torsdag 3 september 2020

Så fort muslimer begår brott drar media fram brott av svenskar!

 Efter kravallerna i Malmö och den brutala misshandeln på kyrkogården i Solna utförda av muslimer uppstår det ständigt upprepade fenomenet med återuppväckandet av minnet av gamla svenska brott varje gång något särskilt uppseendeväckande mångkulturell aktivitet förekommit. Nu senast händelsen på kyrkogården i Solna och i Malmö.

Om du skulle råkat missa detta fenomen, så finns det en kraftfull sammanställning av svenska brottslingar på prominent plats på Expressens sajt igår. Allt från Clark Olofsson, Mattias Flink till Kapten Klänning. Expressen måste gå så långt bak som till Mattias Flink i Falun när man gör en exposé över kända svenska våldsbrottslingar. Svenskar kan de också. På samma sätt så förekommer det på sajter som MSN ett ständigt upprepande om svenskars brott. Kavalkader som ibland måste starta på tidigt 1900 tal för att samla ihop ett tillräckligt antal mord begångna av svenskar. Det är helt enkelt en taktisk manöver av media för att avleda svenskars uppmärksamhet mot dem själva medan annat pågår.

Expressens har gått ”all in” i sin liverapportering från domstolsförhandlingarna om dubbelmordet i Linköping och vill ha det till rasistmord. Reportrarna letar och hittar något som kan antyda det från mördarens förflutna. "Han heilade” framför svenska flaggan varje morgon". Källa på vem som sa det, var hans kompisar!
Aldrig ser man sånt grävande när invandrare mördat svenskar. Det kan kanske finnas rasism om Expressen anstränger sig.
Det fruktansvärda mordet på Wilma har det inte spekulerats om eventuell rasism i Expressen.

Det är konstaterat att den här killen inte mördade de här två människorna på grund av att han var "nynazist" men på grund av en djupgående psykisk sjukdom. Expressen samt regeringen samt stödpartierna L, C och V är i ett stort behov av att peka på någon form av ökande "högerextremism" men de hittar alldeles för få fall, vilket resulterar i den här typen av artiklar från Expressen.

Expressen har två fiender. Det är islamister som motsätter sig antingen den liberala ideologin eller Israel samt "högerextremister." Så kallade "högerextremister" kan vara allt från libertarianer som motsätter sig krig och våld, konservativa som vänder sig emot nyliberalism som politisk modell, religiöst kristna samt nynazister. Även invandringskritiker kan klassificeras som högerextremister. Det kan räcka med att du kritiserar progressiv pedagogik eller radikalfeminism för att du skall reduceras till "högerextremism."

SvD vill inte vara sämre. Rubrikerna är större nu när rättegången inletts än när han greps och häktades. Det är uppenbart att Bonniers och Schibsted går ut koordinerat och ska relativisera invandrarvåldet i kölvattnet av händelserna på kyrkogården i Solna och kravallerna i Malmö.

Sällan har agendan framstått så tydlig som idag från media. Det handlar om damage control och att få svenska folket att svälja mångkulturen som inte säljer sig själv direkt. En gång i tiden var moralen absolut i landet Sverige. Jag kunde inte ursäkta mig när jag slår min fru med att grannen slår sin fru han också. Men så sker nu. Det är en form av moraliskt förfall.

3 kommentarer:

 1. Så sant.
  Vi vet j numer vad vi har att vänta när extraordinära våldsdåd inträffat
  Ju värre dåd ju större insats att visa på ursvenskens brottslighet.

  Nu senast vältrar de sig i dubbelmordet I Linköping.
  En psykotisk människa med tvångstankar förvandlar de till en högerextremist.

  Extra surt är att vi alla är med och finansierar falsarierna, gammelmedia har fått dubbelt stöd om jag förstått det rätt.

  SvaraRadera
 2. Skandalöst agerande av PK-media - för mig helt obegripligt hur M kunde godkänna att regim-TV och -radio ska finansieras via skattsedeln. Vi tvingas betala för vår egen indoktrinering (även om jag undviker SvT och SR så långt jag kan, och prenumerationen på SvD har jag sagt upp för ett antal år sedan).

  SvaraRadera
 3. Bonnier(Hirschel)/$chbsted går-all in-på bla mussarnas sida...
  Känns inte det lite latjo?? förvisso pga skattemedel....du/vi betalar likt SVT/$R.
  De har mer gemensamt än vad som skiljer dem åt,i min bok.. likt könsstypning, fläskavertion,kub(kaba) & $laveri mm..
  Inte!?

  Mvh Per

  SvaraRadera