fredag 23 oktober 2020

Har lögnen blivit standard hos media och politiker?

Sverige har blivit landet där lögnen nästan blivit sanning och den har bitit sig fast och ätit sig allt djupare in i samhällskroppen! Den journalist eller politiker som är utan skuld, kastar första stenen. Sverige är fullständigt förstört av lögner i olika skepnader. Alla känner det intuitivt och mår dåligt av det.

Den kulturrevolutionära lögnen att svenskarna inte är ett folk som alla andra. Det är den skakiga grund som lögnmaskineriet är byggt på. Den leder till lögnen om invandrarnas svenskhet. Lögnen att om man blir medborgare, så är man svensk. Lögnen om att det inte finns ett vi och dom, när i själva verket allt handlar om just vi och dom.

Lögnhalsarna finns överallt.
I riksdagen och i alla myndigheter. I barnens skola. I den lokala fackklubben. Bland kommunens tjänstemän. I den lokal företagarföreningen. De "seriösa" opinionsinstituten ljuger i sina mätningar, om ett visst partis verkliga nivå. Invandrarna ljuger om sin bakgrund, sina flyktingskäl och sin ålder för att få stanna.
Svenskarna ljuger om att de gillar invandrare, men bosätter sig nästan alltid invandrarfritt om de kan. Svenskarna är egentligen inte intresserade av invandrare, men de har till skillnad från japaner och finländare inte insett detta - svenskarna ljuger därmed till och med för sig själva!.
Media, politiker
och myndigheter ljuger och mörkar om invandrares kriminalitet och ljuger kring deras utbildningsbakgrund och arbetslöshet.
Bidragsforskare som presenterar lögnaktig forskning som syftar att bekräfta politikernas lögner om invandringens förträfflighet.
De gröna ljuger om klimat och koldioxidens skadliga verkan som är en skröna.
Lögnhalsar staplade på varandra. Var och en bestruken med en tunn fernissa som om den skrapas bort blottlägger rakt igenom ruttet virke.

Hur mår journalisterna på DN? En journalist på Sydsvenskan vågade säga sanningen privat på twitter och sparkades omgående. Lögnen har tillåtits äta sig in kärnan av vår själ som olika former av politisk korrekthet. Vi lever i den bästa av världar, i den svenska goda och omhändertagande staten. Det förpliktar. Vi måste självklart ta hand om alla vinddrivna människor från olika håll i världen. Vårt land reser inga murar som Löfvén sa en gång. Sverige är den där självuppoffrande kattmorsan som släpper in så många herrelösa katter i huset att det till slut blir obeboeligt. Det är så fint och man vill så väl. Det kommer att behövas ett rejält stålbad innan Nanny State är borta. Vill man kan man väl säga att landet blivit feminiserat och tappat balansen. Det åtgärdas inte i en handvändning.

Det har nu gått så långt att vanan att ljuga blivit standard och upprepandet av aldrig ifrågasatta inrepeterade PK-floskler, riskerar att bli nästan lika farlig för Sverige som de direkta skadeverkningarna av invandringen och klimatbluffen. Samhällskroppen börjar ruttna när sanningen inte längre söks eller efterfrågas.
Vad tycker du? Kan du komma på flera lögner? Hur förstör lögnerna i sig själva Sverige inifrån?

 

1 kommentar:

  1. Ack så sant. Dock finns orsaken till detta ordagrant i Bibeln. Först i Johannes 8:44. "Ni har djävulen till far, och ni vill göra hans vilja. Han var en mördare från första början, och han höll inte fast vid sanningen därför att det inte finns någon sanning i honom. Han ljuger därför att det är sådan han är, han är en lögnare och far till all lögn".

    Sedan 1 Joh 5:19
    "hela världen är i den ondes våld."

    Detta är orsaken till att det är så mycket lögn i världen.

    SvaraRadera