tisdag 6 oktober 2020

Macron förklarar krig mot religös islamsk separatism medan Löfven hyllar den!

Det är ingen större nyhet att MSM/SVT i Sverige befinner sig i krig mot den inhemska svenska befolkningarna. En betydande majoritet av den svenska befolkningen är mycket negativt inställd till globalismen och till den sittande Löfven regimen.

Förra veckan höll Frankrikes president Macron ett tal, där han förklarar krig mot religiös separatism. Det var främst adresserat mot muslimer men det verkar som inga undantag skall ges vilket kan få återverkningar på också andra religioner. Mångkulturen skall stoppas och franska värden skall vara normgivande för alla i Frankrike och med en hårdare skolplikt.

Att MSM/SVT skulle ta upp/skriva om Macrons tal, kan vi idag se, att det inte är många som gör och de få som tagit upp hans tal, vinklar som vanligt. Sanningen ”måste” döljas till varje pris!

SR: ”Frankrikes president, Emmanuel Macron, presenterade idag sin plan för att bekämpa det han kallar separatism och som han menar är grogrund för den radikala islamismen i landet.
Han vill nu införa obligatorisk skola från tre år, förbud mot hemundervisning, stop för skolor på andra språk än franska, stop för statsbidrag till religiösa föreningar samt genom att inrätta en fransk imamutbildning.
Något som rimmade illa i vänsterpolitikern Alexis Corbières öron, själv boende i en av de berörda förorterna- Saint Denis i Paris.”

Alexis till franska BFMTV: ”Det är ju regeringen själv som bär ansvaret för att klasskillnaderna ökar och som ligger bakom att samhället överger förorten.”

Tydligen har polletten trillat ner hos SR när de skriver "Det han kallar separatism." Det är tydligen fler som inser att talet är ett angrepp på hela mångkulturen i samhället.

Aftonbladet har en TT artikel om reaktionen på det franska utspelet:

Macrons "separatist tal" väcker vrede i Turkiet.Turkiet är ett av de muslimskt dominerade länder som reagerar kritiskt mot det tal som Frankrikes president Emmanuel Macron höll nyligen om "islamistisk separatism".
I talet, där den franske presidenten konstaterar att "Islam i dag är en religion i kris i hela världen", meddelade Macron att ett paket med lagar som stärker befintlig lagstiftning om att Frankrike är ett sekulärt land ska läggas fram i december.”

Macron: ”Vi måste bekämpa islamistisk separatism. Det är problematiskt med en ideologi som kräver att dess lagar ska stå över republikens och förklarade att en del i de nya insatserna syftar till nolltolerans mot att religiösa extremister undervisar i skolor och moskéer.
Vi anser att tankesättet bakom detta lagförslag kommer att leda till svåra konsekvenser – snarare än att lösa Frankrikes problem" meddelade det turkiska utrikesdepartementet i ett syrligt uttalande på söndagen.”

Turkiska UD uttryckte samtidigt oro för att de av Macron föreslagna åtgärderna skulle elda på växande främlingsfientlighet, rasism och islamofobi i Europa.
Även i Egypten luftades vrede mot Macrons tall på söndagen. Från Al-Azhar-universitetet, som är en av den sunnimuslimska världens mest inflytelserika institutioner, kom ett uttalande där talet stämplades som "hatiskt" och "rasistiskt."
Det är tydligt att MSM/SVT inte vill "ta hit" frågan om islamistisk kultur har ovillkorligt berättigande i det mångkulturella Sverige. Macrons linje att alla avarter av mångkulturella yttringar inte är varken sig önskvärda eller tolererbara i det franska samhället vågar våra medier inte ta upp. Istället lyfter de fram kritiken mot talet. Liberalernas poster boy avser begränsa liberalismen för extremister som fått fritt spelrum under en liberalism som helt abdikerat från ansvar. Turkiet är inte populära. Ikväll bestämde sig Nato landet Kanada för att stoppa vapenexporten till Nato landet Turkiet.

Begriper inte SR/ TT/Aftonbladet, att peka på att kritiken kommer från Turkiet stärker Macrons linje, nu när våra medier ännu inte vågar ta eller fått politiska instruktioner från regim Löfven, om vilken ställning som Sverige skall inta.

När skall Macrons kompis Damberg redogöra för den svenska regeringens syn på Frankrikes linje
eller kommer medierna måla Macron med samma penselfärg som de gjort med Orban i Ungern? Ett Ungern som varit tydliga med, att ovillkorlig mångkultur helt enkelt inte är önskvärt.

Att den Islamvurmande regimen Löfven i Sverige via Stefan Löfven skulle ta upp i ett tal och kräva samma sak Macron, förklara krig mot Islam och deras separatiska värderingar finns inte på kartan och att det någonsin skulle inträffa, kan vi drömma om. De muslimska rösterna är så enormt viktiga och avgörande för sossarnas makt, att det är skrämmande.

Högerblocket i Sverige är nu större än den sittande JÖKen i de senaste o-mätningarna och då har MSM/SVT startat en krig mot framför allt SD.

Ett led i detta krig av det skattfinansierade PS/SVT är att de lagt resurser på att uppmärksamma SDs motion, om förbud mot huvudduk/slöja i Skurup. En ung 15-åriga Maya som är muslimsk flicka med slöja intervjuas, där hon klargör att hon och andra muslimska elever inte tänker respektera det demokratiskt fattade beslutet, utan slår fast att ”ingen kan bestämma över oss.” Tidigare har SVT vigt ett helt program åt en lärare som gjort likadant.

Uppfattningen bland Sveriges muslimer är precis som har visats upp i Skurup att Islam, Koranen och Sharia står över varje världslig lag och ett fattat beslut. Slöjan är en symbol för förtryck av kvinnor. Slöjan är ett religiöst tvång och passar inte in i ett sekulariserat land. Speciellt inte i skolan. Dessutom är den en rest av ett medeltida samhälle där männen inte skulle frestas att antasta kvinnor.
Intressant att se och höra henne säga: ”Vi har politiken med oss, vi kan göra vad vi vill!”


Sverige hade behövt en Macron som likt honom, klart och tydligt sagt ifrån till Maya, att vi lever i ett sekulärt samhälle och att det är svenska värderingar som gäller.
Tyvärr är det precis som hon säger, att vi Sverige har de skydd av regimen Löfven och deras hantlangare MSM och SVT!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar