fredag 4 september 2020

Det är riktigt skrämmande att se hur hjärntvättade det svenska folket har blivit!

Foliehatten har utpekats som Putintroll och har blivit påklistrad massa andra etiketter, efter det att han publicerat en artikel: ”Stefan Löfven hotar med att ställa Vladimir Putin till svars!”

Här är ett praktbevis på en person som blivit så hjärntvättad av alla lögner som MSM/SVT serverar varje dag. Att tänka utanför denna box är omöjligt för hjärntvättade personer och det kvittar hur mycket fakta man kommer med: Ryssland och Putin är det stora problemet!

På FB skriver Göran Öberg:
Aha, vi har ett putintroll i gruppen, Marcus Zadenius , som fantiserar om att det "pågår en systematisk och aggressiv kampanj mot Ryssland". Det behövs faktiska inga särskilda kampanjer för att människor i Sverige skall inse att Ryssland under Putin numera är en renodlad diktatur; Putin mördar och fängslar oliktänkande och bedriver aggressionskrig mot grannländer som Georgien och Ukraina. Ryssland utgör också (precis som under kommunisttiden) det enda verkliga militära hotet mot Sverige.

Marcus Zadenius: Jag rekommenderar dig att ta fram historieböckerna och läsa på om rysk historia. Det är direkt oförskämt att skriva att jag är ett Putintroll utan det jag skriver "finns"
i dokumenterade källor. Av din kommentarer ser jag att du läser svensk MSM och lyssnar på SVT. Då skriver man som du gör!

Göran Öberg: Marcus Zadenius, vad är dina "dokumenterade källor? Bulletiner från ryska ambassaden och RT:s (Russia Todays) nyhetssändningar?

Foliehatten är helt övertygad om att det handlar om Nord Stream 2 och gasledningen. Merkel har blivit utsatt för enorm press av USA för att stoppa projekt och inköp av gas från Ryssland. Det handlar om att Merkels regering söker skaffa sig en bra anledning att på Washingtons diktat avbryta Nord Stream 2-projektet. Den ryska börsen föll igår med 3% efter det tyska regeringens uttalande om att Navalnyj förgiftats.
Mer fakta om Aleksej Navalnyj:
Svensk media, senast Sydsvenskan
upprepar lögnen att Aleksej Navalnyj(AN) är politiskt förföljd. Enligt rysk lag får inte AN kandidera i val eftersom han har en villkorlig fängelsedom för förskingring. En fängelsedom som Europeiska domstolen för mänskliga rättigheter inte har funnit något "politiskt" med. Svensk media påstår som vanligt något annat.

Nu har alla köpt det tyska beskedet att AN har förgiftats med nervgiftet "Novitjok" och det är nu en etablerad sanning. Vi kan se detta i flera svenska artiklar.

Blodprover har gått från Charité
(finns bra serie om dom på Netflix) till den tyska underrättelsetjänsten Bundesnachrichtendiensts labb(BND) i Bayern. Regeringsuttalandet som anklagar Kreml för att ha förgiftat Navalnyj med Novitjok kom av allt att döma, redan ”innan” BND slutfört sin analys. De har jämfört proverna med Novitjok-preparat och kommit fram till att det rör sig om ett gift "ur den gruppen." 
En som omedelbart reagerade var Alastair Hay, professor emeritus i miljötoxikologi, University of Leeds som är ledande medlem av "Läkare för mänskliga rättigheter." Hay har forskat på kemiska och biologiska vapen i nästan 40 år.
Han oroas av uppgifterna från Tyskland eftersom det avslöjar att ett tyskt militärlaboratorium har tillgång till odeklarerade mängder av Novitjok.
Hay: "Deras innehav, förutom små mängder för att utveckla behandlingar, analyssystem och försvarsåtgärder, är olagligt. Alla kvantiteter Novitjok som innehas av regeringar måste deklareras och lagren inventeras." Läs länken!

Marc-Michael Blum, en biokemist som ledde det team som skickades av Organisationen för förbud mot kemiska vapen till (OPCW) Salisbury och Amesbury för att undersöka fallet Skripal: "Enbart kemisk analys kommer aldrig att kunna visa vem som är förövaren."
OPCW:s analys av prover från Salisbury
kunde överhuvudtaget inte fastställa någon koppling till Ryssland.

Blum: ”För att fastställa vad som skett och vem förövaren är krävs alltid gediget polisarbete. Även om man hittar små mängder gift i hans kropp är koncentrationerna så låga att det inte har ett fingeravtryck eller signatur som gör att man kan säga: Åh, baserat på dessa egenskaper eller orenheter, gjordes det antagligen på det här eller det sättet." Läs länken.


Intressant är att notera, att ingen av dem som satt bredvid AN på planet eller kom nära, blev förgiftade, endast en vetenskaplig specialist, en toxikolog, kan förklara hur detta är möjligt. ​​I ett fall  förgiftades flera personer med ämnet på en gång och i fallet AN var det bara en.

En medlem av det tyska vänsterpartiet, Bijan Tavassoli, påpekar i en intervju, att ANs blodprover skickats till en rad privata laboratorier i landet, men inget av dem har hittat spår av giftiga ämnen.
Nu till det intressanta – det är bara den tyska militären som säger att dehittat spår av Novitjok i analyserna.

Nato vill tillsätta en internationell kommission för att utreda vad som hände AN. Ryssland har vänt sig till Tyskland med en begäran om samarbete i utredningen om vad som har hänt AN. Tyskland har nu svarat med att skrika i megafon: "Kreml är ligister och mördare!"
Berlin visar med sitt svar, att agendan är redan är satt och att tyskarna har bevis för att Aleksej Navalnyj förgiftas. Problemet för tyskarna är att det inte kan visa upp bevisen, för det finns inga!

Inom 1-2 månader kommer vi få svaret på Nord Stream 2 om tyskarna avbryter kontraktet med hänvisning till Aleksej Navalnyj. Då har vi också svaret på, att Donald Trump lyckats styra Angela Merkel, dit han vill! Köpa dyrare amerikansk gas som fraktas med fartyg(tänk på miljön) och bygga dyra dockstationer.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar