söndag 6 september 2020

Sveriges står inför ett ödesbeslut om den tunga brottsligheten!

Det är uppenbart att det har skett något i kulisserna för hur medierna och makten skall beskriva migration och mångkulturell invandring. SR-intervju om klan brottslighet var ett stort steg från mångkulturell ortodoxi. Men de nämnde fortfarande inte de etniska grupperna, länderna och religionerna som skapar klanbrotten. Media har flyttat sig åt höger, men kanske inte tillräckligt långt, för att rädda Sverige.
I Ekots lördagsintervju säger Mats Löfving att fler måste inse orsaken bakom den kriminalitet som drabbar många särskilt utsatta områden i landet. Polisen inriktar mycket av sitt arbete på att komma åt så kallade kriminella klaner, släktbaserade nätverk. Klanerna har blivit ett betydande problem, enligt biträdande rikspolischef Mats Löfving.
Mats Löfving: ”Just nu har vi minst 40 släktbaserade kriminella nätverk i Sverige. Så kallade klaner. De har kommit till Sverige, påstår jag, enbart med syfte att organisera och systematisera kriminalitet.”
När Foliehatten lyssnade på intervjun med Mats Löfving måste man medge, att man häpnar över hur öppen Löfving är, om det katastrofala läget i Sverige, när det gäller den organiserade brottsligheten. Bara för några år sedan klassades detta av vänstern som nazism och främlingsfientlighet och idag är det en gångbar sanning.

Polisen har själva med sitt agerande och lågeffektiva strategi, med saft och bullar försatt sig i denna situation. Utan att ta hänsyn till vilken nivå våldskapitalet som invandrande kriminella grupper besitter har man kört med silkesvantar för att inte reta upp dem. Nu ser vi resultatet, brottslingarna har självklart läst mellan raderna och sett hur lätt det har varit, att tränga tillbaka ordningsmakten.
Nu är det myrornas krig i polisorganisationen. Polisen och makten har insett att det inte längre håller, att följa den mjuka linjen. Polisen måste ta saken i egna händer och verka utefter erfarenhet och kunskap om läget. Att fortsätta att bedra det svenska folket håller inte. Genusvetenskapen har medfört att polisen förlorat det våldskapital som de ägt och skulle använda. Det får vara slut på pajaseriet, ta fram det tunga artilleriet, det är det enda dessa huliganer begriper.

Foliehatten tror även att industrin som sitter på de stora pengarna, vill se mer stabilitet i samhället. Exportsiffrorna pekar åt fel håll och deras existens är hotad och de har säkert satt press på makten att agera.
Svenska folket har i åratal matats med omskrivningar av vad som pågår med: ”kriminella gäng”, ”grupperingar”, ”utanförskap” och ”utsatthet:” När polisen nu tappat kontrollen över situationen, börjar man tala klarspråk, så gott det nu går i polischefens position och i statsradion. För de flesta som lyssnade var det nog ett uppvaknande när de för första gången  fick veta, att det de facto handlar om ett omfattande parallellt klansamhälle. Det handlar om mycket välorganiserade klaner, uppbyggda enligt maffiamodell med huvudmän ( bossar )som utnyttjar barn för sina miljoninkomster. En klan kultur med tystnadskultur och en välorganiserad repressalie verksamhet med vapen på unga torpeder.

Det är tack vare en enorma massinvandringen som Sverige har hamnat i denna situation i kombination med den fria rörligheten i EU. Ansvariga politiker som Stefan Löfven utstrålar extrem ansvarslöshet, när han kläcker ur sig ordet "Oacceptabelt." Det är han själv som skapat problemen, med att säga nästan för exakt 5 år sedan ”Mitt Europa bygger inga murar.”

Funderar man varför först Löfving uttalade sig igår och Thornbergs pressmeddelande förra lördagen, så är de förmodligen sanktionerade av Sveriges högsta politiska sosseledning? Vad kan i så fall vara syftet?

Vi står inför ett avgörande i riksdagen om ny migrationspolitik och S vill få igenom en stramare migrationspolitik och distansera sig från MP
i frågan och följa folkviljan. S inser att MP är körda i nästa val och som MP föreslår, föra samtal med grovt kriminella, är totalt verkningslöst.
Med en tuffare migrationspolitik och tuffare tag mot klanerna hoppas
S återta röster. Det har visat sig att det enda som biter på de kriminella klaner är tuffa tag, längre straff och utvisning.

Det skall bli intressant att följa utvecklingen de närmaste månaderna. Om någon månad avgörs den nya migrationspolitiken i riksdagen och där kommer vi få en fingervisning över vilken väg Sverige kommer att ta, den mjuka eller hårda vägen. Det innebär också om S vill ha tuffare tag, att regeringen måste agera med skarpare lagstiftning och se till att fler utvisningar sker. Händer inget åker MP ut och S hamnar runt 20%.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar