lördag 5 september 2020

Vi kan snart säga farväl till Stefan Löfven som statsminister!

Reinfeldts knarkbestyr inom familjen, som media/SVT noga har sett till att sopa under mattan, är värt att uppmärksammas.
Hela händelsen är betydligt allvarligare brott än Paolo Robertos sexköp. Efter avslöjandet fick han löpa gatlopp i media och hans liv och ekonomi slogs i kras.

Nu
var inte Stridshingsten själv misstänkt men en "släkting=son" som föranledde husrannsakan i Reinfeldts hem.
Här ser vi ett tydligt exempel hur deep state styr media/SVT som ser till att det tystades ner. Att det ändå kom ut kan vi tillskriva att ”någon” har läckt till flera tidningar och att det var omöjligt att tysta ner. Ändå försökte Aftonbladet minimera skadan med vad som hänt, med att skriva ”expolitiker!” Hade drevet i höstas när det hände med efterverkan kommit igång, hade inte Reinfeldt kunnat sitta i SR som han gjorde häromdagen och sälja in sin nya bok och tala om behovet av mer etik i samhället med Trump som skräckexempel och orsak till förfallet.

När vi ändå är inte på Aftonbladet kan vi notera, att Lena Melin med 100% säkerhet har kallats in till någon chef och blivit rejält tagen i örat - av vem vore kul att veta - för sina beska och kritiska krönikor om Stefan Löfven.
Idag skriver Melinskan en mycket kritisk krönika mot oppositionen och hävdar, att Kristersson orsakade Alliansens upplösning och inte Lööf. Hon avslutar sin ursäkt till ”Norra Bantorget, Sveavägen, Oslo eller New York” med att konstatera att M, KD och SD
inte kommer få majoritet efter valet och att M och KD inte kommer att acceptera SD.

LO äger Aftonbladet och äger ledarsidan och LO är trots allt en intresseorganisation för SAP. Att Melin har fått hålla på och såga Löfven så länge som hon gjort i Aftonbladet, har inte mött så mycket motstånd i SAP och knappast alls inom LO. Thorwaldsson har ersatts av en kvinna som hittills varit totalt osynlig och Foliehatten har inte ens bemödat sig, att ta reda på vad hon heter. Om Thorwaldsson suttit kvar, hade han varit tyst.  SAP och LO håller som bäst, att tänka på valet om två år. Ett av problemen de har är Stefan Löfven. Om de skall klara valet någorlunda, utan ett större ras, kan man inte längre ha kvar en sådan person som Stefan Löfven.

Vi ser nu att Melinskan har tvingats ta ett steg bakåt, eftersom för mycket kritik mot Löfven kan spela motståndare i händerna. Alla sossar håller med henne och vet att hon endast vill SAP, LO och Aftonbladet väl och vill dra igång en bred opinion för par
tiledarbyte senast våren 2021, därefter är det för sent.
En
sossestatsminister avgår aldrig. Det kommer att kallas för partiledarskifte och det finns många skäl som sossarna kommer att dra fram Stefan Löfven. Kognitiv dissociation eller mer troligt, någon hastigt uppkommen och uppförstorad fysisk åkomma. Det är ett spel för galleriet för alla känner till att Stefan Löfven idag är totalt oduglig och han sprider uttalanden som bara gynnar motståndarna. Stefan Löfven har tappat greppet och det är rejält! Inspelandet av Mikael Damberg bakom draperierna som ersättare för svetsaren pågår för fullt.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar