tisdag 1 september 2020

Det var fotbollshuliganer och inte muslimer som stod för kravallerna i Malmö!

 De flesta som fortfarande lyssnar och ser på SVT begriper inte, att det går inte att koppla "antisemit" till "nazist." Det blir därför självklart för SVT att skriva att man ska "akta sig för antisemiter, inte för muslimer" trots att det idag är precis samma sak.

Vi kan nu notera att regim/kommun/polis och regimmedia på alla sätt försöker minimera den skada/förödelse som muslimerna i Malmö utförde, med att hävda att det var ”fotbollshuliganer” som stod för kravallerna. Detta påstående är utan tvekan årets ”fake news!”

Tydligen tror inte råa, obildade personer ur populasen att det handlade om protester mot skändandet av en Koran. Dessa missuppfattningar måste korrigeras fortare än kvickt och Per Erik Ebbestål, som är ledningsstrateg i Malmö stad, får förklara att så absolut inte är fallet, det här är personer som ”inte drivs av en religiös agenda.”

Malmö stads säkerhetschef Per-Erik Ebbeståhl tror att det var fotbollshuliganer som låg bakom kravallerna i Malmö. Att jämföra etniska samhällsterrorister med fotbollshuliganer är lite som att jämföra en IS-mördare med en sushikock. Både är duktiga att skära file med kniven.
Polisens presstalesperson Ewa-Gun Westford bekräftar i allt den uppfattningen för Kvällsposten.
Westford: ”Det var personer som kom utifrån som ställde till med oroligheterna i Rosengård.”
Facit på upploppen är alltså klart eftersom polisen och Malmö stad säkerhetschef fastslagit att agendan inte var religiösa motiv. Case closed!

På nätet finns mängder av video som klart och tydligt visar att det inte är fans med Arsenal eller MFF-tröjor som kaosar, utan det är pigmenterade personer med huva. Händerna avslöjar mycket!

Den helt värdelösa sossen Katrin Stjernfeldt Jammeh har kanske sagt till Per-Erik Ebbeståhl, att den här informationen ska du gå ut med.
Katrin twittrade när hon fick kännedom om filmerna med den antisemitiska ramsan:
”Avskyvärt och vidrigt. Liksom våldet mot polis o
ch räddningstjänst”.
Det kan nog alla vettiga människor instämma i. Det är en stor skillnad mellan handling och ord. Katrin har haft mycket lång tid på sig att förändra utvecklingen i Malmö. Kaosartade upplopp är knappast en ny företeelse i Malmö.

Tydligen kommer
de som startade förödelsen från andra delar av Skåne. Ett annat argument som framförs är att de som kaosade i själva verket var antisemiter, eftersom det skanderades antisemitiska ramsor som anspelade på profeten Muhammeds massaker av judarna i Khaybar år 628. Per Erik Ebbestål kommenterar:
”Och det är ju så klart fullständigt oacceptabelt, och det visar egentligen bara på att den här typen av händelser används av personer med annan agenda än… än att protestera mot en skändning av
Koranen.”

Eftersom avsändaren är Public Service, är budskapet klart: anhöriginvandringen från muslimska länder kan fortsätta i oförminskad styrka. Det är inte muslimer, utan antisemiter=nazister, vi ska oroa oss för.

Mobben i Ronneby försökte sätta eld på kyrkan under helgens upplopp. Det säger ett vittne i P4 Blekinge som försökte stoppa dem och då själv misshandlades. Kravallerna beror på att Islamiska föreningen inte lär sina ungdomar hur de ska bete sig, hävdar personen, som själv är invandrare.

Tittar vi tillbaka till Almedalen och Annie Lööfs tal 2018 så är det väldigt intressant. Först var det en kitschigt sentimental beskrivning av den palestinska attacken mot synagogan i Göteborg, utan att närmare beskriva motivet. Därefter en sömnlös övergång till NMR. Därefter går halva talet åt till att i Arnstadska brösttoner kritisera och varna för alla former av västerländsk nationalism.
Några enstaka gånger nämns pliktskyldigt ordet "islamism", men helt utan kontext. 
En festlig sak är att Rödskrikan i talet som ett exempel på rasistiskt hat, även tar upp bot-attacken mot Jimmy Durmaz som var ett vänsterförsök för att misskreditera SD!

Detta tal avspeglar exakt den agenda som liberalvänstern har och det är därför det ser ut som det gör i Sverige. Ingen i JÖKEN tar något som helst ansvar för den massinvandring Sverige utsätts för och de groteskt stora problem som medföljer. Det värsta av allt är att vi bara får höra massa ord och insatser som Rimfrost som slutar med, att inget blir gjort och kaoset fortsätter och blir större.

Imamer är officiellt emot våldsamma upplopp, men efter en sådan styrkedemonstration på Rosengård så har Islams ställning i Sverige stärkts, den som i framtiden skulle vilja provocera eller kritisera Islam kommer få polisen, politikerna och regimmedierna emot sig. Muslimerna visade att när de morrar, så sätts svensk lag ur spel.

Stram Kurs ska fortsätta att bränna koranen i Sverige varje dag och de kommer att eskalera ordentligt. Malmö kan den kommande månaden bli ett riktigt slagfält. Det skall bli intressant att se på vems sida makten kommer att ställa sig. Foliehatten tror att att redan kan säga det – på muslimernas. Vi kan för övrigt notera att den till Sverige icke välkomne danske Paludan i två år, är jude! Men det nämns naturligtvis inte i regimmedia. Då faller hela ”nazist”-narrativet ihop som en ballong.

Igår kom en nyhet, att Malmö kommun har planer på att sätta upp ett monument - efter att några "kulturpersonligheter" lagt förslaget - som ska hedra personerna som Peter Mangs sköt. Hur dålig tajming och fingertoppskänsla kan man egentligen ha? Nu kommer det att bli ännu mer polarisering och bråk i Malmö!

1 kommentar:

 1. Känns lite märkligt, trots allt, att en jude ska dra igång konflikten mellan kristna & muslimer i Europa, eller??
  Taget Soros ev Gates, Zuckerberg & liknade aktörer, som tycks driva agendan...
  Konpiratorisk??
  Kolla då upp Herschel Grynszpans gärning 1938.
  Grejer händer sällan av sig själv.


  Just sayninhg!!

  Mvh Per

  SvaraRadera