torsdag 8 oktober 2020

När ett extremt 4%-parti styr svensk flyktingpolitik visar det hur sjukt Sverige är!

En berömd person sa under WW2 – ”ser vi slutet på början” att S blir mindre än 15% och att det ytterst extrema partiet MP gör L sällskap ut ur i riksdagen. Allt annat är otänkbart, om inte svensken är en komplett idiot. Förstår verkligen svensken inte vad en fortsatt invandring på nivåer över 100.000/år innebär? Idag verkar det som svensken inte fått nog av allt som händer i Sverige och mer än varannan svensk oroar sig för den ökade kriminaliteten. Sverige sticker ut på ett flagrant sätt, när det gäller statistik på de flesta områden, när det handlar om brott.


En invandrare som aldrig satt sin fot på svensk arbetsmarknad får lika stor pension som 1 miljon svenskar som arbetat ett helt liv. En illegal får sjuk- och tandvård och medicin för en 50-lapp. En invandrare får en lägenhet på ön i Limhamn där hyran kan ligga närmare 15.000/mån, betald av socialen. Sossarna i Malmö vill integrera invandrare med svenskar.

Enligt SOM-institutet som gjort mätningar under många år, finns det idag en stor majoritet som vill minska invandringen, medan bara 7% vill bibehålla den eller öka. Överenskommelsen igår mellan S och MP representerar dessa 7% och inte folkviljan.
Frågan dessa två partier borde ställa sig, var finns lägenheterna, i vilka skolor finns det fler skolplatser osv, var finns jobben? Flera utredningar har visat att det inte är högutbildade invandrare som kommer hit, utan många analfabeter eller många med endast koranskola som utbildning och som aldrig kommer att platsa på den svenska arbetsmarknaden, utan går direkt in i ett bidragssystem som är Europas bästa.

Vill verkligen dessa två extrema partier ha fler kommuner som Filipstad och Högsby, där man inte vet hur de skall få ekonomin att gå ihop, eftersom staten tar springnotan efter 2 år och lämnar över probl
emet till kommunen.

Som om detta inte vore nog, ligger Sverige på topp 3 när det gäller bidrag till FN. Lövin gav FNs gröna fond 8 miljarder som ingen kan redovisa för till vilka projekt det gått till!

Sverige har ökat sina bidrag till Palestina, när övriga arab-länder har minskat sina. Svenska skattepengar går till pension till änkor vars män utfört terroristdåd!

Många har fattat att skakningarna är varningar för vad som komma skall, men socialisterna har ignorerat alla varningar just för att de är det mest egoistiska av alla partier som någonsin existerat i den moderna världen. De bryr sig inte ett dugg om det svenska folket - de bryr sig om sin egen makt och sina egna personliga plånböcker. En cynism och egoism som man annars hittar i Afrika. Ytterst sällsynt politik för ett civiliserat och på papperet demokratiskt land.

Sveriges sjukdom
är väldigt långt gången. Sjukdomen består alltid av samma typ av symptom - mångkultur, feminism, identitetspolitik, fejkhumanism och under dessa symptom lurar själva viruset som är socialism. Denna ohyggliga ideologi som använder alla tänkbara sätt att sätta sina tentakler i offret. Ingenting är heligt och fulspel, manipulation och subventioner är paradgrenar för socialister.

MP är precis vad S vill ha, en kamp rörelse med en väldigt diffus politik som tack vare röster från Södermalm med nöd och näppe klarade 4% i senaste valet. MP styr ingenting utan benäget bistånd av S och det är ett rent skådespel. Det är dags att Sverige vaknar och inser det befängda i hur ett spärrparti som MP med så få röster, kan diktera villkoren i svensk politik tillsammans med sossarna.

Icke desto mindre ser vi nu hur svansen viftar på hunden.
Hunden är tacksam för att det är MP som står för förslaget, men han viftar så gärna med, eftersom det är hundens framtida röstboskap!

De långsiktiga konsekvenserna för S, MP och C
måste bli förödande. Gymnasieamnestin var ett lackmustestet för deras trovärdighet. Redan när gymnasielagen infördes mot lagrådets rekommendationer, sa kritikerna att det här är inte seriöst, ni kommer aldrig att skicka hem någon, allt är bara ett spel för galleriet som syftar till att dölja att regeringen förlorat kontrollen över invandringen. De "tuffa" reglerna kommer att tas bort när lagen ska implementeras. Kritikerna har nu fått rätt till 100% och sossarna och de två andra partierna MP och C har nu torpederat sin egen trovärdighet. Ingen kommer att ta dem på allvar längre. En effekt som kommer att sitta i under mycket lång tid.

Frågan är vart de arbetare som fram till nu röstade på S kommer att söka sig. Det är den största frågan i svensk politik just nu.


För sossarna betyder makten allt
och det bevisade man med ”råge” igår när man totalt krökte rygg för MP. Enligt uppgifter av MP Ferm kommer det ännu mer!
Det ytterst märkliga är att sossarna
låter sig hunsas av MP för att få sitta kvar vid köttgrytorna och går med på en generösare politik än 2015. Det kan bara hända i Sverige.

S vill bara sitta kvar vid makten, kosta vad det kosta vill för den svenska befolkningen. Lämnar man makten ifrån sig, lämnar man också utnämningsmakten, att tillsätta landshövdingar, ambassadörer, generaldirektörer, utredare och m.fl. Det finns även då en risk att de generösa pensionerna och förmånliga villkoren inskränks för alla i S-nomenklaturan. Vid makten kan man även fördela svenska skattebetalares pengar till allsköns händer internationellt och därmed säkra sin egen och partivännernas internationella uppdrag och avlöningar (lex Magdalena Andersson IMF).

Svenska folket är precis som grodan som läggs i en kastrull och kokas långsamt. Den fattar inte vad som pågår och är apatisk under hela förloppet ända fram till sin död.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar