måndag 12 oktober 2020

Hassan vann debatten, två kom våningssängtillverkaren och jumbo den pinsamma SVT propagandan!

Sammanfattar man gårdagens debatt. SVT satte namn på en typisk kriminell. Hassan heter han. Ingen av de migrationsromantiska partiledarna reagerade. Man förutsätter alltså att en kriminell är migrant. Vänsterpartiets Daniel Riazat har reagerat.

Riazat: "För första gången får en Hassan TV-tid i Public Service. Då som exempelnamn på en kriminell. Som extra bonus nämns även Hassans mamma som exempel på mamma till en kriminell person. Bra jobbat SVT Agenda. 99% av alla ”Hassan” begår inte brott. När ska de/vi nämnas?”

Hassan kommer behöva köa för att sova i socialdemokraternas våningssäng. Stackars Hassan som "inte har något val än att begå brott." Hassan begår brott och är en fara för andra. Det "lönar sig" att begå brott. SVT visade detta med all önskvärdhet. Att det ens diskuteras en "Hassan" i en svensk partiledardebatt är så otroligt provocerande och är i sig beviset på, att förd politik har varit (och är) åt helvete. Hassans bidragskran kommer iallafall inte att sina inom kort. Den saken är klar.

MP ska kanske satsa på koldioxidneutrala skjutningar och stöd till ekologiska bomber. Hur kan nivån vara så låg och hur kan den här patetiska geggan som kallas JÖKen få fortgå? Hur kan muslimpartiet MP få styra så mycket med sina miniprocent och få så mycket programtid? Ett svar är propagandaapparaten SVT. Att sätta två partiledare i en duell, var inget annat än en katastrof. Folket kräver mer idag än SVT och deras programledare har kapacitet att leverera, när det gäller partiledardebatter. Frapperande var att SVT visar stilen och låter statsministern tala oemotsagt och fritt efter debatten!

Sverige och svensk politik har enorma problem, det kunde alla bevittna igår kväll. Man blev bara deprimerad av att se debatten. Det saknas helt visioner om att göra landet till en bättre plats och ett bättre ställe för invånarna. Foliehatten har inga tvivel längre på att maktetablissemanget ljuger för oss om klimatet, patriarkatet, migrationen, Trump, Covid19, rasism, demokrati m.m. Den stora frågan är bara: Varför? Vad håller de på med? Man har för länge sedan slutat att följa en demokratisk process (om man nu någonsin egentligen gjort det). SVT borde granska makthavarna och rapportera det till folket, upplysta väljare har bestämt politiken via allmänna val av sina politiska representanter. I stället snackar diverse makthavare ihop sig. SVT agerar propagandakanal och politikerna styr "väljarnas" förväntningar.

Vi ser ett Sverige i totalt förfall, Islam tar över våra territorier och flyttar fram sin position, politikerna gäspar vidare och inget händer, förr så krigade man
mot att integrera Islam i Europa, nu låter vi landet övertagas i tysthet.

Löfven- man måste medge att Foliehatten blev förbluffad över hur medioker (för Steffe är detta positivt) och relativt begriplig han ändå lyckades vara. Fortfarande är Löfven så inkompetent så det är faktiskt skrämmande. Med tanke på pressen han står under, är detta konststycke desto mer imponerande. Ribban är satt extremt låg från alla hans tidigare framträdanden, men igår var han bättre och hade mer energi än nånsin tidigare. Att han sedan inte sa något av värde överhuvudtaget är en annan sak, men han lyckades åtminstone framföra sitt nonsens med visst schvung.
Utan tvekan har Löfven fler politiska liv än katten. Man tror han har målat in sig i ett hörn men så tar han sig ut. Man undrar bara i vilken värld han befann sig i när han sa att vind klarar elen!

Bolund- var värst. Han är verkligen en PK-robot som nån skruvat upp och nu långsamt sjunger på sista versen. Trodde han skulle implodera när han gav sig på Åkesson med det sedvanliga rassetugget.

Kristersson- är den falske. Han vill inte ta över med SD, pga
att han är en Reinfeldtare. Trots mot bättre vetande, att hårdare straff och mindre bidrag är det absolut enda som minskar brottsligheten men vill inte vara med och diskutera gängbrottsligheten med de vuxna, om han inte får känna sig lång och få exakt som han vill.

Lööf-
Foliehatten kan knappt yttra hennes namn utan att rysa av avsmak. Hennes extremt tillgjorda och snusförnuftiga uppenbarelse gör honom vansinnig. Rödskrikan levererar bara det globalisterna på Bilderberg och Trilaterala kommissionen säger åt henne att säga. Skogen skulle ge biobränsle! SLU skriver i en rapport – den svenska skogen är idag en stor bristvara!

