tisdag 15 september 2020

Alla väntar med spänd förväntan på om Ylva Johansson vågor föreslå att det blir Bryssel som fördelar migranterna!

Det som har utspelas på den grekiska ön Lesbos och lägret Moria är inget annat än en tragedi. Skulden för denna tragedi kan läggs på migranterna. Det finns massvis av bilder, där man ser hur migranterna satte eld på lägret och att migranterna har tagit upp sin specialgren kast med sten på brandbilar(hela framrutor spruckna). Vandalerna har på eget initiativ själva bränt ned sitt läger och förstört kyrkor, plundrat olivodlingar m.m.

Bara för några dagar en bra bit in i SVT Aktuellt, kom ett inslag om flyktinglägret Moria.  Det var ett trött, desillusionerat inslag utan det känslosvall som den norska statstelevisionen kunde uppbåda. Istället för demonstrerande ungdomar, intervjuades EU-politruken Ylva Johansson. Inte ens Ylva kunde uppbåda några klatschiga slagord för att riva ned gränser.
Kvar dröjde sig en känsla av att Sverige är ett avätet område. Mångkulturens gräshoppssvärm har glupskt betat av alla materiella resurser och allt folkligt engagemang. Nu drar migrationslobbyn vidare och söker lyckan på annat håll.

I Aktuellt inslaget dyker det också upp som en omtvistad sanning, att regeringen kraftigt begränsat invandringen sedan 2015. Detta stämmer inte, utan invandringstakten sedan 2015 ligger i stora drag på 110 000-130 000 om året.  Prognoserna för de närmaste åren, är den samma. Detta borde vara ett ytterligare önskat genombrott, att MSM gör detta känt för en bred allmänhet: Att Sverige sedan 2015 tar emot en invandring på i runda tal 10 000 i månaden.

Nu propagerar Ylva för att EU ska hörsamma aggressivitetsfolkens krav genom att tvinga alla EU-länder att ta emot och försörja dem. Det är väldigt få länder som vill ta emot dessa 13000 migranter. Det är bara fråga om några hundra och då mest ensamkommande barn!
Om det vore så att migranterna "sökte en fristad i Europa" så skulle det vara en fråga att diskutera.
Nu baseras det hela på en propagandalögn. Migranterna flyr inte till Europa. De kommer till Europa fast beslutna att ta sig till vissa länder såsom Sverige och Tyskland.

Hur har EU tänkt, att man skall få migranterna att stanna i länder dit de inte vill till, är ganska oklart. Skall vi bygga en ny järnridå för att hindra dem att lämna Baltländerna? Nu har Sveriges EU-kommissionär sossen/kommunisten Ylva Johansson med ansvar för migrationsfrågor utsatts för påtryckningar, att Sverige och andra länder ska öppna dörren för de 13000 migranter, många av dem sjuka i covid-19.

Foliehatten undrar om Ylva Johansson överhuvudtaget har lyckats med något som hon har företagit sig? Totalt värdelös kommunist som är en i den mycket långa raden av svenska politiker som inte har tillfört landet någonting positivt.
Ylva fick inte platsen i Bryssel för god insats hos sossarna, utan för att man ville bli av med henne. Precis som med Helene Fritzsson. Om partier skickade påläggskalvar till Bryssel för att se och lära istället för att Bryssel blir avdankade politrukers sinekurer hade det inte sett så illa ut. Ylva Johansson är bara en marionett för vad EU parlamentet förespråkar.
En gallionsfigur och politiskt prostituerad, precis som alla marionetter som värnar om islamiseringen och det kulturella kaoset som blir konsekvensen av det globala vansinnet. Ursula von der Leyen är Angela Merkels produkt och Leyden lyssnar väldigt noga på, vad Berlin säger.

I en intervju för några veckor sedan i SVT Morgonstudion nämnde Ylva att hon med anledning av kaoset på Lesbos tagit initiativ till att åter få upp den vilande och kontroversiella frågan om en EU-centraliserad migrationspolitik på agendan. Enligt Ylva ska kommissionen lägga fram konkreta förslag om ett par veckor och där är vi nu.
Att döma av Ylvas ordval i intervjun står det ganska klart, att det handlar om avskaffa medlemsländernas självbestämmande, om hur många och vilka migranter man vill ta emot och att dessa beslut skall tas i Bryssel.
Makteliten i Bryssel verkar se det som sin uppgift att driva EU mot federation. Detta är bara början. Målet är att all makt till sist flyttas från medlemsländerna till Bryssel och att EU med Covidpaketet ska få rätten att direktbeskatta EU:s befolkning och även i Sverige.
Foliehatten tycker det skall bli mycket intressant att se, hur riksdagen kommer att rösta om de stora pengar Sverige skall bidra med och hur mycket Groggnäsen fått i rabatt! Sedan kan globalisterna suga ur oss totalt plus att de kommer tjäna biljoner på utsläppsrätterna gällande koldioxid, vilket är hela syftet med miljö och klimatrörelsebluffen!

Ylva är väldigt bra val av kommissionär och som sosse var hon van att köra över andra, men på den internationella spelplanen kommer hennes utspel endast att destabilisera och bringa ännu mer söndrig mellan de olika EU länderna.
Migrationen är ett område där dissonansen är som mest påfallande inom EU. Att inte ta till sig inhemsk (svensk) kunskap gällande invandring och dess problematik och att överhuvudtaget inte göra en distinktion mellan politisk ideologi och empirisk forskning kommer endast påskynda europeiska unionens splittring. Vilket är väldigt bra för EU behöver reformeras från grunden.

Att inte förstå att länder i forna östblocket aldrig kommer ge upp sin självbestämmanderätt, är mycket märkligt. De gav inte vika för Hitler eller Stalin och att tro att de skall ge vika för EU-dignitärer så måste man onekligen vara helt historielös eller extremt ointelligent, om man inte greppar det. Det enda EU har att hota med är att dra in bidragen och då spricker EU!

Om Ylva tror att hon kan göra om tvångslagstiftningen mot Sveriges kommuner 2015 på EU-nivå, så är hon nog ute och cyklar rejält. Visegradländrna har sett vad vissa länders "migrationspolitik" lett till och är avskräckta för all framtid. De har veto i EU och kommer inte tveka att använda det i denna ödesfråga. EU behöver en emigrationspolitik och inte fler migranter!


1 kommentar:

  1. För Ylva hyser jag största föraktet efter intervjun där hon på knagglig engelska med emfas hävdade att våldtäkterna går ner i Sverige
    Förresten så verkar det ofta vara så att feministerna kommer till korta i när de blir intervjuade av riktiga journalister MSN är noga med att inte ställa besvärliga frågor.

    Annat är det med Åkesson han är härdad sedan decennier och alltid lika bländande.
    Och så har han det största plusset han talar sanning

    SvaraRadera