söndag 13 september 2020

Kan Åsa Lindhagen efterträda Isabella Lövin som nytt språkrör för MP?

Foliehatten gissar att Jämställdhetsminister Åsa Lindhagen kommer att bli stor favorit(och utses)att efterträda Isabella Lövin som kvinnligt språkrör för MP. Åsa uppger för Expressen att hon starkt överväger att kandidera för posten som MPs kvinnliga språkrör och som minister kommer hon vara en stark kandidat.

Åsa är en alldeles perfekt kandidat som nytt språkrör och helt i linje med MPs prioriteringar, en moderniserad syn på skattepengar, där skattepengar inte längre ska gå till behövande medborgare som slitit hela sitt liv, utan till trams och illegala invandrare. Allt utan krav på motprestation. Allt tyder på att hon har stora möjligheter att bli vald som språkrör inom Miljöpartiet.

Det kan sägas att hon starkt har profilerat sig som en vurmare för s.k. "ensamkommande pojkar" och Åsa såg till att som socialborgarråd i Stockholm, att utöver ordinarie tvångskvoter ta emot ytterligare 100 ”barn” från Malmö hösten 2015.

2017 när s.k. barn härjade rejält i Stockholm reagerade Åsa som då var socialborgarråd i Stockholm på polisens uppgifter om att det är gatubarn(Marocko) som ligger bakom flera fall av rån och misshandel.

Åsa: ”Det är en allvarlig situation både för barnen som lever i den här miljön och för de personer som blivit utsatta för brott. Vi erbjuder stöd och hjälp på olika sätt. Men vi måste få mer information om varför de här barnen avviker när de placerats hos en familj eller på ett boende.Vi kanske måste arbetat med en ny typ av familjehem, där det finns mer kunskap om de här barnens situation .

För Åsa handlar det enbart om att förstå dessa gatubarn, skaffa kunskap om deras situation och hitta familjehem! Tanken på att de ingår i kriminella nätverk, lever illegalt i Sverige och inte accepterar svensk lagstiftning är tydligen helt ointressant. Inte en enda gång nämner hon utvisning, illegala eller kriminella.
Åsa
förstod inte att det är Stockholms invånare som hon ska representera och eliminera dessa kriminella element. Istället menar hon att problemen är att socialtjänst och boenden saknar kompetens att bemöta dessa kriminella.
Åsa: ”Vi vill skapa en ny mötesplats där ungdomarna kan komma, prata med vuxna och få vila och pusta ut lite.”

Regeringen meddelade under sommaren 2017 att kommunerna ska få möjlighet att behålla ungdomarna. Förslaget är att 195 miljoner kronor extra fördelas till kommunerna för att ungdomarna ska kunna bo kvar. I Stockholm berörs 400 ungdomar.
En eller flera organisationer i staden kommer att beviljas medel för att erbjuda tillfälliga boenden för ensamkommande barn som fyller 18 år och fortfarande väntar på ett beslut om uppehållstillstånd.

Åsa: ”Nu ger vi ungdomarna som bor i Stockholm en möjlighet att gå klart gymnasiet i lugn och ro istället för att tvingas flytta från vänner, skola och den trygghet de har skapat sig här. Det är bra både för ungdomarna och för Sverige."

Foliehatten undrar på vilket sätt är det här bra för Sverige?

Åsa Lindhagen visar sitt ointresse att lösa problemet med hedersrelaterat våld när hon relativiserar de ibland livshotande situationer hedersutsatta tjejer och kvinnor lider av genom att formulera sig i generella termer av demokrati. Hon missar helt och hållet problemen med hedersrelaterat förtryck och våld som drabbade kvinnor drabbas av. Carina Rennermalm är före detta rektor för Rinkebyskolan och tycker sig se tendenser till ökat hedersförtryck i Järvaområdet. Exempelvis genom att fler barn i förskoleålder bär hijab.
Åsa: ”Det är oerhört viktigt att vi säkerställer att varje skola i Sverige utgår ifrån ett demokratiuppdrag och att man säkerställer att läroplanen följs och att varje elevs lika värde respekteras.”

Åsas agerande visade hur hon åsidosatte äldre svenskar. Åsa såg till att det blev svårare för äldre att få plats på servicehus i Stockholm. Flera fick avslag, trots att de flesta som överklagar faktiskt har rätt till plats på servicehus. Många servicehus byggdes om för höga kostnader till flyktingboenden. Fakta här och här. Med henne vid rodret fick de utsatta äldre svenskarna i Stockholm mycket sämre, samtidigt som hon fullkomligt öster pengar över illegala invandrare och sk "EU-migranter."

Åsa Lindhagen ljög friskt om servicehusen i Stockholm. Hela massinvandringen har skett på bekostnad av främst de äldre. De äldre är för svaga för att klaga och är därmed ett lätt offer för sådan politiker som Åsa med makt.

Åsa Lindhagen har med sitt agerande visat att hon är en värdig representant för MP och Foliehatten hoppas verkligen att hon blir nytt språkrör för MP. Med valet av henne blir det ännu lättare att sparka ut MP ur riksdagen för alltid!

 

3 kommentarer:

 1. S och M kommer rädda kvar MP i riksdagen och därmed regeringen.
  MP är den mask M och S gömmer sig bakom för att slippa ta ansvar för den politik MP för och S, M inte vågar stå upp för.
  De, M, S, älskar MP, ett fullständigt vettlöst parti som gärna tar på sig rollen som soptunna och lokal idiot.
  Ett parti de kan skylla alla misslyckanden på, deras älskling och bundsförvant i förstörelsen av Sverige som nation.

  SvaraRadera
 2. I det senaste valet klarade sig MP nätt och jämt. Det var tack vare röster från flera i distrikt i Stockholm som blev räddningen!
  Tror inte MP klarar av nästa val! De har visat gång på gång, att det inte är Sverige de sätter i främsta ledet.
  Men det är klart man kan inte lita på de totalt korkade svenskar som kommer att rösta på dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. MP är så viktiga för S och M att dessa partier mycket väl kan be några tusen av sina kärnväljare röst MP.
   Mer troligt är att S drar fram någon fråga direkt avsedd att gynna MP före valet, alternativt att MP lämnar regeringen för att fiska allmänna vänsterröster från V och Fi, miljöröster från C.
   Men MP kan mycket väl ligga på 1.5% veckorna före valet för att i valet få 4.5%, MP är helt enkelt alltför viktiga för att tillåtas ramla ur riksdagen. Hela 7-klövern behöver en gossen Ruda, alla utom SD vill ha dem kvar, något som naturligtvis ytterligare stärker deras aktier.

   Radera