onsdag 30 september 2020

Foliehattens funderingar del 4

Idag ser vi att politikerna fortfarande särbehandlar svaga grupper och att det är politiskt accepterat, men nu har även starka grupper utsatts för särbehandling. Oenigheten som uppstår i resonemanget när alla de som särbehandlas negativt på grund av andras särbehandling kräver att få åtnjuta samma regler är öronbedövande, särskilt om särbehandlingen stärker redan starka grupper.

V
ilka som skall särbehandlas på vilka grunder, är inte helt enkelt att klara ut. Att då börja riva i vem som skall särbehandlas och på vilka grunder blir givetvis ett hot för de som dragit och drar stor nytta av särbehandling. Särbehandling ger politikerna möjlighet att strö pengar över utsatta grupper.

I ett twitter kan vi läsa:
Swedish writer @paulinaneuding testifies before UNHRC: "Malmö was once a safe haven for Jews. Today, only 200 remain, and they are constant targets of abuse. How long will the Swedish government accept that certain schools, and certain neighborhoods, are no-go for Jews?”

Innehållet i twittret är ganska intressant, där det framgår att det är bara 200 judar kvar i Malmö. Utan att ta till överord har den arabiska befolkningen i Malmö lyckats med att rensa ut judarna i Malmö. Man kan verkligen undra om Paulina Neuding kommer att vittna inför UNHCR? Om man är konspiratorisk skulle man tro, att det är viktigt att kunna utmåla sig som ett offer för att behålla sin särställningsstatus som gett och ger en massa fördelar. Desto mer Paulina Neuding och andra anför sina ståndpunkter för sin judiska grupp, desto troligare är det att också etniska svenskar grupperar sig utifrån etnicitet. Det fungerar ju. Det är effektivt och det ger fördelar. Exemplets makt är stort.

Att närma sig fakta om
varför de flesta polska judarna som kommunisterna kastade ut och som invandrade till Malmö och som sedan fortsatte sin resa av olika skäl, är inte intressant. Malmö hade redan då en arabisk befolkning och bevisa vem såg till att de polska judarna lämnade Malmö för ett annat land är idag helt ointressant. Inte heller är det intressant att få reda på vem som hånar svenskar i No-Go zonerna.

De inflyttade judarna
var ordentligt ”familjetraumatiserade!” Sossarna i Malmö har tagit in och beskyddar en grupp araber som inte ens deras grannar i Mena vill befatta sig med pga av deras stökighet, är desto mer underligt. Att de sedan får trakassera befolkningen som bott här i århundraden som har skött sig, är inte acceptabelt.

Att sedan
Stefan Löfven går ut och vill bygga ett Förintelsemuseum för judarna i Malmö, är mer än smaklöst. Det som sker nu är att allt fler inser att positiv särbehandling är att diskriminera någon annan. I morgon så kanske det går upp ett ljus för hornalistkåren att vänsterns fixering vid etniska minoriteter är djupt rasistisk i sig och polarisar samhället. Nu krymper de gemensamma resurserna. Då kommer den krassa verkligheten.

Det
som är viktigt att påvisa är en utsatthet som garanterar en fortsatt positiv särbehandling. Att de som utför dessa antisemitiska handlingar är resultatet av förd migrations och mångkulturell politik som i sin tur är starkt influerad av samma grupp som nu blir offer för sin egna förda politik är givetvis heller inget att ta upp och föra ett resonemang om. Random Svenne som återigen blivit utskälld på på grund av melatoninhalt och kulturellt ursprung kanske börjar tycka att det räcker att betala för att bevisa sin oskuld?

Vägen till förändring kan vara att tydliggöra svenskar utsatthet i världen. Hade vi varit en djurart skulle vi varit rödlista
de, eftersom våra arvsanlag inte är dominerande i nästa generation. Vill världen bevara ljusa blonda människor från Skandinavien för framtiden bör FN starta ett bevarandeprogram för denna utsatta folkgrupp. Det är inte politiskt gångbart för människor ännu men det är accepterat för djur och växter.

I Sverige är det inte politiskt gångbart att skydda svenskarna. I andra länder är det till och med rätt så vanligt att världens ledare skyddar och bevarar enskilda folkgrupper?

Det som inte är politiskt gångbart är att skydda europeiska s.k. majoritetsfolk. Den som vill bevara den tyska folkgruppen skulle framställas som nazist på några s
ekunder. Den som vill bevara uigurer, kurder eller samer hyllas med priser.

Nuet är ingen isolerad ö av tillfälligheter utan en länk i en lång, lång kedja. Allt hänger ihop. Förfäderna och det förflutna är en del av nuet och livet idag. Det förflutna och förfäderna/-mödrarna är för samer liksom för andra urfolk en bas för den samtida kulturen och identiteten.”
Den som skriver sådant om svenska folket skulle få besök av
DN:s stjärnreporter en mörk kväll. (Innan Expressens stjärnreporter). Han är specialist på att göra detta, fråga Julia Caesar!

Svenskar är 7 miljoner i en värld med 7800 miljoner människor. Det är ett folk värt att bevara. Ett folk som alla andra som bekant. 

2 kommentarer:

 1. Vi är ett folk, som borde räddas...
  Fråga Gud-run & $teffe med 1000.
  6 000 000-11 000 000??
  Klart vi ska ha ett sk "förintesemusem", va?
  Knappast judarnas förintelse...
  De var 15 300 000 inte mer...
  Vilka bedriver folkmord idag??
  Trött på pajasar!

  SvaraRadera
 2. Det dog INGA 6-11 000 000..
  6 000 000 är en religiös siffra...
  Lyssna inte på mig utan-Lasse Wilhemsson.
  När ni lär så är han en av dom....
  Cooool kille & många med honom.

  De hade varit döa nu...

  Hur många negrer importerar Israel???

  SvaraRadera