måndag 12 oktober 2020

Inte ens en "Glasnost" modell Sovjet kommer att rädda Sverige!

Sveriges situation påminner mer om Sovjet och Orwell år 1984, än 70-talet. Trycket på åtgärder/reformer ökar samtidigt som det fortfarande finns en stark ideologiskt puritansk vänsterelit som håller emot och vägrar rätta sig efter rådande verklighet, utan istället insisterar på att fortsätta föra samma gamla misslyckade politik.
Vi fick flera bevis på detta i gårdagens partiledardebatt.

När "Glasnost" väl infördes så var det för sent att rädda
Sovjetunionen, frågan är ifall det inte kommer vara försent att rädda Sverige, när vi får vår politiska Glasnost.

Mediapatrasket
som lever i sin egen lilla värld och överheten/politikerna - kaviar/Champagnevänstern sitter fortfarande och pimplar vin/skumpa och skryter om sitt bibliotek med böcker av/om Marx och socialism i sina paradlägenheter, precis som Orwell beskrev 30-talets charlataner-rödingar i London.
Vad de absolut inte vill ha är en förändring, där den gamla ideologin och systemet hamnar på skräphögen och de själva blir både arbets- och bostadslösa.
Det de inte förstår, att vi är där snart, att papperstidningen går till historien och att vid en valvinst ändras PS radikalt. Följaktligen kommer de att med alla medel streta emot och det lär det ta ett tag innan det blir möjligt att rensa ut dessa parasiter, kanske tiotals år.

Frågan om det kommer bli för sent att rädda Sverige är högst relevant och kan kompletteras med ytterligare en följdfråga. Kommer det finnas något Sverige kvar att rädda alls efter att media och JÖKen partierna gjort allt de kan för att sabotera själva grunden för nationen?

En jämförelse med Sovjet/Ryssland efter kollapsen visar att de hade rejält med naturtillgångar för att återigen kunna få landet på fötter.
Sverige sakna
r dessa naturtillgångar och det kanske allra bekymmersammast är, att endast 25% av befolkningen har en sysselsättning som ger ett netto för samhället.

I verkligheten så är det endast ca 3 miljoner som försörjer övriga
8 miljoner i landet (totalt 11 miljoner), något som inte går ihop i längden och därför diskuteras ytterligare höjda skatter för de få som arbetar. Närmast är det klädskatten som är på tapeten. Lägg till detta att staten lånar ytterligare pengar och skuldsätter kommande generationer + EU-notan. När även merparten av dessa 25% produktiva förlorar jobbet så blir situationen mycket intressant.
Förmodligen var livet lättare under pesten/digerdöden än i ett land drabbat av moralisk,
vänsterpolitisk och ekonomisk totalkollaps.

 

5 kommentarer:

 1. https://youtu.be/oD7wPI5DMUE
  21 milj. till 'förebilder' i Tensta, våldsbrottslingar och korr...

  SvaraRadera
 2. För Sveriges del tror jag inte det handlar om naturtillgångar.
  De etniska svenska medborgarna är kapabla nog...
  Nej det är barlasten som sjuklövern dyvlat på oss som är , tror jag, ett
  oöverstigligt problem.

  SvaraRadera
 3. Vårt etablissemang kommer inte bli arbetslösa eller på något sätt straffade för att de kört landet i graven, tvärtom.
  De kommer blixtsnabbt byta övertygelse och äntra den nya ideologi som gynnar dem.
  Samtidigt kommer de naturligtvis fortsätta spotta på oss som försöker peka på riskerna med nuvarande politik.
  Vårt etablissemang är den absolut lägsta formen av mänskligt liv, en barnslig mobb som i tät formation skrikande följer det för dagen gällande PK-dekretet, att känna nationell stolthet är inte möjligt när vi svenskar representeras av ett sådant etablissemang, jag skäms när jag ser mitt fosterlands golgatavandring.

  SvaraRadera
 4. Byt regering snarast. Vi kan inte leva i en förljugen värld där man ständigt blundar för de verkliga problemen.
  Barnen kanske tycker det är kul att Sverige går före och leder marschen mot nollutsläpp av växthusgaser. Barn får inte rösta. Inte än om inte miljöpartiet lyckas förhandla till sig en grundlagsändring.
  Varför släppa in unga oerfaren i riksdagen som när de själva blir äldre inser att de har haft totalt fel. Vad är vitsen med att ständigt upprepa felaktigheter.

  SvaraRadera
 5. Håller med P.A-son 1946 till 100%. I alla punkter.

  SvaraRadera