söndag 4 oktober 2020

Den politiska farsen och rättegången mot Mateo Salvini i Italien är igångsatt av vänstern/kommunismen!

Italiens tidigare inrikesminister Matteo Salvini har länge var en stor ”vagel” i ögat för vänstern/kommunisterna i Italien och för de styrande i EU. I slutet av september visade en opinionsmätning att Salvinis parti Lega har störst stöd bland väljarna i Italien med 27%.

I ett tal i maj sa Salvini: "Tillsammans bygger vi framtiden. Här finns inga högerextremister. Detta är politik av sunt förnuft. Extremisterna är de som styrt Europa i 20 år i form av otrygghet och fattigdom.
Vem förråd
de Europa? Vem förrådde en av de vackraste drömmarna som grundarna hade? Det Europa av nationer och folk som De Gasperi, De Gaulle och Margaret Thatcher talade om. Detta Europa var förrått av de eliter och krafter som ockuperat Europa under namn av finans, de multinationella, pengar och okontrollerad invandring. Alla Merkels, Macrons, Soroses och Junckers."

Ibland måste man inta en extrem position i syfte att förhindra, att en annan extremism får fäste och utrotar dig och det du tror på, på köpet. Att vara extrem, som i att hålla Islam, muslimer och afrikaner utanför ditt samhälle är en extremism som ”hör och häpna” Frankrikes Macron tog upp tidigare i veckan. Macron ansåg att den är av ondo, nu måste man hantera alla de tusentals problem och frågeställningar som migration innebär. "Extrem" är ett konstigt ord och på samma uttjatad nivå som "rasist." Det mesta kan faktiskt betecknas som extremt beroende på ingångsläget.

Matteo Salvini har kallades till en italiensk domstol på Siciliens huvudstad Catania i veckan, för att han har stoppat en migrantbåt att lägga till på Sicilien förra året. Det är inget "high life" ombord på en migrantbåt, men de som har stigit på den har betalat smugglare och har gått ombord frivilligt. Har de blivit sämre behandlade utanför Italien, än de blev i Libyen?

Vänstern i Italien försöker sätta dit Salvini på alla sätt och få bort honom från italiensk politik. Tidigare i veckan hade italienska senaten röstat bort Salvinis åtalsimmunitet. Förhöret hålls för att avgöra om Salvini ska åtalas för hanteringen.

Under rättegången kommer en nigeriansk familj som fanns ombord på båten att vittna mot Salvini. Migranterna anser/menar att Salvinis sätt att upprätthålla italiensk gränskontroll gjorde att de ”behandlades värre än djur.” Vid en fällande dom riskerar Salvini fängelse och sin politiska karriär.

Salvini har tidigare kommenterat den farsliknande rättsprocessen med att han endast kommer att erkänna sig skyldig till att ha försvarat Italien och italienarna och Salvini skickade en hälsning till det italienska folket.

Jag är lugn. Jag tror inte att jag bröt någon lag, men jag gjorde vad italienarna bad mig om.”

Vänsterextrema och migrantvurmaren SVT rapporterar om försöket att illegalt föra in människor till Europa. De fördömer Salvinis hantering, eftersom migranterna led av ”tryckande sol, skabbutbrott och ett misstänkt fall av tuberkulos.” Dessutom var regimSVT noga med att informera svenska folket om, att 15 av migranterna var så kallade ensamkommande barn.

Vilka fler bananrepubliker i EU, har kommit i händerna på de vänsterextrema, där de försöker slänga meningsmotståndare i fängelse för påhittade brott. I Sverige försöker vänstern sätta munkavle på alla, med restriktioner på Internet. Detta åtal mot Salvini är helt absurt. Det är ett skamgrepp av vänstern för att försöka komma åt Salvini via rättsväsendet, när de inte klarar av det politiskt. Det är otäckt att tänka sig att icke folkvalda aktivister skulle kunna stoppa Salvinis politiska karriär genom en skenprocess där han döms för att ha stått upp för den politik han demokratiskt valdes till, att föra till sitt fosterlands försvar. Det måste finnas ett starkare skydd för demokratiskt valda politiker, men tyvärr lever vi i ett samhälle som inte längre är demokratiskt, utan som styrs av "deep state" bestående av vänsterradikala aktivister som sedan 68-rörelsen genomfört sin marsch genom institutionerna tills de nu, blivit den dominerande staten i staten.

Italien med stöd av EU jobbar hårt för att sätta dit folk som inte följer deras agenda liksom deras kritiker. SVT tar ändå priset: ”Tryckande sol, skabbutbrott och ett misstänkt fall av tuberkulos!”
Det är mer än pinsamt att beskylla Salvini för den ohumana situation människosmugglarna utsätter folk för. Det är som att beskylla grannen för att man köpt salmonellaglass på stranden.

Kommunister/vänstern i Italien har spelat detta spel förr. Berlusconi blev också ett hot mot kommunismen/vänstern och blev bort spelad med hjälp av den röda domarkåren (deep state) och nu Salvini. Han har fullständig rätt!Han har inte brutit mot någon lag och det är numera ett lagbrott i det röda Italien. Vi har med att göra den internationella kommunistiska ambitionen att återupprätta det samhällsformen där kommunisterna kan parasitera.
Kommunister är värre än maffian i Italien eller låt oss kalla det den röda maffian
och den finns här i Sverige också, ledd av Stefan Löfven.

Egentligen får italienarna skylla sig själva. Majoriteten av deras befolkning är lika blåsta som majoriteten av svenskarna. De har möjligheten att rösta på Salvini och Lega Nord som bevisligen försöker göra något åt saken, men 73% av italienarna väljer något annat. Grattis Italien.

Europa kan inte lösa Afrikas, Nordafrikas och Mellanösterns problem genom att de emigrerar till Europa. Hur svårt ska det vara att förstå? De måste lösa sina problem själva. Palestinier måste integreras i länder där de bor i läger. Där de pratar samma språk och har samma kultur.
Det handlar inte om att lösa
deras problem. Det handlar om att splittra och härska över västvärlden genom att massimportera ointegrerbara folkgrupper som man kan använda mot den vita befolkningen.

Frågan är hur enade länderna i EU är? En som med all tydlighet fått nog är liberalernas Europeiska ledstjärna, Frankrikes president Macron: "Islam är en religion i kris!" 

Han förklarar igår krig mot religiös separatism. Främst adresserat mot muslimer men det verkar som inga undantag skall ges vilket kan få återverkningar på också andra separistiska religioner. Mångkulturen skall stoppas och franska värden skall vara normen. För alla i Frankrike med hårdare skolplikt.
Hur kommer EU länderna se på detta? Hur kommer våra svenska  medier presentera detta? 

1 kommentar:

  1. Tack för bra krönika - Salvini har helt rätt!
    Något annat än en vinklad beskrivning av denna rättegång i våra större media är inte att vänta.

    SvaraRadera