Sabuni-
klart sämst och hade svårt med språket. Sabuni tror att de inte finns kvar utsatta områden år 2030. Hur naiv får man bli?

Åkesson- gjorde sin bästa debatt sedan valrörelsen. Samlad, lugn och tydlig. Han fick, trots skamligt lite talartid, in några riktigt fina attacker och oneliners.
Han pulveriserade Bolund om klimatet, där JÅ sa att vad vi gör i Sverige är egalt och det kostar bara miljarder eftersom vi bara släpper ut några promille. Det är utsläppen globalt som är problemen.

Busch- var väldigt
knivskarp och slagfärdig i den allmänna diskussionen om kriminaliteten. Hon fick ner debatten på vardagsnivån. Bolund tyckte att Åkesson borde be alla invandrare om ursäkt. Ebbas svar var att vi borde be alla offren och deras anhöriga om ursäkt. Synd att Åkesson missade den chansen.

Sjöstedt- Om Stalin levt hade dom varit bästisar. Fattar inte att Sjöstedt får så mycket smicker av MSM och att han var bäst. Han är en sann kommunist och fegis och kunde inte ge ett rakt besked av LAS. Om kanske 14 dagar – då är han i Hanoi och är passopp till fru ambassadör! Kvällens viktigaste besked från debatten var att Sjöstedts mage nått Vpk:s ”All-Time-High” och att den nu därmed är större i volym än Lasse Werners ölmage.

Var det ett misstag eller en omvärdering från Jonas Sjöstedt när han inte en enda gång brunsmetade Jimmie Åkesson och SD i den här debatten som han alltid gjort förr?

Senast 1 november. Remissvaren kommer 26 oktober som är om just 2 veckor. Hoppas Sjöstedt inser att han aldrig kommer få ett klart svar från Löfven. Han är skicklig på att slinka undan just detta. Sjöstedt måste helt enkelt göra en egen bedömning när remissvaren kommer och den dagen då parterna säger att de inte tänker återuppta förhandlingarna.

Tugget mot Ebba visar hur sjukt Sthlm-fokuserad media har blivit. Busch tänker elbil som Tesla Model S och den kostar med vettig utrustning just över en miljon kronor. Tycker det är fantastiskt underhållande att man kritiserar EBT för det här "miljonen och uppåt" med invändningen "nej de kostar faktiskt bara 400 000 kr". Jaha, ja men då så. Då kan alla ensamstående mammor i vården skrota bensinbilen.
Politiker lever i en annan värld. Kan du köpa en bil för 400 000 kr så är du övre medelklass. Problemet är att låginkomsttagare och vissa medelinkomsttagare vill eller kan inte pröjsa 400k för en elbil. Istället sitter dom med en bensin eller dieseldriven bil. De blir bestraffade ännu mer för att dom inte har råd med en elbil.
Elbil är en rikemanslyx så det är dom som tjänar mest på bonus malus. Medan resten blir straffbeskattade och fattigare.

I Januariavtalet står det klart och tydligt att det är
LAS-utredningen som ska bli till lag. Vad remissinstanser säger kan man egentligen skita fullständigt i, speciellt i det här fallet. Man kan till och med skita i vad en lagrådsremiss säger vilket var fallet med gymnasielagen. C och L gör helt rätt när de kan kräva att utredningen som den är nu ska bli lagstiftning i sin nuvarande form.

Statens vänstertelegraf kablar direkt ut att V tog en kraftfull ställning mot LAS röran. När de i själva verket svamlade om att de kanske möjligen fäller regeringen i framtiden någon gång.

Det är skamlöst att ett land kan styras av JÖKen, är detta verkligen det bästa som Sverige kan ta fram då är vi illa ute. Uppblåsta i sin egen luftballong oförmögna att ta in något som den andre säger och varför har några av dem lagt sig till med att stå och hånflina överlägset eller virra på huvudet, när någon annan talar. Den rödhåriga häxans hånflin är bara för mycket...stod och hånflinade hela programmet. Häxan är den värsta sortens översittare.

Se
dan det där djävla SVT kan någon förklara varför Bolund fick babbla så mycket vad det än gällde för fråga, en del påstår att SVT lutar åt vänsterpartiet men efter denna debatt om man nu ens kan kalla det så, tycker Foliehatten det står klart att SVT gillar miljömuppar mer. Debatten mellan Sabuni och Ebba eller vad man ska kalla det för, var det då inte snarare ett frieri?
Ja jag tycker det är bra men vi vill skjuta till mer pengar- ja det är jättebra men vi i L vill göra så här också- det är jättebra-- guligull, bla.bla.”

Foliehatten har aldrig förstått det där med att skryta om överfulla fängelser. Om de är så fulla varför utvisas inte kriminella invandrare? Överfulla fängelser och dagliga mord och sprängningar...tänk hur många kriminella det finns i Sverige.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar