söndag 13 september 2020

Kommer Covid-19 att bli en katalysator för ett paradigmskift?

De problem som kommer visa sig efter Covid-19, kommer att ställa hela vår tillvaro de senaste 100 åren på sin spets. Den är inte orsaken, utan den är katalysatorn som påskyndar skiftet.

På samma sätt som mångkulturinförandet blev en katalysator för en ny politik inom flera områden, än bara invandringen. Foliehatten tror det kommer ett riktigt paradigmskifte, inte bara att vi byter politiker vart fjärde år. Den ändringen som nu kommer i valet 2022, kommer vara den största under vår livstid. Det är han övertygad om.

Det är nuvarande valutaregim och ekonomisystemet som kommer fälla det nuvarande systemet. Därför blir det den största förändringen inom vår livstid. Det har funnits så många "politiska kulisser" genom historien, både i USA och Sverige, Covid-19 är bara den senaste.

Det som hänt med media eller kanske alltid varit och att det märks mer och mer, är att media är till för att bygga opinion för makten. Politiken utformas av industrin för att gynna industrin och näringslivet. Det finns inga "politiska visionärer" eller "politiska tänkare" i media. Mediepapegojor för någon annans opinionsbildning.

Nu har vi nått punkten där alternativ media och utländsk media har en mycket större räckvidd. Sverige följer CNN
som i sin tur har en styrd vänsteragenda. Det blev helt uppenbart i upptakten till andra Irak kriget. Sverige och svenska medier valde då sida, när man var tvungen att välja i september 2001.
"Every nation, in every region, now has a decision to make. Either you are with us, or you are with the terrorists." Man har ännu inte vågat stå för en egen agenda.

Kanaler som SwebbTV och andra har tittarsiffror som är jämförbara med SVT, för sina populäraste program. Styrkeförhållanden ändras och för att skydda systemet tas mer och mer absurda problem upp som drivande i vårt samhälle. Att det blir så absurt betyder att problemformuleringsinitiativet minskar för traditionell media. Desperata människor gör desperata saker. De är på väg att förlora och de vet om det.

Nu sitter
Göran Greider,Wolfgang Hansson, PM Nilsson, Hans Wallmark, Carl Bildt och andra och skriker om allt mer absurda "problem" för att upprätthålla den gamla bilden, den gamla lögnen. Detta alltmedan det händer saker varje vecka som gör att allt ställs på sin spets! En jordbävning, där efterskalvet även drabbat högsta yrtuppen Stefan Löfven!

Anna Dahlberg beskriver vårt nya samhälle bra i en artikel i Expressen.
Anna: ”Minns ni avslöjandet om ”romregistret” som slog ner som en bomb hösten 2013? Bakgrunden var en konflikt där fyra romska släkter i Staffanstorp ska ha varit inblandade. I samband med en dopfest 2009 uppstod ett bråk som urartade i slagsmål, biljakt och skottlossning. Två år senare fick polisen information om att personer i släkterna beväpnat sig med automatvapen. Enligt polisen förekom även annan brottslighet; bland annat att en 15-årig flicka skulle giftas bort mot sin vilja.
Idag upprättar polisen återigen ett register över klaner.
Anna fortsätter med en självklarhet för de flesta!
Anna: ”
Till att börja med: Låt oss inte fastna i en diskussion om enbart klaner, även om ämnet är nog så viktigt. Redan syns tendenser till att vilja underminera vice rikspolischefens uttalanden med diverse hårklyverier.
Ta itu med blåögda borgerliga reformer som assistansersättningen och arbetskraftsinvandringen, som göder den organiserade brottsligheten. Bara fram till och med augusti i år handlar det om 330 miljoner kronor i återkrav och förhindrade felaktiga utbetalningar för den personliga assistansen, enligt
de påhittade "teaterproblemen" media pekar på allt mer absurda.
De problem som kommer visa sig efter Corona kommer att ställa hela vår tillvaro de senaste 100 åren på sin spets. Jag tror det kommer ett riktigt paradigmskifte. Inte bara att vi byter politiker vart fjärde år. Den ändringen
Försäkringskassan. Försök att ta in den siffran.
Kommunernas socialtjänster och bostadsbolag måste sluta blunda för skenskilsmässor och andra upplägg för att lura till sig pengar.
Stefan Löfven pratar stolt om 34-punktsprogrammet. Det är en knappt en början på allt som behöver göras."

Ska man bota cancer måste man skära bort det sjuka, en rejäl dos strålning och en massa cellgift. Vem ska orka behandla svårt cancersjuka Sverige, vem har modet, hårdheten och kunskapen? Kanske är det redan obotligt, det är frågan som ligger på bordet! Det kan vara så illa att ingen i dagsläget vill behandla den sjuka patienten Sverige.

Sverige
s vänsterpolitiker är nu inne i en fas av stark förnekelse, när man inser att de uppsatta målen och idealen aldrig kan bli realitet. 
Kulturarbetarna "Kultrabochi" som de kallades i Sovjet, dvs. journalister, propagandister och hela mediesvängen kör fortfarande med samma recept vilket innebär att man återigen målar fasaden på det ruttnande folkhemmet, detta trots att hela bygget håller på att sjunka ihop fullständigt inifrån, eftersom fundamentet helt enkelt ruttnat bort.

Vad Sverige snarast behöv
er göra, är en rejäl städning på alla nivåer i stat och kommuner och lägga ner alla onödiga myndigheter. Alla rödingar från V till M skickas ut på gatan, för att söka lyckan under marknadsmässiga förhållanden och inte parasitera på andras arbete.

Det enda scenario där detta kan bli möjligt är den totala krisen/kollapsen när stat och kommuner bokstavligt talat går i kon
kurs och det inte finns någon annan lösning än att frigöra resurser på effektivast möjliga sätt.

För de som inte har någon uppfattning om hur detta kan se ut, så rekommenderas ni/du, att studera den ekonomiska kris Sovjet/Ryssland gick igenom under 1990-talet efter
kommunismens totalbankrutt när såväl ideologi som kommunistpolitiker städades ut från alla poster.

3 kommentarer:

 1. Underbar klarsyn, någon demokratisk väg ur vår nuvarande riktning finns inte, 60-70 års indoktrinering kan inte sopas undan med mindre än en stor reset, förhoppningsvis inte ett inbördeskrig utan något mindre förstörande.
  Frågan är egentligen om det ens är teoretiskt möjligt att tvätta bort 70 år av lögner och korruption, kan en samhällsgemenskap med framtidstro och tillit människor emellan någonsin skapas igen i Sverige?
  Det är näst intill omöjligt att se hur en svensk nation skall kunna återuppstå.
  Att Coronan blir den händelse som innebär en ny färdriktning i samhället är jag tveksam till, den kommer sänka den allmänna levnadsstandarden, det är klart, men jag tror inte den ändrar människors syn på livet, lyckan och meningen med livet.
  Jag tror det blir den ekonomiska härdsmälta som kommer då de internationella långivarna kräver in sina fordringar i någon hårdvaluta, guld, industrier, land.
  Då vi i alla de skuldsatta länderna drivs direkt till verklig nöd, fattigdom, svält och krig, då vi fulla av hat skall betala vad våra politiker förslösat, då all social trygghet vilar på att man fötts i en familj med god ekonomi, goda relationer och långsiktig planering, den kinesiska kulturen.
  Förstå det hat som då kommer till ytan mot alla banker, kreditgivare, politiker, modehus, fastighetsmäklare som öst ut krediter utan att berätta någonting om den verkliga risken och kostnaden.
  Tänk alla de som varit ekonomiskt sinnade och lagt undan en slant, nu 100% utblottade efter den hyperinflation som tömmer alla värden för fotfolket och överför dessa värden till ett extremt litet antal internationella kreditgivare.
  Tänk när det kommer främlingar och skruvar ner vägskyltarna för att smälta ned dem, tänk när Kanadensiska, Australiska, Kinesiska gruvföretag övertagit Norrland och kört bort befolkningen, när globala IT-företag stänger av strömmen för alla söder om Östersund.
  När det blommar upp kurer för betalning av vägavgifter överallt utmed våra vägar, vägar som vi betalt med skatter men vi tvingats lämna över till våra kreditgivare, när endast dollar eller Yan är gångbara betalningsmedel, alla tillgångar i SEK är värdelösa, allt guld och alla smycken beslagtagna av staten för överlämnande till kreditgivarna.
  Med den extrema svält som blir resultatet av en kollapsad livsmedelsproduktion blir ett livs värde negativt.
  Alla fiktiva värden har alltid och överallt en dag tvingats realiseras till sitt verkliga värde och våra fiatvalutor har absolut inget högre värde än det som vapen och krig kan ge dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror vi har större bekymmer..
   https://www.nix-to-the-six.se/blogg/178-lite-om-det-tilltagande-inbordeskriget-i-sverige

   ”Våra politiker är inte beredda att ta de förluster i förlorade röster som upprätthållande av rättsstaten med utnyttjande av våldskapitalet skulle kosta.”

   Finns det någon annan rimlig förklaring till det uppdrag Eliason fick 2015 att desarmera polismakten?

   ”Kulturen med det största våldskapitalet bestämmer! De som försvarar den svenska kulturen är inte beredd att svara upp med det svenska våldskapitalet, när någon från urbefolkningen blir trängd.”
   Denna sanning ser vi i allt större drag dagligen.

   Det jag ofta funderar på är våra politikers aningslöshet om islam
   Har de inte fattat att politikerna är de första som dinglar.

   Redan Mohammed föraktade quislingar och de blev inte långlivade efter maktövertagandet.
   Har de inte läst vad som hände i Iran 1979?

   Eller är dom så cyniska att de räknar med att sitt på det torra och hunnit sätta sig i säkerhet.

   Radera
  2. Vill de(TPTB) inte bara ha bort de, som ev vet vad som hände & sen starta om slvvlägret-i ny regi-sas??
   Hur många civilisationer är det, som bara försvunnit enligt den officiella historien??och ändå är vi här fast utan minne om mycket...

   Jag menar, att kidzen har ingen koll på utvecklingen/historien & kan luras till månen...t&r om så behövs...
   En sk"global reset"!
   Och äldre får dö i sin egen $kit, vilket redan händer...
   Sen är det bara föräldrargenerationen kvar att tippa ikull med krig, sjukdom & svält mm.
   Bara en tanke, som ev kan förklara den eviga minnesluckan.


   Mvh Per

   Radera