fredag 11 september 2020

Blir det kravaller i Stockholm?

Polisen befarar kravaller i Stockholm i helgen och de har kraftsamlade rejält. Enligt Aftonbladet har samlat ihop över 1 000 poliser med 60 speciella "utredare" och extra arrest har öppnats och dessutom har Säpo inkallats. Polisen är redo för upplopp och har mobiliserat från hela landet för att kunna möta våldsamma kravaller. Hur smart är det att basunera ut, att man ska sätta in 1000 poliser och det ser som ett klockrent sätt att skapa kravaller.

MSM kallar det danska partiet Stram Kurs för högerextremt och de har nekats att bränna Koranen på fem platser i Stockholm - Rinkeby, Husby, Tensta, Sollentuna och Fittja.

Foliehatten tror Paludan trollar med polisen och det riktigt rejält. Han "säger" att han ska bränna Koranen, men istället kommer tusentals skitnödiga poliser att drabba samman med ännu fler tusental muslimer. Ord har slagit fler än svärd och Paludan har trollat hela svenska poliskåren och hela regimvänstern. Han är intelligent. Med några få anhängare och en budget på några tusen kronor drog han ner byxorna på hela den svenska regimen, så att deras korruption blottats. Aldrig någonsin har en regim blivit såpass brutalt avslöjad som nu.

När polisen bestrider rätten att demonstrera blir det lite Nordkorea och Kina över landet. Danskarna behöver inte bränna fler Koraner. Med de tidigare brända Koraner har de bevisat att:
Muslimer särbehandlas
Islam särbehandlas
Vi har inte yttrandefrihet i det här landet längre.

Vänstern/polis anser att syftet med det som danskarna håller på med, att bränna, hetsa och trakassera en religion och att de har alla rättigheter att känna sig trygga i Sverige. Foliehatten undrar då vad alla våldtäkter/ungdomsrån som svenskarna utsätts för skall kallas för som utförs av invandrare?
Vad Foliehatten förstår är syftet med det danskarna håller på med är visa vilket hot muslimerna är. De blir aggressiva och oberäknliga för att man bränner Koranen. Om inte Foliehatten minns fel, firade vi precis 5 års minnet av slakten i Paris utförda av muslimer, när man publicerade karikatyrteckningar av Mohammed.

Foliehatten tror att syftet är att påvisa dåliga värderingar i förorten. Ingen kan vara det minsta hotad av att någon lägger en Koran på marken och bränner upp den. De muslimer som är smarta skulle helt ignorera bränningen, varken spela kränkt eller orsaka kravaller. Inte gråta ut i media, utan låta livet gå vidare.
"Arabiska partiet" brände den svenska lagboken. Det innebär säkerligen att de anser att lagboken inte skall följas i det dagliga livet, utan att Sharialagar skall gälla. Vad gör polisen?

Det känns tryggt att både polisen och SÄPO jagar de svårt kriminella i samhället. Varför inte sätta in militären också? Bränna Koranen är det värsta som har hänt på länge i det lugna och trygga Sverige! Tydligen har Säpo för lite arbetsuppgifter. Foliehatten trodde i sin enfald att Säpo skulle bekämpa terrorhot och brott.
Moderaten Jerlemyr tycker att "Det är som 30-talet då man brände heliga texter. "

Svensk polis har snöat in på att Koranbränning och att det skulle utgöra ”Hets mot folkgrupp.” Det är givetvis taget ur luften och ett brännvinsargument. Att bränna Koranen är att använda sig av den grundlagsstadgade yttrandefriheten, men det vägrar den islamistkramande svenska polisen inse. Foliehatten är nästan 100% övertygad om att regimen beordrat polisen. Polisen har sin udd riktad mot svenskarna och överser med den kriminalitet som utgår från utanförskapsområderna.

Denna odugliga värdegrundspolis jagar hellre fortkörare och personer som cyklar utan lyse om kvällarna, än att sätta Ali Khan och hans klan bakom lås och bom. Värdegrundspolisen förhandlar hellre med Ali Kahn och använder honom som medlare mellan de kriminella gängen i Göteborgs ghettoområden. Det är idiotin om allas lika värde som också styr polisen i Sverige.
Foliehatten hörde på morgon Ekot idag fler poliser från regionerna kritisera vice rikspolischefens uttalande om klanerna. Foliehatten höll på att tappa hatten i sin förvåning och det visar bara att polisen inte drar åt samma håll!

Problemet med Koranbränningen är att svensk ordningsmakt inte vill exponera sin egen inkompetens, att stå upp för den svenska lagen, man gör allt för att slippa bli avslöjad att våldskapitalet saknas för att kunna utföra detta.

Den grupp som flyttar fram sina gränser, nu också med hjälp av egna vägspärrar, har en blind fläck då de inte kan kontrollera sina impulser om någon trampar på deras stolthet. Egentligen vill båda sidor slippa att detta blir synligt. Ordningsmakten för att det blir pinsamt att man inte har kraft eller vilja att upprätthålla svensk lag. Motståndarsidan för att de vill kunna operera anonymt och i det fördolda så länge som möjligt för att övertagandet ska ske så enkelt som möjligt.

Stram Kurs saboterar bådas strategi genom att bränna
Koranen.

 

3 kommentarer:

 1. Dina krönikor är mästerliga.
  Min syn på skeendet är att både folk och etablissemang hukar sig inför det islamistiska maktövertagandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror blindheten och förnekandet är 100%igt, etablissemanget tror sig om att kunna kontrollera Islam och folket litar på etablissemanget.
   Ingen av dem lär av historien eller av det faktum att Islam i klartext säger vad de tänker göra med de otrogna.
   Vansinnet är ofattbart, Sverige är likt den lättklädda unga vänsterblivna fröken som skulle lifta genom Mellanöstern, hon klarade sig ett par dagar sedan våldtogs och dödades hon.

   Radera
 2. Det står alldeles klart att du har rätt. Etablissemanget har talat och får polisen till att bekämpa dem som vill hävda den Svenska lagstiftningen istället för dem som bryter mot den med upplopp och förstörelse och ibland även mänskliga skador som konsekvens. Och aldrig, nästan, griper man och åtalar de som är ansvariga.

  SvaraRadera