söndag 4 oktober 2020

Foliehattens funderingar del 5!

Det är lite mer än en månad kvar till det amerikanska presidentvalet och Donald Trump är sjuk i Covid-19 och inlagd på sjukhus.

Foliehatten har under en längre tid förvånats över hur vänstern i Sverige piskat upp stämningen mot högern och på alla sätt försökt smutskasta Trump. Man har inte nöjt sig med ren argumentation utan man har medvetet provocerat fram rena lögner, en polarisering som är oöverträffad i svensk politik. Vänstern försöker brunstämpla allt till höger om liberalerna och man har undrat varför. Om det är ren dumhet, desperation, omognad eller order från deep state, kan man undra! För det är ingen slump att precis samma sak sker i USA.

Foliehatten har funderat lite över detta och han börjar förstå vad som ligger bakom detta. The Deep state var tvungen att välja sida och valde den sida man hoppades och trodde skulle vinna. Inte i Sverige men väl i USA. Demokraterna. De progressiva demokraterna som också krävt ett mångkulturellt Sverige för att tolerera ett stort svensk exportöverskott till USA.

De trodde de skulle
kunna avsätta Trump med riksrätt- Muellerutredningen och "Putin did it" narrativet var ett sätt att försöka avsätta Trump och bägge blev ett fiasko. I planen ingick, att Trump och hans åsikter och anhängare skulle utmålas som närmast nazister, för att få igenom ett riksrättsförfarande utan inbördeskrig.
Vänstern men också C och L i Sverige,
hakade på och man kan fundera över vilka skäl de hade?
Var det order från Deep state?

Det osmaklig i detta var att Obama, CIA, FBI m.fl. deltog aktivt i de försök att få bort Trump, dels före valet men också efter valet till president, med hjälp av en påhittad historia där en Mr Mifsud hade en viktig roll att spela - att spela ryss.

Dessutom har det visat sig för någon månad sedan, att det var Hillary Clinton som låg bakom Putin-affären. Åklagare granskar nu Clinton-foundation och det har framkommit att bl.a. Postkodlotteriet och Lundin oil m.fl andra svenska bolag har sänkt pengar.


Med facit i hand har det som många anat, att hela Rysslandsspåret och anklagelserna mot Trump, har varit ett försökt till statskupp i USA genom att huvudpersonen arbetat direkt eller indirekt för CIA.

 
Det uppskruvade tonläget var en del av planen för att förbereda folket i USA och Sverige på en statskupp mot Trump och mot hela högern. De har inte bara varit desperata, utan har planerat detta för att kunna få igenom en statskupp där större delen av befolkningen  skulle godkänna den, eftersom de anser sig själva vara "den goda sidan." 

Polariseringen ingår i det politiska spelet som vänstern/dems använder och är ett medel för att politiskt kunna genomföra mycket hårda repressalier mot de som utmålats som nazister. I de senaste o-mätningarna i Sverige har högerblocket majoritet och vår "Groggnäsa" har inte varit sen med att plocka fram brunstämpeln!

Det förklarar också varför SD fört en väldigt låg profil. Man har sett vart polariseringen syftar till. Att demonisera SD, så att vad som helst skulle varit tillåtet.

Den stora frågan är alltid, vem som drar i trådarna. Både demokraterna och republikanerna tar emot stora pengar från lobbygrupper och det är deras agenda som styr snarare än politikerna.
Det intressanta är hur Trump lyckats samla ihop pengar. Han vände sig till sina judiska miljardärvänner i New York, Miami och Las Vegas så som Mercer, Marcus, Adelson, Palmer, Zieve och Moskowitz. Viktigast av dem
är antagligen Mercer i GOP:s premiärval som äger Breitbart. Nu förstår man bättre varför Trump erkände Jerusalam som Israels huvudstad.

På många sätt påminner
Donald Trump om Ny demokrati. Både Ian Wachtmeister och Bert Karlsson var tillsammans värda upp mot någon miljard kronor i dagens penningvärde år 1991. De hade råd att själva driva en kampanj, var offentliga personer och rätt omtyckta. Trump påminner inte så lite om just Ian Wachtmeister och Bert Karlsson. En kombination av dem i samma person.

Många anser att Donald Trump är en amerikansk version av Berlusconi som under tjugo år gjorde politik till underhållning i Italien men som uträttade väldigt litet. Den liberala vänstern hatade Berlusconi men med 70 miljarder kronor i förmögenhet och majoritetsägare i flera mediebolag kunde han göra litet som han ville, innan skandalerna blev för många.

Vi skall inte heller glömma Nigel Farage och i någon mån danskt Folkeparti som tvingar borgerligheten att göra vissa mindre justeringar. Brexit är rätt förödande för eliten/EU och det var Farage som tvingade Torys att utlysa omröstningen för att rädda agendan och så slog omröstningen fel.

För maken/eliten/deep state är Salvini, Orban, Putin och polska PIS mycket farliga, eftersom de blockerar alla förändringar som vänstern/deep state vill genomföra. De driver inte politiken åt höger, men blockerar liberalismen framfart. Orban driver tillbaka den liberala världsordningen och får den att stanna upp. Foliehatten kan inte riktigt se att den här liberala eliten kommer att få bort Trump och om han överlever Covid-19, blir det en andra period i Vita huset
.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar