tisdag 15 september 2020

Om Trump vinner valet får vi ett stort högerblock i Sverige!

Hur det går i det svenska valet 2022, är avhängigt av, hur det går i det amerikanska valet i november. Vi ser i USA nu en president som försökt riva ner "deep state" och han har lyckas en del och om Trump vinner valet kommer han att fortsätta underminera den djupa staten i fyra år till.

Vinner däre
mot Joe Bidén så kommer det rådande korruptionshelvetet att återställas och stärkas. Om Joe Bidén vinner så kommer sossarna att sitta kvar i Sverige, för den djupa statens korruptionshelvete förgrenar sig rakt in i Sverige. Socialdemokraterna är ”toklojala” mot det amerikanska demokratiska partiet.


Om Trump vinner i november kommer USAs regering att fortsätta blottlägga den "djupa staten" och försöka motverka korruptionen. Vi får hoppas att Trump får sin andra period. Djupa staten försvagas, NATO försvagas osv. det är bra för att få världen mer multipolär igen och därmed ge Sverige mer nationellt manöverutrymme.
Det kommer under 2020-2022 påverka även den djupa staten i Sverige så pass mycket, att den förlorar i inflytande. Foliehatten tror den kommer förlora i inflytande så pass mycket att M+SD+KD kan släppas fram. Problemet är tuffe Uffe! Är det ett spel för galleriet han hittills har hållit på med eller menar han allvar?  Om dessa 3 partier får över 50% som är ganska troligt, gissar Foliehatten att SD kommer att sätta hårt mot hårt mot tuffe Uffe. SD vill ha regeringsposter och kommer Uffe att böja sig, blir en intressant fråga.
Om Joe Bidén vinner kan vi också glömma ett högerblock i Sverige. Då kommer Sverige stoppa tillbaka båda armarna i syltburken. Skicka Carl Bildt till Ukraina och fortsätta sälja vapen till alla krigande nationer som Joe Bidén kommer att starta krig mot och då blir det en återgång till det gamla korrupta skiten igen.

Foliehatten funderar på om det som brukar beskrivas som den djupa staten verkligen går att komma åt? Den är en stat i staten, en dold struktur av personer med mer eller mindre hemliga lojaliteter. Den verkliga statsmakten eller i alla fall den del av staten som har alla befogenheter i världen för att dess verksamhet inte bygger på politiska beslut. Väldigt typiskt för skurkstater i stil med USA, Israel och Ryssland. CIA, Mossad och KGB är som bekant djupt insyltade i detta. CIA har själv beskrivit hur delar av CIA ägnar sig åt knarkhandel. Foliehatten betvivlar att detta är något som ens presidenten med säkerhet känner till.
Erich Honneckers DDR eller Nicolae Ceaușescus Rumänien med STASI och Securitate upplevdes på sin tid som hänsynslöst, radikalt och repressivt. Hjärntvätten var massiv, men dessa stater föll sönder, trots att det hade både en långtgående indoktrinering, grymma säkerhetstjänster och inget Internet.

Kommunistregimerna i gamla östblocket var genomkorrupta, precis som Sverige
s liberalvänster är nu. Så varför skulle inte Sveriges repressiva stat kunna falla sönder? Med Löfvings avslöjande håller de på att tappat greppet över utvecklingen. Det är dags att vädra ut korruptionen och bygga något nytt, bättre, även i Sverige.
Den gamla kommunismen och vår vänsterliberala livsstilsliberalism som vi nu har, berikar några få på de mångas bekostnad. Allting privatiseras för att berika de få. Resultatet för invånarna blir som i de gamla kommuniststaterna. Det blir ett privatägt Nordkorea. Sverige har tappat balansen. Vi ska inte ha kommunism, men heller inte ett privatägt Nordkorea. Vi ska tillbaka till ett demokratiskt styrt mitt-emellan-läge. Precis som man på ett individuellt plan behöver, balans och lugn.
Även människor förändras. Det gäller också de s.k. aktivisterna. Dessutom har vi en ny generation som växer upp och upplever baksidorna av mångkulturen på ett mer påtagligt sätt än de äldre. Det börjar gå upp för de unga vilken rutten agenda stat och media driver. Det kan tom vara en fördel med mångkultur i skolan, om det inte går att blunda för att det finns skillnader mellan folk som någon vill att vi inte ska erkänna.

Det finns andra oegentligheter i bl.a. staten, men det är väl ändå den repression mot invandringskritik som bedrivs som är mest akut. Det är så mycket som främst hänger samman med invandringen och dess kostnader.
Kom sedan inte dragande med det vanliga svamlet om att de unga blir indoktrinerade vid universiteten. Det är förändring på gång även där. Studenterna är dessutom mer skeptiska än förr pga annat samhällsklimat.
Förändringens vindar blåser redan. Det lär ta tid innan vi ser resultaten tydligt, men de kommer. Håll i
(Folie)hatten!

 

11 kommentarer:

 1. Hoppas att du har rätt om den unga generationen, annars är det kört.
  Själv är jag skeptisk de är hjärntvättade sedan dagis...

  SvaraRadera
 2. Om Trump vinner kommer tuffe Uffe liera sig med Lövet annars finns risken att det högerblocket tvingas bilda regering.
  M, C, L kan inte tillåta SD få inflytande över invandringspolitiken, hellre ser de landet gå under.
  I händelse av en fullständig katastrof, att SD och M tillsammans uppnår egen majoritet kommer t. Uffe tillsammans med resten av 7-klövern driva igenom ett förbud för rasistiska partier, ett förbud med retroaktiv verkan.
  Om Trump förlorar stärks S högst väsentligt och tuffe Uffe behöver inte rädda Lövet utan kan fortsätta sin så kallade *oppositionspolitik*.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Valresultatet blir avgörande. Åker MP och L ut ser spelplanen helt annorlunda ut. Frågan är hur mycket C tappar? Tittar man på hennes Youtube är hon ganska impopulär! Kan bli ett tapp till 4-5%.
   Media puffar idag rejält för en regering mellan S och M. Fundera över vad fotfolket hos M och S säger om denna oheliga allians. Frågan är om inte tuffe Uffe åker ut med dunder och brak!

   Radera
  2. Marcus, vi har helt olika syn på politiker och hur de styr Sverige.
   Jag tror inte valresultatet spelar någon större roll för Sveriges politik, Sverige styrs av den så kallade 7-klövern i samförstånd, där deras respektive platser kring köttgrytan är överordnat allt.
   Först i andra hand kommer något som kan kallas ideologi men mer är en långsiktig färdplan för partiernas framtida maktpositionering.
   S. importerar vänsterväljare för de skattepengar de kan pungslå det skattebetalande folket på.
   M. importerar bidragstagare i avsikt att för all framtid krossa bidragssystemet, detta är en aning ideologi till skillnad från Ss mer maktstrategiska syn på importen.
   C. importerar människor för att krossa svensk nationalism och kultur, C är religiöst hängivna nyliberaler.
   L. velar i vanlig ordning, inom partiet finns både nyliberalism och klassisk liberalism, två filosofier som inte på något sätt är möjliga att härbärgera inom ett parti. Fullständigt väsensskilda i synen på människan och samhället.
   KD. vårt kanske enda parti med konservativa värderingar.
   V. ett klassparti för arbetare och ett parti för hela skalan av socialister, men egentligen inte ett invandrarparti utan ett klassegoistiskt parti.
   SD. det parti som längtar tillbaka till Erlanders lyckliga homogena Sverige, knätofsar och hederlighet, gör din plikt kräv din rätt, kärnan i den svenska kulturen, hederlighet och nationalromantik, med en god portion Jante-lag.
   Jag brukar hävda att MP inte kommer ramla ur riksdagen, MP är alltför viktiga för övriga makt-partier för att tillåtas komma under 4%.
   Om SD i förra valet plötsligt ramlade ner 3-7% kan MP mycket väl i nästa plötsligt hoppa upp till 4.x%.
   Se Sverige som något som Lövet och S håller i famnen.
   Vi befinner oss på verklighetens skepp och Lövet är halvvägs ute på plankan som slutar i drunkning och döden.
   Absolut ingen vill byta plats med S och Lövet nu, ingen bryr sig heller om att Lövet bär Sverige i famnen, allt handlar om att klara sig själv helskinnad undan Lövets öde.
   Framförallt M ser sig som de som ska bygga upp ett nyliberalt globalistiskt Sverige efter Lövets bortgång.
   C är inget annat än nyttiga idioter i S och Ms tjänst.
   SDs nationalistiska idéer passar inte in i något annat partis strategier, tvärtom, SDs nationalromantik är ett verkligt hot mot alla andra partier, kanske med ett litet undantag för nostalgiska arbetare inom V.
   Arbetarväljarna inom V, nationalisterna i SD och assimilerade invandrare är de som kommer försvara Sverige och svensk kultur i det kommande inbördeskriget, mot dem står M, C, S, MP och Islam, alla våra totalitära fascistiska ideologier och religioner.
   L ramlar ur riksdagen, de är alltför veliga för att attrahera någon i vårt allt mer polariserade samhälle.

