måndag 14 september 2020

I ett sekulärt samhälle är religion en privat angelägen och dess särarter skall inte bejakas!

Det ska inte längre få vara tillåtet att få bränna heliga skrifter, häda eller på annat sätt smäda olika religioner, anser företrädare för Islamiska Centrum i Rinkeby.

DN: ...den danske Rasmus Paludans agenda är att skapa upplopp i Sveriges utsatta förorter genom att använda yttrandefrihetsgrundlagen till att ”håna och förnedra islam i fem svenska ghetton” som partiet skrev i sin ansökan. Den delen i den svenska grundlagen vill 15 muslimska församlingar i Stockholm nu ändra på.”
Företrädare för Islamiska Centrum i Rinkeby: ”Vi trodde att det var olagligt i Sverige att bränna Koranen och andra religiösa skrifter. Nittio procent av alla som bor här tror det.”

Med bränningen av Koranen, har debatten öppnats som en dammbristning och det är imponerande, att man lyckats dra igång en sådan här debatt i Sverige.

Alla är nog inte införstådda med, att religion är en privatsak i ett sekulärt samhälle, tro på vad du vill, men kräv inte att alla andra ska respektera det du tror på. Att tvinga andra att respektera en religion är inte att respektera religionsfriheten, den som inte tror på en religion kan aldrig tvingas att erkänna den, det är motsägelsefullt. Koranen måste möjligen respekteras av muslimer och de krav som finns, men inte av alla andra. Koranen i sig är kränkande för väldigt många människor - kvinnor, homosexuella, judar och andra icke muslimer. Varför skall vi ge speciell status, för att muslimer som vill kränka andra?

När man talar om fenomenet "
Koranbränning" så är det oftast en fråga om censur. Det har inget med att elda upp enstaka exemplar av en bok att göra. Det görs inte för censur, utan för att belysa samhällsproblemen. Svenska myndigheter som nu ger efter för hot om våld av muslimer och för regimen är detta det värsta scenario, att muslimerna visar svenskarna, Islams rätta ansikte när de kaosar, genomför kravaller och skövlar allt i deras väg som i Malmö.

Tidigare har locket legat
tight på under lång tid och det ska bli mycket intressant att se, var det hela landar någonstans.
Vi kan notera att Islam är den enda religion som våra makthavare försvarar med näbbar och klor och kröker rygg för och det sker med hjälp av befintliga svenska lagar. Steget till en yttrandefrihets inskränkning är litet och kommer kanske inom kort att genomföras av liberalvänsterpartierna.


Kraven från muslimerna, är exakt vad man kunde förvänta sig. De kommer att ställa allt mer politiska krav, desto mer etablerade de blir i Sverige(30% idag). De fick igenom separata badtider, ändringar av skolmaten och EU har bestämt att halalslakt skall gälla. Förvaltningsrätten dömde i veckan, att en muslim nu kan be till Allah på betald arbetstid. Muslimerna kommer ställa högre krav och flytta fram sina positioner desto mer deras nyttiga idioter på vänsterkanten fortsätter att stödja dem. Det mycket anmärkningsvärda är, att Islam hela tiden ska ha en särställning jämfört, med andra religioner i det svenska samhället.
Foliehatten undrar varför? Är det rösterna vänstern är ute efter? Har vi senila politiker eller varför låter de detta ske?
Morgan Johansson i riksdagen september 2019: ”Det pågår ingen islamisering.”
 

Den som kan sin historia, kanske minns, att söndagen 23 Juli, 1989 kunde man på sida 4 i SvD läsa: "Nio muslimska grupper försökt får igenom krav att Salman Rushdies bok Satansverserna skulle beslagtas.” Notera att boken blev en enorm försäljnings succé. Kravet avvisades av fransk domstol."
Slakten i Paris för att en tidning publicerade karikatyrteckningar!

Att många muslimer reagerar häftigt på kränkningar mot Islam var redan känt. Sverige har sin Lars Vilks som har haft personligt skydd i många år.

Om makten mot förmodan böjer sig för Islamiska Centrum krav, kommer denna grundlagsändring att gälla alla religioner och inte enbart Islam. Det kan bli stora problem med en grundlag som nämner en specifik religion och det skulle i så fall bli ytterligare en spik i kistan för vänstern. De vågar helt enkelt inte göra detta. Rimligare är nog att makten fortsätter luta sig på sina generösa tolkningar av gummiparagrafen HMF, för att tysta de som opponerar sig för högt eller når för många öron. Tidigare har regimen vidgat tolkningen och gjort det enklare att döma personer för HMF. Sveriges domstolar bestämde på 90-talet sig för att hakkors och andra symboler ska vara HMF, utan att någon lagändring behövdes. Foliehatten funderar på vem som drog i trådarna, så att detta genomfördes!

