fredag 4 september 2020

Deep state ser till att den köpte Fredrik Reinfeldt får bre ut sig i TV-sofforna!

Det gäng som betalar Fredrik Reinfeldt och styr honom har även makten över MSM/SVT. Det är viktigt att ha makt över media. Nu sitter han i TV-sofforna och flinar och predikar och tillrättavisar igen. Foliehatten trodde vi skulle slippa honom. Räcker det inte med lika köpta Annie Lööf som har kommit tillbaka och gullas med i vart och vartannat program. Nu ryktades att man hittat droger i höstas hemma hos Stridshingsten och historien kommer ut först nu.

Stridshingsten Reinfeldt deltog igår i Studio Ett. Han talade om sin och sonens bok just utkommen om och inför presidentvalet i november. Det var samma retorik man vant sig av att höra ifrån honom. Reinfeldt fick inga mer pressande frågor annat än att Trump var en ganska svag president och litet mer ansträngande för honom - ”sitter du inte som råd för styrelser i bolag som gynnas av handel med Kina”?
Biden såg Reinfeldt som en nödlösning, men allt annat än Trump var bättre för USA och världshandeln. Den andra frågan pratade han bort genom att säga att han kritiserade även Kina i sin nya bok. Litet komiskt blev det när Reinfeldt försökte bagatellisera att Biden kom fram och tog honom i hand i ett delstatsval tidigare i år.

Dessutom antydde Reinfeldt att Trump i sin andra mandatperiod kan föra USA mot diktatur. På frågan om att utveckla det anförde Reinfeldt bl.a. korruptionen i USA som blivit värre under Trump.
Foliehatten satt och väntade på att åtminstone en av studioreportrarna, den kvinnliga och skickliga, skulle säga: Men du tar jag emot pensionspengar från skattebetalarna fast du har ett bolag som gör miljonvinster varje år och det är sagt att då skall man avsäga sig pensionspengarna men det trixande du bort - iofs lagligt men etiskt försvarligt? - genom att plöja in pengarna från skattebetalarna i ditt bolag. Den frågan kom aldrig. Det framkom att Reinfeldt lämnat inrikespolitiken i Sverige och därför vill inte han ens kommentera den, utan nu gällde för honom utrikespolitik och global ekonomi.
Palme misslyckades, Bildt misslyckade men Reinfeldt kan lyckas. Inte i FN men han kan få en hög post i EU, det hänger dock på hur länge Merkel sitter kvar.

Stridshingsten anklagar Donald Trump för att kräva blind lydnad och för att göra USA till en diktatur. Samtidigt finns uppgifter att Reinfeldt själv krävt "blind lydnad".
Mattias Sjödin, M-twittrare, kommenterade Reinfeldts citat om ”blind lydnad” genom att länka till en debattartikel där Reinfeldt uppges ha sagt följande till den moderata riksdagsgruppen: ”Vad tror ni att ni är? Ett remissorgan som får tycka vad ni vill? Ni är här för att genomföra min politik. Det är det priset ni får betala för att vara här.”

Man kan ju undra varför pappa Fredrik gör sig besväret med att resa hela vägen till Amerika för att skriva en berättelse om Donald Trump, när hans egen son, Erik Reinfeldt, verkar vara en ständig källa till en riktigt lysande kriminalroman.
Erik är helt klart familjens svarta får
eller…?
2012, han var 17 år, så stormade det kring honom då han skrev följande på Facebook efter en båtolycka i Båstad:
"Det finns några få killar jag gärna skulle döda själv, ärligt skiter jag i om han är död, visst det är synd om hans vänner och familj, men han var en Fitta på 2ben, skulle inte kunna bry mig mindre!".
Och som om inte det skulle vara nog så skrev Erik:
"Inga blattar!" på Facebook som svar på frågan "Vad är viktigast för en bra ungdomsfest?"

Detta hände samtidigt som pappa Fredrik var statsminister och stod och gapade om hur främlingsfientliga och hatiska SD var. Samma år som Erik sprider hat och hot på FB, så händer något ytterst märkligt på Sagerska palatset! En säkerhetsvakt hittas död på en toalett! Skjuten! Förutom säkerhetsvakten fanns det bara en till person i huset...ja, ni gissade rätt, Erik Reinfeldt.
Utredningen kom fram till att säkerhetsvakten tagit sitt liv. Men ärligt talat påminner säkerhetsvaktens självmord mycket om Jeffrey Epsteins självmord och själv har
Foliehatten svårt att tro, att någon väljer att ta sitt liv på en toalett, på en lunchrast. Däremot skulle en toalett kunna vara ett ställe att fly till, om man blev jagad av någon som hade en pistol.
En annan udda händelse, som visst fick mamma Filippa att sätta en krustad med gåsleverpaté i vrångstrupen, var när Erik, 2017, helt plötsligt under en Elle-gala kom ut som homosexuell. Filippa, som också var på festen, blev visst stum av häpnad när en journalist frågade henne om hon visste om att sonen var homosexuell. Hennes cho
ckade ansiktsuttryck hade fått Erik och hans partner att gapskratta åt henne. 

Historien om Stridshingsten fortsätter och häromdagen avslöjades det att man hittat, tallrikar med kokain och zip-påsar i pappa Fredriks lyxvåning!
Visst fan skulle Erik skulle absolut kunna bli en huvudkaraktär i en succé-serie på SVT.

Det som förvånar Foliehatten är, att det behåller Tuffe Uffe som partiledare, han om någon dyrkade Stridshingsten! 

 

1 kommentar:

 1. Staten stödjer publicservice och gammelmedia med 10 miljarder vilket motsvarar 20000undersköterskor eller 15000 poliser.
  Lite krasst allt för att säkra makten.
  Att kunna styra massorna.
  Att dölja sina tillkortakommande.
  Och det viktigaste verkar det att främja invandringen och dölja dess avigsidor.
  Där är ingen lögn för låg.
  Här hade oppositionen sin chans att beskära socialisterna och miljöpartisternas makt. Men M och SD vek som vanligt ned sig.

  SvaraRadera