   Radera
  3. Peter
   Vi delar i stort synen på,framtiden,
   Noterar att du passar på KD
   vad gäller Uffe har han som vi vet varit varit inbjuden till Bilderbergarna och fått instruktioner.
   Skådespeleri är nog hans största tillgång. En riktigt ful fisk. Precis som kokaingurun.
   Du utgår från ett inbördeskrig.
   Då uppstår frågan kommer vi att ha hela etablissemanget med dess vapenmakt mot oss?

   Radera
  4. Det är en intressant fråga.
   Inbördeskriget är den enda tänkbara fortsättningen på multikulti om inte Islam bara lugnt och stilla tar över landet på demokratisk väg, med nuvarande födelsetal är detta den mest troliga utvecklingen bortsett från inbördeskriget.
   Det svenska etablissemanget är inte homogent, det består av näringsliv, PK-människor, intellektuella och politiker, i förening.
   Näringslivet stöder den som betalar bäst, just nu staten, dvs. politikerna.
   PK, lever sitt egna hängivet religiösa liv i det blå.
   Sveriges intelligentia är vänster, kompromisslösa idealister.
   Våra politiker är det svårt att placera då de ständigt följer opinionen, vad som är uppenbart är att de är strebrar, egoister, sociopater och narcissister.
   Men absolut inte principfasta idealister, tvärtom, de är skamlöst otrogna allt utom sig själva.
   Så var landar detta etablissemang vid ett inbördeskrig?
   Näringsliv och politiker följer vinnaren, kanske också intelligentian åtminstone de pragmatiska, men jag tror vi kan lita på att PK-människorna är trogna sina ideal och hängivet sluter upp på Muslimernas sida.
   Polis och militär splittras i PK och nationalister, majoriteten av dem kommer i skarpt läge, efter att de gjort myteri mot S politiskt tillsatta chefer, välja den nationalistiska sidan.
   Hela feministrörelsen och den romantiska vänstern likaså.
   Så etablissemanget kommer som helhet välja den vinnande sidan.
   På lite längre sikt vinner alltid en homogen kultur makten över ett splittrat heterogent folk.
   Islam står i pool position, å andra sidan är Islam så uppsplittrat i fraktioner att de svårligen kan behålla makten någon längre tid.
   Alla totalitära makter korrumperas och blir till dynga.

   Radera
  5. Hela feministrörelsen och den romantiska vänstern likaså. skall naturligtvis stå 3 rader högre, direkt under hängivet.

   Radera
 3. Mycket givande inlägg med kommentarer i en god ton.

  SvaraRadera
 4. Ref. "Islam står i pool position, å andra sidan är Islam så uppsplittrat i fraktioner att de svårligen kan behålla makten någon längre tid.
  Alla totalitära makter korrumperas och blir till dynga."
  Således kommer Sverige ca år 2050 se ut som Syrien är idag lagom till det svenska klimatmålet här uppnåtts.

  SvaraRadera
 5. Till dags dato har polismakten aldrig tvekat att visa musklerna och mobilisera allt de har för att näpsa de folkresningar som förekommit i samband med brutala gruppvåldtäkter.
  Ex på Gotland.
  Samma sak när svenska nationalister demonstrerat då är det de hårda nyporna som gäller.
  Att jämföra med BLM demonstrationerna. I coronatider.
  Där är polisen lojal mot PK
  Med en prideÖB är väl frågan om inte samma sak gäller där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Polis och militär befinner sig i en speciell situation, de har svurit lojalitet mot regimen.
   För att gå emot regimens order, vilka de får uppifrån, inte från folket, krävs att den svurna eden blir alltför absurt stridande mot det allmänna rättsmedvetandet och uppenbart i strid med folkets bästa.
   Den punkten ligger långt borta, för närvarande och för överskådlig tid kommer polis och militär lojalt banka skiten ur nationella och infödda svenskar, alltmedan de föder nysvenska mördare på fika och småskvaller.
   Men i skarpt läge, då nationen står på spel och högsta ledningen kräver att de ska mörda (försvinna) svenskar tror jag majoriteten gör myteri, sjukskriver sig, emigrerar, arbetsvägrar hellre än bidra till ett uppenbart folkmord.

   Radera