onsdag 16 september 2020

SVT begick långsamt självmord när de intervjuade Jimmie Åkesson igår!

Om det är fortfarande någon som tvekar att det är absolut nödvändigt att lägga ner SVT omgående, fick igår bevittna ännu ett jättebottennapp som ställer frågan på sin spets – vem representerar SVT?

Foliehatten tycker att man skall behandla alla partiledare lika när SVT Aktuellt intervjuar dem. Igår fick vi bevittna hur Nike Nylander direkt var oförskämd, hatet lyste från hennes ögon och hon iscensätter en inkvisitorisk rättegång mot Jimmie Åkesson. Foliehatten arbetade en gång i tiden tillsammans med Nikes mamma och mamman är av helt annan kaliber!

Det är slående hur ogärna regimmedia vill hantera sakpolitiskt innehåll från just SD. Annat med C:s Rödskrika, där redovisas allt från första morgonfjärten från Rödskrikans akterparti och vidare baklänges upp genom matspjälkningssystemet med idel halvsmälta och föga genomtänkta utspel.

Nu är det i alla fall bevisat att media går på frontattack nu efter allt som hänt den senaste tiden, de är desperata och rädda.  De vill ha SD på defensiven och ändra narrativet. Man ser samma trender bland media i USA och Trump.

Att det är utstuderat/uttänkt kunde vi se, att kl 13.00 igår publicerade Expressen den tre år gamla privatchaten på FB och givetvis hade SVT blivit informerade innan intervjun!
N
är Expressen börjar dra fram Malexandermorden blir det bara ännu mer tydligt. SD ska kopplas ihop med nazism. Rubriken lyder "Min pappa sköts av nazisterna." Men var Tony Olsson. Jackie Arklöv och Andreas Axelsson nazister? De var bara vanliga yrkeskriminella!

Äckligt spel men tur nog så vaknar nog fler och sociala media och alternativ media finns alltid för att slå tillbaka. I Sverige är dessa starka faktorer med tanke på att vår kultur är rätt varje för sig själv och inte prata politik.

Vad väljarna tycker är viktigast enligt SVT Novus 12 september:
Sjukvården
Lag och ordning
Invandring/integration

Vad Aktuellt välj
er att fråga Åkesson om den 15 september i över halva tiden under intervjun:
Vad en lokalpolitiker skrev i en privat chat för tre år sedan.
Partiledarens förkylning
(40% av tiden).

Är det inte fantastiskt att se vad SVT tar upp och att det är viktigare än alla skjutningar, mord, våldtäkter, gruppvåldtäkter, tortyrnätter, förnedringsrån, rasism mot svenskar som bara ökar och ökar ständigt sedan decennier, dödsskjutna 12-åringar, sprängningar lite varstans, flera skjutningar om dagen.

Den senaste månaden har samhällsdebatten dominerats hårt av kriminalfrågor. Denna fråga tas inte upp överhuvudtaget i intervjun. Istället inleder man med ett långt segment om vad någon sa i en privat chat för tre år sedan och det viktiga i SVT är om någon blir utsparkad från SD för dumma/korkade uttalanden.
Måndag hela veckan. Grova våldsbrott senaste tiden, SD går framåt i opinionen, Haha det är fan fantastiskt, det är som om tiden har stått stilla i 10 år
hos SVT!

Det är så utstuderat att det sedan lägger sig som en våt psykologisk filt över resten av intervjun. Regim-TV levererar. Det är en patetisk agenda som alla med minsta hjärna i behåll ser och kan avslöja. Det borde man konfrontera hårt i direktsändning och stå på sig angående rakt av bara. Det är patetisk media med en agenda och hat mot SD, det är vinklade, ensidiga nyheter.
Varför frågar dom aldrig Löfven om varför flera sossar senaste tiden mördat sina kvinnor genom att bland annat skjuta dom i huvudet? Är inte det värre?

"Svettigt när Åkesson pressades på symptom" skriver  Aftonbladet för någon timme sedan. Herregud vilket lågvattenmärke. Uppenbarligen ett drev som håller på och det är på gränsen till vuxenmobbning. Aftonbladets idiotartikel avslutas dessutom med att Aftonbladet intervjuar SVT och frågar om de inte var ”rädda över att ha Jimmie i studion.”

Foliehatten tror faktiskt det här kan slå hårt mot medias förtroende mer än Åkesson, folk är trötta på partisk media. Högerväljare har en tendens att enas mot den som blir utsatt för drev med.
Det intressanta är att
se, att media sitter fast i sin egen agenda. Det finns några ledarskribenter som lyfter fram problemen, men annars är media helt igenom marinerad av mångkultur och woke-cultur. Ska vi få en analys av samhället får vi gå till alternativ media som snart är ikapp och förbi MSM storleksmässigt. Opinionsmätningar visar entydigt att majoriteten av väljarna vet att media fejkar sin verklighetsbeskrivning.

Av samma anledning som Sverigevänner önskade se Uffe bekänna färg, vill nu SVT undvika att väljarna får information om Ulvens röda böjelser.
Det är viktigt för
SVT att väljarna tror, att en röst på M är en röst för ett "blå/gult Sverige." SVT vill förhindra väljarflykt från M till SD.

1 kommentar:

  1. Vij har inte glömt Nikes intervju med Joakim Ruist ett så flagrant ställningstagande av en public service journalist är avslöjande. De vet att de kan och har mandat att använda alla fulknep mot SD och få klapp på axeln.

    SvaraRadera