tisdag 6 oktober 2020

Har Svenska Dagbladetotalt spårat ur?

Svenska Dagbladet var inte för så länge sedan en tidning som man läste med intresse för att se vilken politik högern skulle föra. Idag är det en tidning som är en ”skam” med sina hjärndöda texter och har gått från höger till vänster. Dagen i ära är det en professor emeritus i historia som bjuder läsaren på riktig dynga och inte alls ”förvånande” är temat Donald Trump och hans bottenlösa ondska.

Kim Salomon :”Trumps syn på sanning – en blåkopia av Hitlers.Donald Trumps ljugande för tankarna till Hitler som oavbrutet talade osanning.
Med ambitionen att sätta Vita husets bluffmakare i historisk relief landar återblicken automatiskt i 1930-talets Tyskland där Hitler oavbrutet skarvade och talade osanning. Han lär inte ens ha varit ärlig för sina närmaste förtrogna.
...nazismens skamlösa uppgradering av lögn till sanning har han anammat. Med auktoritära reflexer normaliserar han ljugandet precis som i Nazityskland.

Avslutning är en känga åt SD: ”Trump har orakelstatus hos sina kärnväljare och sympatisörer till och med bland svenska riksdagsledamöter i SD och KD, som hoppas på ytterligare fyra år med lögner i Vita huset. Det förflutnas facit skrämmer uppenbarligen inte ledamöterna. 

Vänsterpublikationen SvD med sin nuvarande politiska positionering och agitation kan lämpligen byta namn till Gnistan, på ryska Iskra.

De kan lägga till
”Skäran och Hammaren” på framsidan så det verkligen syns och framgår vilka ideal SvD idag har.

Det märkliga är, att det inte finns några tvivel längre om att Schibsted är i judiska finansiärers ägor och att de tillåter en sådan vänsterpropaganda och hatartiklar mot Trump!
Reaktionen i USA hos den andre delen av befolkningen
om de skulle förlora sin Trump som främst är en symbol mot det Liberala etablissemangets diktatur och i andra hand deras politiker, kan bli intressant att följa för världen resten av året. Det köps vapen redan som aldrig förr i USA och ordet "inbördeskrig" dyker upp oftare. Så långt går det kanske inte, men det är "oro" i föregångslandet.

Köpbojkott, prenumerationsuppsägningar, annonsstopp från den andra delen av amerikanska folket och företag som stöder Trump mot NYT, WP och andra stora judiskt dominerade medier tjänar föga. De stora dolda gåvorna från finanseliten till sina medier väger lätt upp tappade marknadsandelar. En sak kan man ge makteliten i USA. De vet hur att handskas med faror och de vinner alltid och vinner de nu i november vilket allt tyder på, har sista tåget gått i USA för spridandet av makten och ekonomin över folket och det stora landet.

Samma mönster ses i Sverige där de stora medierna genom Riksdagshuset lever gott som
Public Service eller genom klubbad djungel av presstöd som dagstidningarna kompenserar sina sjunkande upplagor med. Skattepengar, bara skattepengar. Ingenting man tänkt särskilt på vid valurnan eftersom det är en icke-fråga av partierna i valrörelser.

Chris Forsne med sin yrkeserfarenhet sa i sin intervju i
Swebb-TV, att enda sättet att gå från diktaturoligarkin i Sverige - politiker i symbios med media - till öppen demokrati i vårt land, är att förbjuda allt presstöd och skala ned PS till ett renodlat nyhets- och samhällsorienterat bolag med nya och mindre antal anställda.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar