fredag 11 september 2020

När kommer högerblocket att skjuta det vänsterliberala, hycklande och tungomålstalande regeringen i sank?

De flesta har nog noterat att idag finns det finns ett högeralternativ i svensk politik som kan skjuta den vänsterliberala, hycklande och tungomålstalande regeringen i sank?

Det är klart att det är enklare att vara kompromisslös och renlärig längre ut på högerkanten och tycka att moderater är samma skit som sossar och centerpartister.
Visst var det så, att M under Reinfeldt - mot bakgrund av ett löfte till MP som drev på den stora asylinvandringen. Men det var då, men frågan är om tuffe Uffe verkligen kan/vågar med ett yxhugg en gång för alla kapa av alla band till Stridshingsten. Röka ut "Reinfeldfalangen" grundligt för att återfå förtroendet hos många fd moderatröstare. Kan tuffe Uffe gör det synligt, kan alla goda högerkrafter förenas och göra ett försök att styra upp skutan Sverige. En ny högerfront till stor förtvivlan för vänstern!

Lyfter man lite på locket till de förbjudna högeråsikterna kommer en fors av åsiktsförflyttningar i en ledare i dagens SvD, där det talas klarspråk. Inom betalvägg, men det räcker att läsa inledningen. SvD har annars i samverkan med Bonniers och SvT-SR gjort sitt bästa för att värna den svenska vänsterliberala staten och länken till det stora imperiet i väster.

Susanna Silfverskiöld skräder inte på orden om det hyckleri som ligger i Stefan Löfvéns och Annie Lööfs uttalanden som "vi såg det inte komma" eller "vi har alla ett ansvar." Som Susanna Silfverskiöld skriverr så är ett delat ansvar samma som inget ansvar och den pretentiösa och förljugna användningen av ordet "vi" som Löfvén och Annie Lööf använder sig av är obehagligt. Tyvärr så ser politiken ut idag. Den har reducerats till ord som bara har signalverkan.

Morgan Johansson framstår mer och mer som enda stor pajas när han på alla sätt försöker försvara de insatser/projekt och pengar sossarna har satsat på att få ner kriminaliteten och att man snart får ner all skjutningar.Istället har det blivit tvärt om.

Susanna Silfverskiöld i dagens artikel: "En jämförande studie från 2018 visar att skjutningar av unga män är mångdubbelt fler i Sverige än i andra västeuropeiska länder med större inkomstskillnader och mindre omfattande socialpolitik. De generösa svenska bidragssystemen göder kriminella nätverk."

 
Lördagens uttalande i Ekot av en hög polischef har fått samma effekt som en jordbävning. Efterskalvet hos många har fått tungorna att lossna hos: statsministern, Aftonbladet och den gamla borgerliga tidningen SvD.
Kvällsposten har idag en längre artikel inne om klanerna i de sydliga och sydvästra städer. Inte heller Bonnier vill inte stå på perrongen när tåget börjar röra på sig och släpper på "tumskruvarna" för fler tidningar än Expressen.

Foliehatten blev bestört när han i Morgonekot hörde flera inom polisen börjar ett uppror om "generaliseringar" av Löfving. Flera timnyheter toppade en underrättelsechefs protester mot Löfving. Tidningar har följt efter idag. Väntat. Medelvägen med tusen debatter som slutar i kompromisser och konsensus på svenskt vis blir slutprodukten.

Idag får kritikerna mot Löfving extra skjuts av "mästerdetektiven" GW Persson i TV4 som menar att Lövfing skulle lyfts bort från polisen för länge sedan. Vänta det med. Löfvings tal var ett stort underkännande av brottsförebyggare GW Perssons livslånga yrkesinsats.
Surt sa räven om rönnbären!

Det är klart att vänstermedia/SVT/TV4 måste kontra med något när det plötsligt blivit acceptabelt att problematisera invandringen. Men har S:s broder- och systerorganisationer sagt något? Kommer någon kritik inifrån S?

 
Foliehatten kom att tänka på M-kongressen 2019. Hela M kongressen gav reservationslöst, Fredrik Reinfeldt stående ovationer.
För att ett stabilt högerblock skall bildas, är M en del av problemet och kanske inte en del av någon lösning. Vi kan sammanfatta 7-klöver moderaterna i tre punkter.
1. Skapa problemen
2. Invänta reaktionerna
3. Presentera "lösningarna"

Med snacksalige tuffe Uffe vid rodret kan man på fullaste allvar verkligen tro, att M står för någonting annat än det de säger och gör, blir till själva sinnebilden av ett självbedrägeri. Man kan kalla realpolitik vad man vill och mäta med vilken skala man vill, upp/ned höger/vänster konservativt/liberalt det spelar ingen som helst roll med vilken etikettering med vilket konvolut man klär paketet i.
Det som till sist återstår och spelar roll är färdriktning och resultat. Det största problemet ligger i att
M inte företräder egen befolkning man tidigare fått och på nytt söker mandat för. Objektivt sett är detta landsförräderi, ingenting mindre. I ett balanserat sansat resonemang är det där vi till sist hamnar.

