onsdag 14 oktober 2020

MP ett parti med visioner enligt Per Garton och Alice Bah Kuhnke!

De flesta känner till att MP saboterade invandringsuppgörelsen. Detta faktum har inte alls gått hem hos ett flertal PK-skribenter. De anser istället, att MP borde gå tillbaka till sina rötter och fokusera fullt upp på miljön som de gjorde på "Den gamla goda tiden." Att journalister har dåliga kunskaper, är inte alls överraskande. MP röstades in i riksdagen på en lögn, säldöden var inte ett miljöproblem, utan ett virus.

Vi kan notera att MP följer med vad som skrivs i media och inte alls överraskande kontrar MP, med att debattinlägg i Expressen signerat Alice Bah Kuhnke och Per Gahrton. De anser minsann att MP alltid varit massiva massinvandringsvurmare.

Alice/Per:Det är på tiden att både högern och vänstern förstår att MP inte är ett enfrågeparti, utan ett grönt parti med tre solidariteter – gentemot människor, planeten och kommande generationer.
Vi kommer alltid att vara ett parti som bryr sig både om de som lever i vårt land och om de människor som är på flykt. Ett parti som brinner för att stoppa både artutrotningen och rasismen. Ett parti oroat över såväl hoten mot demokratin som klimatförändringarna.
Miljö- och klimatpolitiken är helt enkelt beroende av att samhället blir både ekonomiskt och socialt hållbart. Och omvänt: Utan ett socialt och ekonomiskt rättvist samhälle kommer acceptansen för den politik som krävs för att rädda klimatet vara låg.”


Foliehatten och många med honom har under många år förfasats av, att PK-media totalvägrat att göra det självklara kamikaze- hugget och påtala det fullkomligt absurda i att kombinera en miljöprofil med import av afrikaner/Menaiter till ett land nära Nordpolen och med en faktor 30 eller vad det är mellan regionerna vad avser energiförbrukningen per capita. Här verkar MP själva, helt oombedda, komma med ett försök till någon form av förklaring till det dualistiska och logiskt inkonsekventa tankegodset att kombinera massinvandring med påstådd omsorg om miljön.

Deras svar i sista stycket kan man fundera på. Vad menar de egentligen? Vilket "samhälle" är det som de syftar på? Det svenska samhället? Ett världssamhälle? Är grundtanken ungefär att "om vi tar en afrikan från hyddan i Afrika och slänger in honom i ett invandrarghetto i Sverige och dresserar honom i lite ekologiskt miljötänk så har vi gjort världen mer "rättvis" givet att afrikanen har en högre levnadsstandard i ghettot än i hyddan och därmed ökat incitamentet för en mer aggressiv miljöpolitik?"

Att MP:S företrädare per definition är sinnessjuka och omöjliga att förstå logiken hos, är inte märkligt, de har gått vilse i det stora gröna. De försöker rädda världen och framtiden men har tappat bort ansvaret för Sverige och folket. Allt är stort och ödesmättat och kräver stora beslut och uppoffringar, men de kan inte ens ta hand om sig själva, än mindre om samhällets utsatta.

De saknar total kompetens och konsekvensanalys för sina beslut. De har också hoppat över hela mellanregistret i cirkelliknelsen. Hela världens ansvar och problem ligger på deras axlar tycker de, men de agerar endast för att påvisa problem som de inte kan lösa i den cirkel de agerar i.

Världens problem löses inte vid köksborden eller i riksdagen där de agerar. De matchar helt enkelt inte sina resurser mot de problem varje nivå i samhället har. De blundar medvetet för våra faktiska problem, för att fokusera på symbolhandlingar (elcyklar). Likt
de katolska avlatsbreven. Deras syfte är att äga frågan, inte lösa den. Väldigt likt kyrkans makt förr, om att äga nyckeln till paradiset, utan att förändra vardagen.

De gröna är modern godhetssignalering och avlatsbrev för icke religiösa som vill så väl men saknar kompetensen och förmågan att prioritera. De prioriteringar de försöker sig på är allt som oftast kontraproduktiva i verkligheten men hyllas i deras kretsar. Men ibland får de till det. De är inte onda bara lättledda med mer vilja än förmåga.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar