fredag 16 oktober 2020

VänsterSverige laddar skarpt - Ebba BT ska nu enligt nya direktiv skjutas ner med alla tillgängliga medel!

PK, vänstern och eliterna(deep state) är nu så stressade över Ebba Buschs existens, att man nu laddar skarpt för att misskreditera henne på alla sätt. Hennes uppenbarelse och slagfärdighet skrämmer livet av vänstern och det kunde vi senast bevittna i partiledardebatten.
Varför ska Jan Scherman sitta i SR i ett underhållningsprogram och koppla ihop Ebba Busch med lögner och Donald Trump? Det låter lite som det är en del av den svenska deep state som är ute och börja agera.
Jan Scherman gick inte oväntat hårt åt Ebba Busch i Studio Ett i
i förgår. Han jämförde henne med Trumps lögner (hennes fest i pandemitider) och det hotade demokratin. Till Foliehattens förvåning var inte programledaren ett dugg PK. Hon var en kvinnlig reserv för Nordegren, hade ett ess i rockärmen. Hon spelade upp Clintons lögn, där han försäkrade att han inte haft någon sexuell relation till sin springflicka med en cigarr! Direkt gick Scherman över till Trump och Busch igen och menade åter, att lögner hos politiker hotar demokratin. Han ville absolut inte dröja vid sin favoritpresident eller dra paralleller.

Foliehatten ser Schermans inhopp som en del i agendan att hålla nationella partierna borta från makten. Han har haft minst tusen tillfällen att i debattinlägg och offentligt tala om sossepolitiker och deras fabulösa lögner sedan 2014. Det är trots allt dessa förtroendevalda som bildat regering och innehaft statsministerposten sedan dess och serverat svenska folket en hel bok av lögner.

Mot slutet av intervjun blev det rent komiskt. Nordegrens reserv styrde med fast opartisk hand
och Schermans kompis Epstein höll sig i bakgrunden. Reserven gick över till nytt ämne, utan att tacka Scherman och han reste sig, så att stolskrap hördes och tackade tjurigt och demonstrativt, när nu inte programledaren gjorde det.  Nytt ämnet i talkshowen var flyttfåglar och programledaren ropade efter Scherman i studion, om han var intresserad av flyttfåglar? Man hörde inte Schermans svar, bara surmulet mumlande.
Scherman misslyckades med att slå två flugor i en smäll, att både dissa Trump och smeta honom på den livsfarliga Ebba Busch. Det handlar om kvinnliga röster. Det finns en klar medvetenhet om, att det är invandrarna och kvinnorna som ska rädda regeringen Löfvén kvar i valet 2022.

Ebba Busch är en
särdeles ond fé som lockar över kvinnorna till högerblocket. Det får inte ske. Insatserna höjs. I konkurrensen mellan Ebba och ”Fjamåt” så verkar en del unga kvinnor tycka att Ebba är betydligt fräschare än floskelsprutan Fjamåt. Då kommer liknelsen med hatobjektet Trump fram.
Foliehatten tror Ebba Busch ska passa sig och hålla rent i datorn och se över sina kontakter. En viss kvällstidning har förmåga att ta sig in i datorn och hämta information.
Samma gäller även SD och M. Det bli
r väldigt fult framöver. Den svenska eliten med Stefan Löfven i spetsen kommer inte att sky några som helst medel med att smutsa, smeta och nazistförklara högerblocket.

Kanske är det så att Trump/republikanerna i USA har valt det konservativa svenska blocket som samarbetspartner och börjat avlägsna sig från sosseriet. Scherman är en trogen tjänare till det block som är följare till demokraterna, Obama, Clinton och nu Biden.
Ebba Busch
träffade nyss den amerikanska ambassadören. För en månad sen träffade ambassadören Wallenberg, så ni ser signalvärdet.

Ambassador Ken Howery
@USAmbSweden
·18h
Pleased to meet with Christian Democrat Leader @BuschEbba
to learn about her party’s views on critical issues like #defense spending, the #Arctic, and #China.

Det kommer det bli mycket blod
framöver. Varken KD eller MD har en aning om vad som väntar dem, om de tänker bilda regering med SD. I synnerhet inte Moderaterna. Många vänsterpolitiker och opinionsbildare i etablissemanget tenderar att komma undan med mycket, men om de stora mediehusen vill kan de sänka tiotusentals människor på högerkanten som har uttryckt sig oförståndigt. De kan orsaka ett totalt kaos för en SD/M/KD regering.

Ebba är kompis med superinfluencern Margaux Dietz som verkar misstänkt höger för eliterna. Dietz är inte höger. Hon är typiskt överklass-liberal som är så vanligt bland tjejer födda på 1980-talet och senare från Saltsjöbaden, Lidingö och Danderyd. Vad man förstår, är Dietz kompis med en del moderater. Det lustigaste hon gjort var när hon och sin f.d. pojkvän (som konverterat till judendomen) bråkade över omskärelse och Dietz kallade det för könsstympning i någon av hennes poddar. Det var inte direkt kosher från hennes sida. En mycket farlig kvinna denna Ebba Busch, att vara bekant med.

Det kunde vi se när ett drev sattes igång av Morgans fästmö Annika Strandhäll som twittrade att:
En partiledare glider in på en fest med massa berusade och sedan drar ned på stan. Sedan används Säpo som partiledarens egen Uber-tjänst. Ebba Busch borde förklara sig.”

Foliehatten undrar en hel del över det Strandhäll twittrade!
Vem har läckt till henne om att de var berusade? Var de berusade och inte bara glada?
Vem har läckt till henne att
Säpo skjutsade hem Margaux Dietz?
KD understryker i ett pressmeddelande att Dietz bara följde med en bit på vägen.
”I det här fallet har en vän åkt med Ebba. Ebba har varit med på en privat middag på restaurang med sju andra vänner och följt alla rekommendationer”, uppger presschef Per Gudmundson för Aftonbladet och fortsätter:
”Ett skyddsobjekt har inte personskydd av fri vilja, utan tvingas tvärtom inskränka sin frihet. Hur en partiledare förflyttar sig på såväl fritid som arbetstid avgör Säpo. Inom de ramarna måste man ändå försöka ha ett normalt liv.”

Foliehatten ser framemot nästa offer från högerblocket och han anser att det borde gå ut order från SD centralt till alla deras förtroendevalda, att de skall hålla låg nivå. Vi kan redan nu se att det lilla minsta avvikelser en SD-representant gör, ger stora rubriker, medan vänsterns politiker är i symbios med eliterna!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar