lördag 26 september 2020

Har startknappen tryckts ner av Publiv Service och MSM efter högerblockets majoritet i opinionsundersökningarna?

Var Nike Nylanders intervju med Åkesson för någon vecka sedan, början på medias agenda som lett dem bort från förståelsen och kunskapen om vad som faktiskt har betydelse för samhällsutvecklingen och start för en massiv kampanj mot högerblocket.  Vi kunde se det också, när Groggnäsan i panik igen börjar kalla SD för nynazister.

Det är inte så att människor bara passivt följer med, utan många har förstått att på egen hand, att planera sin framtid utan vänsterpolitikernas, SVT och MSM inblandning.
Folket tittar inte längre på Public Service, mer än kanske pensionärerna och de andra använder nätet för att få en någorlunda objektiv bild av vad som händer i samhället.
Vi skall inte heller blunda för, att visa sajter är lite väl högervridna, utan att nämna någon.
I den senaste opinionsundersökningen får högerblocket egen majoritet och att MP och L får lämna riksdagen.

Det
vi nu kan se fram emot till valet är en bli massiv kampanj från Public service(PS), Bonnier, Schibsted mot de nationella partierna i Sverige valåret 2022.
P
S kommer inte ligga på latsidan, anställdas jobb kan vara i fara, om vi får tro på vad flera partier har sagt. Här finns en av det demokratiska Sveriges mest odemokratiska paradoxer - om PS enligt uppdraget förhåller sig opartiska och sakliga fram till valet kan man såga av vissa grenar på sitt träd. Tacka fan för att TV- och Radiohuset bortser från sitt avtal och uppdrag med och för folket under dessa villkor.

Man gör det med finess och tillräckligt otydligt för att inte avslöja sig.
Det går inte att göra avstegen och uppnå avsedd verkan utan att det avslöjas för allt fler misstänksamma väljare, så det blir en delikat uppgift för vänsterfolket därute på Gärdet som blir intressant att följa.
Enda sättet att komma till rätta med den vänsterliberala majoriteten i P
S är att tiga om problemet och fatta beslut om bolagen direkt efter vunnet val som politiker gjorde förr om devalveringar. Mycket otaktiskt av Busch och Åkesson att gå ut och antyda som opposition mitt i mandatperioden, att lägga ner PS!

Propagandan finns redan smygande och försåtlig ( Nike Nylanders Åkesson-intervju i SvT, Kd:arna som inte röstade för översättning av
Corona-information i EU, Sjöstedt som påpekade att Migrationsdomstolen bröt mot asyllagarna) men vänta och se.
De ständiga attackerna på Trump i MSM är indirekta attacker på M, KD och SD och skall påverka tveksamma väljare att gå över till vänsterliberalerna 2022.

Det är mycket tyst om Joe Biden i Sverige. Korta uttalanden från honom klipps in och det räcker att bara höra rösten för att förstå att denne person är olämplig som president. Eller kan han synas i korta inklipp i sin dator när han skäller på Trump. Lika illa det. Kan inte påminna mig om att jag i SVT/TV4 i presidentvalet sett Biden stega fram till podiet och mikrofon och inför begränsad publik hålla längre tal med fast stämma och rörligt intellekt om hur hans politik skall förbättra USA. Men direktdebatterna kan inte PS stoppa undan som snart börjar.

Inget skrivs eller sägs hittills i MSM om Bidens allt tydliga senila signaler som Liberalerna inte låtsas om.
Foliehatten tycker han får vibbar till SAPs hantering av Löfven, men här gäller "enbart" medfödd intellektuell otillräcklighet eller….?
Biden kan efter max 2 år som president gå Kekkonens väg, något Liberalerna kallt räknar med? Biden som ett nödrop just för att ingen annan fanns i det olyckliga primärvalet som en bit i ämbetet måste lyftas bort och den rasifierade kvinnan kan inta Ovala rummet.

Foliehatten efterlyser som betalare av PS anställda och Fernando Arias och andra PS-utsända i USA återkommande rapportering och beskrivning av personen och politikern Joe Biden i nyhetsprogrammen. Det verkar som Trump prenmuneratat på allt utrymme! Tur är att de anställda inte får rösta i presidentvalet!

Att det skulle sändas några negativa eller andra inslag om Biden kan vi glömma. MSM/SVT matar mer än amerikanska medier om Trumps uselhet och farlighet för USA och världen. Bonnier och Schibsted gör som de vill, men det kan inte PS göra om de skall följa sitt uppdrag för svenska folket. Ett uppdrag som de hittills haft mycket svårt att leva upp till.

Med en sådan vänsterprofilerad typ som Jan Helin – f.d. chefredaktör på socialdemokraternas flaggskepp Aftonbladet som näst högsta chef på SVT är hoppet mycket litet att vi får se en saklig rapportering. Helin tillsattes av en politiserad styrelse i sin tur tillsatt av politiker i sin tur denna gång i vänsterliberal majoritet i riksdagen. Så antidemokratiskt det kan bli, men på svenskt vänstervis, så är det demokratiskt.

2 kommentarer:

  1. Finns det något samband mellan ""enbart" medfödd intellektuell otillräcklighet eller….?" och alla Groggnäsa?

    SvaraRadera
  2. Man kanske borde påminna om att det amerikanska presidentvalt vinns, eller förloras, i USA, och inte i svenska MSM-media.

    SvaraRadera