onsdag 9 september 2020

Kriminalitet i Sverige och i Frankrike!

Dagens ”hetaste” debatt i Sverige handlar om kriminalitet och 40-klanfamiljer. Klanerna är helt utan skrupler som försöker ”kapa” åt sig så mycket bidrag som det bara går. Flera av varandra oberoende källor(FK) hävdar att de har satt i system, att fuska så mycket som möjligt.
De senaste dagarna
har det också visat sig att JÖKen aldrig kommer att ta itu på skarpen med problemet, eftersom de inte kommer kunna komma enas om ett korrekt förslag.

Vi kan konstatera att Sverige är på väg att få en brottslighet på den nivån som vi ser i Frankrike. Den stora skillnaden mellan Sverige och Frankrike är att fransmännen är rustade för sin nivå av kriminalitet, medan Sverige har tappat kontrollen.

Frankrike har 2.5 gånger fler poliser per 100.000 jämfört med Sverige. I Frankrike sitter ungefär dubbelt så många människor per 100.000 invånare i fängelse. Polisen i Frankrike är mycket mer aggressiv, våldsam och uppbackad av lag för att slå ned på brottslingar. Den franska polisen skjuter ihjäl ungefär fyra gånger så många människor per 100.000 som den svenska polisen.

Fransk media har tagit upp Macrons tal vid prefekturen i Paris oktober 2019 där han poängterade att samhället skall vara på sin vakt mot radikalisering.
Särskilt intressant var hans ord att hela samhället skall vara vigilant mot Islam
som inte erkänner våra lagar eller samhälle.

Paris, Marseille och Lyon ser numera ut som stora soptippar och har stora problem, men problemens omfattning är mindre än Sveriges, eftersom antalet illegala av utländsk börd, procentuellt sett är mindre.  Koncentrationen av islamister är stor i dessa tre städer, men den medvetna spridning saknas av eländet till varenda liten ort som skett i Sverige på politisk grund. I Sverige har regimen sett till att med lagar tvinga kommuner att ta emot muslimer. Franska media tar oftast ställning för polisen, till skillnad mot Svenska regim/vänstermedia som alltid är mot.

En mycket tråkig detalj är att vänstergrupper på samma sätt som i Sverige kan påverka rättsapparaten och döma den som delar en video till fängelse, detta utan att själv ens vara den som skapat denna video. I Frankrike finns också en
motsvarigheten till den svenska gummiparagrafen HMF  som används.
Detta hände Alain Soral som fick 18 månader för att ha delat en video med en rappare samtidigt som foton på diverse bank och vänsterfolk kastas på elden.


Svensk MSM/SVT och fransk vänstermedias har det gemensamt, att de ständig förnekar och märkligt är dessutom, att i bägge länderna, så är 80% av klientelet i fängelserna tillhöriga just den etniska grupp som av vänstern betecknas som särskilt skyddsvärd och skall respekteras baserat deras religion Islam.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar