tisdag 8 september 2020

Så länge JÖKen sitter vid makten kommer inget att hända med kriminaliteten!

I en intervju i lördagens SR Ekot sattes en boll i rullning av en hög polischef. Nu är de 40 kriminella klanerna utanför polisens kontroll. Dessutom påstår Säpo att klankriminaliteten är systemhotande. Alltså utgör den nu ett hot mot staten. De här kriminella gängen och klanerna hotar inte staten, men politikerna i Sverige har vägrat att agera.

Igår dagens presskonferens av de två intelligensbefriade Annie Lööf och Stefan Löfven fick vi först höra av Löfven: ”Jag vill inte koppla brottsligheten till etnicitet. Vi ska se till att knäcka gängbrottsligheten. Gängen ska knäckas, så är det."
Annie Lööf: ”Många av de här gängen och dess familjer har funnits här under decennier. Det är inte de senaste åren de har kommit. Detta är viktigt att slå fast, tillade. Det var många år sedan jag var i Angered och fick reda på hur den familjen arbetar.”
Det Löfven glömde tala om är "hur" skall gängen knäckas. Rödskrikan har känt till detta i många år! Varför har hon inte öppnat munnen och försökt åtgärda detta. Istället har hon förvärrat problemen, med att se till att få större invandring.

Trots att den här brottsligheten är systemhotande tjafsar Ranstorp och andra intel
lektuella giganter om att 50 nazister i NMR är vad som är systemhotande. Det blir ett jävligt hårt slag med "the cluebat" när svenskarna väl inser att vi är världens mest grundlurade folk. Vi har levt i en film hela våra liv. Men nu är bollen i rullning...och filmen går inte att backa, trots "omstartspaket". Nu är det dax att poppa helt bisarra mängder popcorn.

I intervju med Expressen igår så säger Stefan Löfven att vi skall ge "ungdomarna ett alternativ till brottslighet." Foliehatten undrar i vilken värld Löfven befinner sig i, är han felunderrättad eller direkt korkad?

Förstår inte Löfven att brottsligheten nästan uteslutande utföras av invandrare eller ligor som gör snabbesök i Sverige samt i mindre utsträckning av allt fattiga svenskar. Statistiken från fängelser visar att över 80% är invandrare.

Kan inte SL få in i sin skalle att en ung invandrare som tjänar 30.000 i månaden skattefritt på sälja droger ett par timmar i veckan, aldrig i livet skulle komma att jobba som undersköterskor för 22.000 kronor i månaden eller som busschaufförer för 27.000 i månaden och behöva gå upp tidigt för att gå till jobbet.

Varför skulle grovt vuxna kriminella som tjänar 100.000 i månaden skattefritt bli någon form av marginaliserad arbetarklass. Det finns inga som helst incitament för ett växande antal invandrarungdomar (men även svenska ungdomar och unga vuxna) att följa lagen. Drygt 1/4 av Rinkebys befolkning har högskoleutbildning och tjänar i snitt 18.000 kronor i månaden. Trots Sveriges enorma utbildningssatsningar så spelar det mindre roll om det enda jobb du kan få, är ett jobb på McDonalds. Överskottet av män (i synnerhet invandrarmän) är också en stark indikation på att brottsligheten i det här landet, kommer bli allt värre.

Det som nu "kanske" kommer ske är att Sverige kommer att agera med mer övervakning och på sikt antagligen fler poliser. Straffen kommer kanske hårdnar och så även öka fängelsepopulationen - det kommer leda till hårdare brottslingar än tidigare. Det är en ond spiral som de skitlivrädda politikerna tänker dra i gång.

Foliehatten är helt övertygad om att SAP är medvetna om detta. De anser därför att det är bättre att göra så litet som möjligt och försöka negligera detta som SL gjorde igår med rent skitsnack. Alla känner till, att problemet ligger i invandringen och invandrarpopulation och går inte dessa ned så kommer brottsligheten ständigt gå upp.

SAP
är beroende av V, MP, C och L, om de vill göra något. Redan har vänsterns Linda Snecker gått ut och sagt att man skall föra samtal och blanda in de sociala myndigheterna för att få rätt på kriminaliteten och MP är på samma linje.
Så länge som JÖKen sitter vid makten och inte kan enas om, att enda vägen att få bukt med kriminaliteten, är ett hårdare samhälle. Kommer vi att få höra massor av skitsnack och inget kommer att hända och brottsligheten kommer att eskalera ännu mer.

 

3 kommentarer:

 1. Svenska bolagen Diamyd och Nexcell är på god väg att hitta bot mot diabetes.
  En sjukdom där insulinet varit enda lindringen i 100 år.
  En gigantisk marknad på 800 miljarder SEK
  Ett nytt Nobelpris i vardande?

  SvaraRadera
 2. De som satsat på Diamyd har gjort stora pengar på kort tid - 3 ggr insatt kapital.
  Jag nöjer mig med dubbelt upp på Resp under 14 dagar!

  SvaraRadera
 3. Är D fan sedan tre år
  Skicklig ledning som knutit de skarpaste hjärnorna till sig
  N halkade med av bara farten

  SvaraRadera