fredag 18 september 2020

Att svenska journalister orkar älta Trump dag ut och dag in!

 Är det någon som tror att globalismens hantlangare sover? Då tror ni helt fel! När det var dags för Foliehatten att gå och lägga sig på torsdagskvällen efter en svår dag. Han hade varit med om att ta vävnadsprover på sin prostata. Kan lugna alla med att enligt den mycket kompetenta läkaren ser prostatan mjuk och fin ut och ultraljudet visade ingenting, med Foliehattens värde ligger ovanför gränsen, så prov togs för att utesluta det värsta scenariot!

När Folie
passar som vanligt scannade vad MSM hittar på, såg han att SvD lagt ut sin 126:e Trumpnegativa artikel. Det finns tydligen många kineser som gillar Trump trots att han gjort sitt bästa att sätta Kina på plats med handelskrig och annat.
Trumps fighter/
krig med Kina om tullar och annat har det skrivits om i media länge, men det ska nu bort från fokus och Trumps eventuella popularitet hos en och annan kines ska nu vändas mot honom.

Trump är
Kinas vän i Washington! I en artikel finns ett foto från en kinesisk tidskrift med en leende Trump på förstasidan. Ibland undrar man vad får MSM allt ifrån? Kan journalisten ifråga kinesiska(mandarin)? Nästa vecka kommer nog en artikel om att han gillar Putin och Ryssland. Det är ren smutskastning. En ny stjärna, Moa Kindstrand skriver. Var kommer alla nya journalister ifrån på SvD? Det finns ju många redan på SvD med kända namn som också kan skriva men det är väl någon ny 25-årig freelancer som vill upp.

Det verkar var en trend, att hela tiden släppa fram nya och mer och mer obildade journalister och oftast är det kvinnor. Vi såg det senast i smutskastningskampanjen mot Julian Assange. Hela tiden nyinflyttade "Söderbrudar" som vill jobba med media.
Dessa totalt obildade kvinnliga journalister, kan inte för sin värld plocka in, att det Trump håller på med, är att han jobbar koordinerat med Xi Jinping, helt oberoende av vad Moa på SvD tycker, är de styrande både i USA och Kina är ”jävligt less” på den djupa staten. Därför åkte/sparkades nyligen USAs "deep state" ambassadör hem från Peking.

Det är "djupa staten i Kina", inte resten av den ovetande befolkningen i "Kina" som är utsatt för stor press. Detta naturligtvis till SvD:s och Moas stora förtret.

MSM hatar Trump för att han kallar globalistliberaler för "far left" och säger saker som vanliga normala människor tycker låter sansat, att det är illa att, baserat på deras hudfärg, peka ut väldigt små barn som delaktiga i förtryck och rasism.
”President Trump Calling Out The Left-Wing Propaganda Of The 1619 Project, Howard Zinn, And Critical Race Theory In America's Schools & Workplace Trainings, The Left has warped, distorted, and defiled the American story with deceptions, falsehoods, and lies." #ConstitutionDay

Bra sagt, men inte ett enda ord är Trumps. Det där är Stephen Millers ord och det är därför Trump ser så osäker ut. Visst är det bra om Trump vinner i november. Många anser att han fortfarande är en skojare och bedragare. Kritikerna hävdar också att USA och världen varit i ett så extremt mycket bättre läge i dag, om någon annan än Trump hade varit banerförare för den populistiska revolten i USA.
Faktum är att Trump är USA;s president och blir säkert omvald för att fortsätta sitt krig mot deep state! Vi får hoppas att han lyckas utradera dom!

3 kommentarer:

 1. Prostatan ja mannens svaga punkt
  Jag har tagit biopaket två ggr
  Efter sista gången fick jag kallelse till kirurgen för operation.
  På morgonen när jag anländer är det full kalabalik vid anmälningsdisken de har upptäckt att det är fel gubbe som blivit kallad.
  Många ursäkter förstås.
  Själv kände jag naturligtvis bara lättnad. Samtidigt funderar man hur nära var det att man hade blivit snöpt i onödan?
  Jag har efter det inte satt min fot på en sjukvårdsinrättning.

  SvaraRadera
 2. Du testades väl med hjälp av " Stockholm3" metoden?0
  Kan säkert användas även i Lund...

  SvaraRadera