Foliehatten kan ha fel i sina funderingar och det är nu upp till tuffe Uffe, att bevisa att Foliehatten har fel. Det första han skall göra är att säga totalt nej till att gå samman med S i någon slags uppgörelse om en ny migrationspolitik som det snart kommer att röstas om i riksdagen. Låt liberalvänstern/regeringen stå där och visa sin oenighet. Det kommer det nya högerblock att tjäna mycket på!

10 kommentarer:

 1. 100% av media stöder regeringen och puffar för ökad invandring.
  80% av det svenska folket röstar på partier som önskar ökad invandring.
  Inget parti går emot ett så kompakt motstånd om de vill kunna fortsätta kvittera ut partibidrag och riksdagslön.
  Ett parti försöker opponera sig en liten aning och jagas därför ut i kylan med invektiv som förr skulle leda till fällande dom i ärekränkningsmål, invektiv uttalade av Sveriges statsminister!
  Dessutom är M C L och troligen KD mycket nöjda med regeringens invandringspolitik då den bereder vägen för ett avslut av den svenska välfärdspolitiken och en uppgång i en Europeisk federation, ett första steg mot en internationell globalism.
  Egentligen nazismens högsta mål, enväldigt totalitärt styre av folket under en allsmäktig elit.
  Samma dröm som kommunister, muslimer, socialister och globalister alla lever med.

  SvaraRadera
 2. För övrigt är Lövet en maktspelare i ett parti som har maktspel som främsta tillgång, Tuffe Uffe är en lika liten och enkel munsbit för Lövet som Rödhättan var, Sverige saknar borgerlig opposition.
  S har inga problem med att spela upp den på läktaren, varje gång sedan 100 år.
  Till och med en sån sopa som Lövet leker med borgerligheten!
  Egentligen saknar Sverige opposition helt och hållet, inget parti går i clinch med S.
  S håller i plånboken och utnämningsmakten, vem biter den hand som föder en?

  SvaraRadera
 3. Ytterligare en faktor att ta hänsyn till är att under hela den utförslöpa Sverige nu befinner sig i är vänsterblocket ansvarigt.
  Den globalistiska, federala gruppen av partier kan lugnt se S köra Sveriges ekonomi och välfärdssystem i diket, ansvaret vilar på S, MP, V och till del C.
  Efter samhällets sammanbrott kan globalisterna i form av C,L,M samt EU komma till räddning genom mycket stora krediter, långa skuldförbindelser, bindande förpliktelser och anpassat politiskt system med en grundlag helt underordnad EUs.
  C,L,M,KD sitter just nu mycket bekvämt, mumsar popcorn och pillar sig i naveln i väntan på vänsterns totala dikeskörning.
  Ingen av dem vill administrera landet under nuvarande PK-styre.
  C och L kände sig tvingade rädda kvar Lövet då det var risk att borgerligheten skulle drabbas av regeringsmakten, M fick då bli gossen Ruda under den lite panikartade räddningsaktionen.
  Egentligen ett flertal totalitära filosofier som nu tror sig om att kunna utmanövrera varandra under resans gång.
  Vad vi med säkerhet vet är att det svenska folket, nationen och svensk kultur är de stora förlorarna i huggsexan som pågår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ”C och L kände sig tvingade rädda kvar Lövet då det var risk att borgerligheten skulle drabbas av regeringsmakten,”

   Glasklar beskrivning av skeendet.
   Allt annat är bara ordbajseri och rökridåer .
   Reinfeldts protegé lilluffe tycker jag är särskilt falsk. Hög svansföring och stor i orden men när kommer till beslut har han hittills alltid vikit ner sig,

   Ska bli intressant att se riksdagens agerande om det sk coronastödet.
   Det troliga är väl att vi som vanligt blir dragna vid näsan.

   Bara att inse att våra folkvalda politiker inte känner någon lojalitet mot sitt land och sina väljare.
   Förakt för sådana individer.

   Radera
 4. Det står alldeles klart att oppositionen inte vill regera, eller ens bedriva en ordentligt opposition. Bortsedd SD.

  Det har naturligtvis sin förklaring i att nära nog alla i 7-klövern utom V och L, har fått sina fiskar varma av Bilderberggruppen och vet vad klockan är slagen och vilken politik som måste föras.

  M vet vad som krävs av en Svensk regering, och om inte annat har SD talat om vad som gäller för ett stöd därifrån. Det kan M helt enkelt inte leverera. Därför ingen seriös opposition.

  Ett ytterligare tecken i skyn. Vi har inte hört någon seriös opposition eller ens en auktoriserad kommentar, från något borgerligt parti angående de ekonomiska löften Löfvén skrev på i EU när det gäller att rädda Euron.

  En fråga som handlar om att skuldsätta landet med gigantiska lån för flera generationer framåt.

  Ett lån för att rädda Tyska banker och länder som direkt misskött sin ekonomi. Detta i ett Europeisk monetärt samarbete vi inte ens är en del av.

