måndag 7 september 2020

Dom två (o)dugliga - Annie Lööf och Stefan Löfven höll presskonferens idag !

För en stund sedan höll Annie Lööf och Stefan Löfven(SL), två politiker med dålig förankring hos det svenska folket en presskonferens.

Foliehatten gissar att det är en ny giv från SL. Vi kan se framemot presskonferens med SL och Nyamko Sabuni som får stå med och presentera satsningar på skolan och kanske integrationen. SL och Per Bolund som får stå med när de miljöpolitiska satsningarna presenteras.

En annan variant är, att det vi nu ser utspelas för öppen ridå är hur S och C förbereder sig för att bilda partiblock. De räknar nu iskallt med att både MP och L riskerar att åka ut vid nästa val eller att L går till M/KD+SD-blocket och/eller att MP gör sig helt omöjliga (och impopulära) att regera vidare med.
De hoppas därför kunna räkna med V:s och ev MP:s hjälp framöver och ändå få majoritet i riksdagen. Genom att fortsätta skrämma V och även MP med "högerspöket" så kommer de båda att sprattla, men ändå rätta in sig i ledet och rösta på S+C oavsett vad - annars kommer högern och tar er!

Det skall sägas att Annie Lööfs har ett enormt stort behov av bekräftelse och sannolikt innebär det,  att Löfven måste ge henne TV-tid och rampljus, kanske t o m fina ministerposter. Löfven lämnar nog gärna över detta strålkastarljus då han är valhänt i det mesta, så vi kommer att få se mycket av Rödskrikan en tid framöver.

Satsningar vi kommit överens om med C och MP...” de tre Centrala Islamistpartierna i svensk politik. Budget 2021 på över 100 miljarder. Tänk vad mycket mer man hade kunnat lägga de stora hållen i infrastrukturen, med mycket mindre invandring.

En sjujäkla satsningen på välfärden, vård/omsorg och det är helrätt. Varför tar man inte itu med det bakomliggande problemet, så att man kan lindra konsekvenserna av den stigande kriminalitet, sjukt överdimensionerad invandring, strama åt anhörighetsinvandring (klaner) skärpta straff och slopad ungdomsrabatt. Att vi skulle få se dessa två L säga: Nu jävlar är det slut på saft och bulle-politiken, kan vi bara drömma om!

Det blev enormt komiskt att alla journalister gav fan i vad presskonferensen handlade om, utan istället frågade om gängkriminaliteten.

SL fick frågan som polisen hävdade i lördags, att det nu är bevisat att kriminaliteten faktiskt har en koppling till invandring. SL försökte lotsas som det regnade spik och som vanligt fick vi höra rent skitsnack av honom: "Jag vill inte koppla brottsligheten till etnicitet. Vi ska se till att knäcka gängbrottsligheten. Gängen ska knäckas, så är det." Frågan är hur?
Dessutom ljuger SL flagrant, när han påstår att Sverige har fått fler poliser, trots att Polistidningen förra veckan avslöjade, att antalet poliser i yttre tjänst har minskat sedan 2015.

Rödskrikan var inte mycket sämre med sitt skitsnack, dimridåer och okunskap. Annie Lööf: ”Många av de här gängen och dess familjer har funnits här under decennier. Det är inte de senaste åren de har kommit. Detta är viktigt att slå fast, tillade. Det var många år sedan jag var i Angered och fick reda på hur den familjen arbetar.”
Foliehatten undrar om nu Rödskrikan känt till detta i många år, varför har hon då hållit käften? Lööf påstod också att de politiska partierna länge lagt förslag som ska hjälpa polisen att "knäcka gängen." Rödskrikan anser att kriminaliteten beror på dålig skolgång och på att människor i utsatta områden inte kan försörja sig själva. Annie Lööf: ”Då söker man sig lätt till dessa gäng.”
Inser inte Rödskrikan att hon talar emot sitt partis ställningstagande om mer invandring, när problemen med invandringen, är så uppenbar för henne.

Att höra SL slänga sig med floskler som "Världens bästa sjukvård", är bara för mycket. SL har själv försatt sig i denna position att absolut ingen tror längre på vad han säger. 2013 sa han att vi skulle ha Europas lägsta arbetslöshet och idag har vi bland de högsta. Har SL inget att tänka med? Det går inte att varje år ta in över 100.000 migranter som inte är gångbara på arbetsmarknaden. SL vet om det, ända fortsätter han som ingenting har hänt, med att spridda ogenomförbara floskler. Foliehatten håller med Lena Melin till 100%, SL är slut som politiker och komisk artist!

Vi också ett bra bevis i veckan, på att Rödskrikan är lika slut som politiker när hon startade sitt Youtubeprojekt, när de flesta gjort tummen ner för henne!

2 kommentarer:

 1. Kryss i taket
  KD vill skicka hem interner till deras hemländer företrädesvis de som fått en utvisningsdom.
  Finansiering ska ske med biståndspengar.
  Mp Peter Eriksson protesterar redan vilt ” inte humant”
  Frågan är om det går att få till en majoritet för förslaget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Röstfiske åt höger, hon vet att förslaget är ogenomförbart med dagens sammansättning i riksdagen, det kostar henne ingenting att svänga en aning åt höger i den politiska mittfåran.
   Vi vill se det skriftligt i partiprogrammet innan vi tror hon gör mer än sonderar terrängen.

   Radera