Rättsstatens grund är nu under attack. Men det får fortgå p.g.a, rädsla för att anklagas för islamofobi och rasism.
En fråga som kan vara intressanta att ta ställning till, är att bränna en Koran är ”Hets mot en religion” och inte Hets mot folkgrupp, HMF. Kan inte svensk polis och domstolsväsendet förstå eller se skillnaden? Fundera på den frågan och inse, att svenska myndigheter är ute på lite hal is!

Grundlagarna är svårare att ändra än andra lagar. Det ska finnas tid för eftertanke och konsekvenserna av en grundlagsändring måste vara extra genomtänkta. Tanken är att skydda demokratin. För att ändra en grundlag krävs att riksdagen fattar två likadana beslut och att det hålls ett riksdagsval mellan de två besluten. Riksdagen ska inte kunna fatta förhastade beslut som till exempel begränsar människors fri- och rättigheter.

När allt kommer omkring, är det inte svenskarnas plikt att ställa upp på maktelitens mångkulturprojekt som inte fungerar och aldrig kommer att göra det. Med Koranbräningarna har det nu definitivt avslöjats, att yttrandefriheten är en förlorad frihet.
Yttrandefrihet har vi inte haft i Sverige på länge, men det ska mycket till för att man ska sluta kalla det för just yttrandefrihet. Även Kina påstår sig fortfarande ha yttrandefrihet och det är inskrivet i deras grundlag att de har det. Likadant var det i Sovjetunionen.

Om man straffas för att man praktiserar yttrandefriheten eller fördöms av politikerna, hur kan man då säga att vi har yttrandefrihet? Har vi den bara så länge den inte testas eller utsätts för någonting? För att det låter fint och fritt? Så man kan lura sig själv att Sverige är en demokrati som försvarar sig?
Allt är en bluff. Man ska sitta här mitt i mångkulturen och hylla åsiktsfrihet och demokrati, stoppa "mörka krafter" från att vilja något annat för landet, men bara om ingen avviker från PK-läran eller ser faktumet att galna muslimer tillåtits invandra med hela
Islams dragkärra av krav, att visa "respekt" för de särrättigheter de anser sig äga, för att det inte ska bli våldsamt, om muslimer inte får som de vill.

Sverige har tack vare liberalvänstern, blivit ett förljuget och smutsigt land. Det mest psykologiskt korrupta landet i världen. Blända folket med fina ord men utan minsta innehåll eller att de kan ifrågasättas.

Glöm inte att valet 2022 får 800 000 muslimer rösträtt. I dagsläget är det ett muslimskt parti som får delta enligt Valmyndigheten och flera andra är på gång.
De röstar klanvis och vi såg detta bl.a. i Angred, när MP fick in en somaliska valet -18.
Hur detta kommer att drabba V, S, MP och även C skall bli intressant att se! 

4 kommentarer:

 1. Hur många konfliktytor har politrukerna skapat nu?? kön, sexuell preferens, mat, hudfärg, religion,politisk åsikt... fyll gärna på...

  War have begun for less!!

  $lump??

  Mvh Per

  SvaraRadera
 2. ”Glöm inte att valet 2022 får 800 000 muslimer rösträtt.”

  Förklaringen till att sossarna fortsätter att göda Muslimska brödraskapet som vi vet är terroriststämplade i många länder.
  MB som är intimt förknippad med al Qaida och Islamiska Staten.

  Man måste dra slutsatsen att ingen om sjuklövern verkar rädas islam.
  Snarast motsatsen...
  Är de aningslösa eller korkade eller är maktkåtheten så stor att de blundar och hoppas på det bästa.
  Att de säljer ut det Sverige vi en gång hade verkar
  ingå i planerna
  Nationalister är något ont

  SvaraRadera
 3. Vi vet att muslimer hittills röstat S, det finns all anledning förmoda att Nyans sett hur mycket mer makt MP fått med sina 4% än vad de själva fått då de stött S med sina hittillsvarande röster.
  I valet 2022 kommer Islam förfoga över ytterligare 800.000 röster och sitter därför i en otroligt stark förhandlingssits när dessa röster skall lovas bort till S, C, V, MP eller Nyans.
  Hur långt är Lövet beredd att sträcka sig för att köpa dessa röster och hålla Nyans utanför riksdagen?
  Hur mycket återstår av S om Islam väljer att satsa hela sin kraft på Nyans? 12%?
  När Lövet skall sy ihop nästa DÖ kommer han troligen få gå ner riktigt ordentligt på knä och underkasta sig Islams diktat, men inte gör det honom något så länge han får behålla utnämningsmakten och statsministerlönen och den ära som följer med den.
  Det går fort nu, och fortare i morgon.

  SvaraRadera