måndag 14 september 2020

Profilerings- och polariseringsexperterna får jobba för högtryck för att få fram ny image av "Groggnäsan!"

Det är intressant att se hur hela den svenska offentligheten agerar nu när ”Gamle Groggnäsan” slutligen tvingats att kapitulera i frågan om den brottslighet som mångkulturen skapat. Det är som att se en varig böld punkteras i ultrarapid. Slussportarna öppnas och en rad personer tar nu bladet från munnen. Nu i helgen så publicerade Bonniers flaggskepp DN på insändarplats ett inlägg från Peter Esaiasson och Bo Rothstein, professorer vid statsvetenskapliga institutionen i Göteborg om BRÅs och andra delar av akademins haveri. De söker som en haverikommission kartlägga orsakerna till haveriet och kommer fram till tre huvudorsaker.

Man måste fråga sig varför det är journalistiska insatser och inte forskning som kartlagt och belyst konsekvenserna av detta problem.”

”Ett möjligt skäl till bristen på forskning kan vara områdets ideologiska och politiska laddning. Detta kan ha lett till att forskare som velat ifrågasätta den etablerade bilden av integrationsproblematiken som ett strukturellt problem drivet av majoritetsbefolkningens diskriminering, inte har kunnat verka inom området. En annan möjlig orsak är den starka politiskt-administrativa styrningen av denna forskning. ”

”Ytterligare ett skäl kan vara att forskningen på området ofta bekänner sig till ett så kallat frigörande vetenskapsideal där det centrala är att befria människan från förslavande omständigheter. Med utgångspunkten att opartiska forskare ställer sig på de dominerades sida blir sanningssökandet underordnat ideologin.”


Oavsett orsakerna hoppas Foliehatten, att vi framöver slipper se snackepelle Jerzy  rullas ut från äldrevården och in i SVT sofforna. Vore spännande att få se en kartläggning av hur BRÅs ideologiska utveckling påverkats av denne gamle centralgestalt.

I dagens Sydsvenska försöker Olle Lönnaeus mildra ”smällen” för Stefan Löfven: ”Stefan Löfvens strategi är att så gott det går styra bort debatten från ”hårda tag” eftersom han vet att både Moderaterna och SD alltid kan gå ett steg längre än han. I budgeten för 2021 finns ett ”förortslyft” som visserligen initierats av Liberalerna, men som regeringen gärna gjort upp om: Pengar till bättre lärare i problemområden, språkutveckling både i förskolan och bland personal i äldreomsorgen, men också mer pengar till familjehem där barn kan omhändertas. När det gäller välfärdspolitik vet Löfven att väljarna hyser större förtroende för Socialdemokraterna än Moderaterna.”

Måste vara världens enklaste jobb att vara ledarskribent med vänstervridning eller miljöpartist. Ständigt samma universallösning som aldrig någonsin tidigare fungerat ur ett mångkulturellt perspektiv. Liberalvänstern har lämnat mångkulturell walk over och konstaterar att om vi bara hade satsat mer på integration (det som normala människor omnämner som att pengarna försvinner i "det svarta hålet") så hade minsann det mångkulturella paradiset infunnit sig för länge sedan. Det som fortfarande tror på detta paradis är Nyamko Sabuni som har sett till att det satsas ännu mer pengar i det svarta hålet. Givetvis var inte sossarna sena att bevilja detta. Frågan är till vilken nytta är dessa miljarder ? Ingen alls säger Foliehatten. Problemen är alldeles förstora för att Sabuni skall förstå detta. Några miljarder är som en droppe i havet.  När den mångkulturella Ragnaröken är ett obestridligt faktum kan liberalvänstern lugnt luta sig tillbaka och säga "vad var det vi sa! Vi har hela tiden framhållit att vi skulle ha satsat mer på integration. Då hade det här aldrig hänt. Det ser ni, brunhögern, det är ni som är ytterst ansvariga för  "misslyckandet!"

Efter Löfvings uttalande har hela den politiska debatten kantrat på ett sådant sätt, att liberalvänstern står där med ”rumpan” bar och sitt mångkulturprojekt. Glöm inte att under de senaste 5 åren har det fyllts på med minst 100.000 varje år och siffrorna ser ut att bli lika stora i år.

Nu får profilerings- och polariseringsexperterna återigen jobba för högtryck för att Groggnäsan” ska presenteras och exploateras i media för att upprätthålla status quo dvs. behålla vänsterstyret för evigt.

Etablissemang och media
har hittills legat nedbäddad i samma säng och dunbolster som maktens korridorer. Informationshantering och flödeskontroll var en garant för rådande paradigm. Dagens informationsinfrastruktur (media och Internet) har blivit världshistoriens mest effektiva kontrollverktyg. Dygnet runt pågår slaget om informationen, slutresultatet är alltid ett och densamma. Så länge bröd- och skådespelsindustrin håller hjulen igång är konsumenterna och brödätarna nöjda och mätta. De är inte hälften så lättpåverkade och dumma som man faktiskt kan tro, de är mycket dummare än så.
Wahlgrens, Paradise Hotel, fotboll och burköl på kylning sedan sticker man emellan med lite Mats Knutson, Agenda och vackert väder... och du är hemma. Vill man sedan steppa upp gamet till level 80 kör man en upprepning på det sagda fast då med andra figurer under helt annan täckmantel och kuliss, dagspressen är en - Youtube en annan, vilka onämnbara maktstrukturer som äger och kontrollerar vad, det vet vi alla. Detta är heller ingen slump.

Hela denna strategi som liberalvänstern dragit upp om det mångkulturella paradiset har spruckit rejält. Samhällsdestruktionen börjar bli ohanterlig. Game over känslan börjar infinna sig hos liberalvänsterpolitikerna samtidigt som PK- media så smått börjat se, att lögnerna har blivit direkt kontraproduktiva. Inte ens "vi måste satsa mer på utanförskapsområdena" funkar längre. De enda i MSM som kommer att prisa mångkulturens lov kommer inom mycket kort tid, vara enbart de rasifierade skribenterna. Samtidigt kan man undra hur pass mycket massmedialt utrymme herrarna vita chefredaktörer vill upplåta framöver, åt de rasifierades sista ramaskri.

 

4 kommentarer:

 1. Hatten, vilka betalas av Skattebetalarna för att $kriva skit??

  Keep up the good work!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att du är medveten om det stora presstöd som vi skattebetalare ger MSM!

   Radera
 2. Jerzy vaknade...https://kvartal.se/artiklar/inlasning-minskar-brottsligheten/

  SvaraRadera