  Vad kan man utläsa av det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med dessa förbindelser påskrivna har S klavbundit Sveriges folk för generationer framåt.
   Ingen regering kan inom de närmaste 2-3 generationerna skapa tillräckligt stora resurser inom landet för att köpa oss fria från EU-medlemskapet, Sverige är nu en evigt skuldsatt medlem av EU, helt beroende av EUs välvilja och helt utan inflytande. Lövet sålde ut landet för kattguld, han och vi fick absolut ingenting mer än skulder för våra och våra barns pengar.
   Jo, vi får: sänkt levnadsstandard, sänkta pensioner, nedmonterad välfärd, stagnerad industri, avfolkning, slaveri under EU-lag och EURO, förlust av nationell suveränitet och mycket snart förlust av egen valuta.
   Fredrik var en landsförrädare av rang och Lövet är nu, av samma anledning, hans jämlike.
   Vårt hopp nu står till att EU kraschar och vi den vägen återfår vår frihet, men det sker nog inte med mindre än att vi får ett WW3 som resultat av religions och kulturmotsättningar.
   Vägen till frihet, nationell enhet och kulturell identitet är nu längre och blodigare än den någonsin tidigare varit.

   Radera
 5. Tänk vad rätt Foliehatten fick om tuffe Uffe! I dagens Ekointervju, gjorde han klart att M kan prata med SD och inget annat! https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1564167?programid=3071

  SvaraRadera
 6. Vi måste börja kalla Globalismen för vad det är. Ren och skär kommunism/nazism.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle vilja utveckla den tanken och kalla globalismen en variant av fascism, en där folket inte längre ingår som den motiverande faktorn utan endast som en resursskapande faktor, en faktor som pga befolkningsökningen är lätt och billigt att göra sig av med.
   Fascismens fundamentala ide är att ett samarbete mellan en intellektuell, ekonomisk och politisk elit samt folket tillsammans skall utveckla landet på det för land och folk bästa sätt, i dessa tankar ingår som en grundsten att demokratin skall underställas den intellektuella eliten.
   Folket skall få rösta, men endast på kandidater eliten godkänt som varande nyttiga för systemets bevarande.
   Denna form av fascism var uttryckligen vad som stipulerades i det svenska Saltsjöbadsavtalet.
   Facket skulle representera arbetarna, politikerna folket, Wallenberg kapitalet och industriSverige, en konstruktion som bar fram Sverige till en världsledande nation industriellt, utbildningsmässigt, forskningsmässigt och tillväxtmässigt.
   En fascism som absolut inte var demokratisk mer än till namnet, men den passade den tidens idéer och strömningar förträffligt.
   I takt med att nöden i samhället förbyttes i överflöd såg Palme och facket sitt inflytande få allt mindre betydelse, samhällets motiv för samarbete övergick från att vara folkets bästa till den enskilde individens bästa, egoismen slog sönder grunden för det fascistiska samhället, samarbete ersattes av individualism, självförverkligande, frihet från ansvar, social konkurrens och ren egoism.
   En svängning som passade både socialister och brutalkapitalister, nyliberaler, perfekt, socialister utnyttjade de nya skillnader i livets utkomst till att odla en avundsjuk, bidragskrävande underklass av frustrerade vänsterväljare, nyliberalerna samma skillnader till att bygga en klass av privilegierade medlöpare av alla politiska färger och uppfattningar, de som definierade sig som elit. De har samlats i C, MP, M, L, Fi, många av dem återfinns också inom S, framförallt de vi kallar strebrar, motståndet mot den inkompetenta eliten återfinns bland fotfolket inom SD, V, KD och de inom S som inte utnyttjat partiboken för egen vinning, de som röstar S men är SD och V i själ och hjärta, starkt konservativa.
   Hela vårt nuvarande samhälle är en nykonstruktion där den fulla grundläggande behovstillfredsställelsen givit utrymme för individuell parasitism av de som definierar sig som elit på samhällets resurser, motsatsen till fascism, demokratiska värderingar, franska revolutionens drömmar om samhällsgemenskap, klassisk liberalism och kanske mest av allt genuin konservatism.
   Det samhälle vi nu har är ett klassamhälle med de som kan parasitera i den ena klassen och de som inte kan, eller vill, parasitera i den andra. Ett ytterligt destruktivt samhälle som alltmer driver de icke parasiterande mot slaveri.
   Globalismen är den internationella produkten av ovanstående, en elitistisk fascism utan folkets stöd och vinning i ekvationen, snarare folkets förslavande i global skala, en internationell planekonomi styrd och kontrollerad av lokala privilegierade eliter underställda internationella ekonomiska maktcentra.
   Inte Marx men det kommunistiska och nyliberala utopiska drömsamhället. Vi upplysta leder den stupida pöbeln genom födelse, liv och död, vi bestämmer var, hur länge och hur många människor skall leva. En svart version av 1984, en utan flyktmöjlighet. Annies dröm.

   Radera