått FHMs förklaringar om munskydd att:
- vi kommer att glömma att hålla avstånd.
- vi kommer att peta oss mer i ansiktet ( vilket har motbevisats genom en studie, folk petar sig mindre i ansiktet med mask )
– Det har en signaleffekt. När man ser någon med munskydd tänker man på att hålla avstånd, säger Heidi Stensmyren, ordförande för Läkarförbundet.”

Mikael Köhler, hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Uppsala: ” Att använda munskydd kan ha viss funktion och då ska man verkligen veta hur man använder det: man har rena händer, sätter på sig munskyddet och sen rör man inte munskyddet. När man tar bort det så slänger man det och spritar händerna igen.”
Flyger du, är munskydd obligatoriskt precis som i många länder i EU! Dessutom tar de temperaturen vid ingång till varuhus, hotell m.m. och handsprit finns över allt.
Igår var Foliehatten i Landskrona. Han var den enda som hade munskydd och handskar. Utan att vara rasistisk och bara konstatera vad han upplevde igår, ”skiter” många invandrare att hålla avstånd och de tränger sig.

Nu är Peter Wolodarski i farten igen i sitt skyddande av vänsterliberala sörjan och det är hans fulla rätt. DN får tycka och skriva vad de vill, om hur Sverige skall se ut nu och i framtiden.
PW går till frontalangrepp på FHM och Tegnell i synnerhet för synen och vården av alla äldre som drabbades av viruset och lämnades att dö, utan mer än lugnande och morfin i slutskedet när de kunnat leva flera år till med rätt inställning som syrgas och näringslösningar och mer resurser i vården.

Det som understryker det är PWs ledare idag, är att han ”inte med ett ord nämner regeringens och då i synnerhet Löfvens ansvar” för att Sverige ligger i topp i dödsfall världen över. Inte en mening, inte ett ord.

Här i Sverige röstar vi inte på myndigheter utan på politiker och partier. Vem kan vara så naiv, tro och inbilla sig, att inte Sveriges strategi först måste få OK av Löfven och regeringen? Först efter OK från Löfven till FHM och Tegnell, agerade som de gjorde. Hela tiden har regeringen hållit i trådarna och Tegnell har varit deras "nickedocke!"
Tegnell som såg till att svininfluensavaccin för över 400 miljoner försvann. Läs och begrunda länken!

I USA som PW jämför med, får Trump ta kritiken från alla håll i USA:s hantering av pandemin, rätt eller fel eller både och får framtiden utvisa när alla fakta samlats in från vården och ekonomer. Om man skall vara rättvis, är det Löfven som måste lyftas fram i Sverige som högsta ansvarige, vilket han de facto är som bär det yttersta ansvaret för PWs ilska över alla onödiga dödsfall. Men icke. PW är så rädd att solka regeringen, att detta försvinner för honom så fort det kommer till skuldfrågan.

Vi kan inte ha det så här längre i Sverige. En regering som sitter med makten och utnämningsprivilegiet och med en stackare till statsminister som slinker undan som musen och hänvisar till andra när det bränner till. Det är Löfven som styr Tegnell och inte tvärtom. Ville Löfven och regering sätta lockdown från start, skulle aldrig Tegnell kunna stoppa detta.
Det kan inte PW skriva. Det han tar upp om otillräcklig utrustning och personalbrist i vården är också ett regeringsansvar från början och hela tiden över två regeringar med sossar och moderater i statsministerställning.
Det behändigt av Peter Wolodarski att växla mellan ansvarsnivå från regering till myndighet beroende av vilken regering som satt/sitter vid makten.

1 kommentar:

  1. https://youtu.be/IpwTo29IHgI
    Did Hunter Biden Film Himself Having Sex With MINORS???
    Nu måste det väl vara kört för Bidéns?

    SvaraRadera