onsdag 23 september 2020

Lägg ner Public Service och det omgående!

I årets budget tilldelas SVT 5,14 miljarder kronor ur regeringens budget. Det är en ökning med 100 miljoner kronor jämfört med i fjol.

Tilldelning sticker mycket i ögonen på många skattebetalare. De program och nyheter man sänder är så vänstervridna, att allt fler svenskar överger att titta på SVT. Det bevisar bara hur viktigt det är för politikerna att desinformera befolkningen. Vid skrivandets stund har det inte funnits något allvarligare attentat på journalister så hela budget är baserat på något förutspått ej definierat hot. Detta innebär säkerligen att journalisterna känner sig mer säkra och kan köra på hårdare med sin identitetspolitik. I verkligheten så är det tvärt om, vem konsumerar SVT eller SR idag? Journalisterna blir bara mer och mer irrelevanta. Det är i stort sett enbart pensionärerna som ser på skiten. De yngre generationen tittar på Internet med ett brett urval och politikerna har ingen som helst chans, att nå dem. SVT och SR har ett uppdrag. De missköter uppdraget totalt.
Foliehatten tittar ytterst sällan på något program. Det enda är om det är någon sport, men absolut inte det knäböjande damlandslaget i fotboll.

SVT kanske kan åtgärda orsaken istället för symtomen! Om regim STV hade varit opartiska och objektiva så hade dessa problem inte ökat i denna omfattning. Istället fortsätter man att spy ur sig vänsterextrem propaganda dagarna i ända. Om vi bortser från att dom redan får miljarder som bör kunna prioriteras bättre.

SVT
har varit drivande i utvecklingen som ligger bakom det ökande grova våldet i samhället och i polariseringen med ett väldigt vänsterfokus. Denna polarisering är del i att frambringa dessa hot. Istället för att acceptera sin del så fortsätter dom att vrida på dessa kranar och bygger istället murar runt sig. Murar som medborgare som får leva i det alltmer våldsamma samhället ska betala för.
En del av pengarna är öronmärkta för ökad säkerhet och beredskap. Enligt SVT:s ekonomidirektör och säkerhetsansvarig, Peter de Verdier, har hot mot medarbetare ökat kraftigt de senaste åren."  Verider: "SVT får miljontals kronor för att skydda medarbetare mot hot och fysiska angrepp."
SvT har investerat i skalskyddet runt byggnaden, entrén, varumottagningen sedan några år tillbaka i Stockholm och i Göteborg har man byggt in sig helt med vakter. Uppenbarligen har hotbilden ökat, nu börjar det bli riktigt kul!

Livvakter? Det är normalt förbehållet statsledningen och personer med extrem hotbild, som Lars Vilks. Mycket märkligt att det nu ska tilldelas journalister. Hoppas nån gräver i det. Kvinnor som stalkas och inte sällan mördas av galna ex får nöja sig med larmknappar, medan denna adel alltså ska ha beväpnade betjänter.

Annars är det bara att konstatera att JÖKen med stödhjul nu är all-in med SVT som å sin sida också vet vad som gäller. Antingen fixar de valvinst och fortsatta miljarder tillsammans eller så realiseras för första gången ett reellt hot om bantningskur.
När svensken känner sig otrygg och vill bo i gated communities, så svarar SVT alltid med kritik mot detta, men själva ska dom låsa in sig med vakter. Har SVT/SR inte tagit del av polisens trygghetsmätningar -att samhället aldrig varit tryggare och har det inte hänt journalister något innan lär inte göra det framöver heller!
Peter de Verdier, ekonomidirektör och säkerhetsansvarig: "Vi har betydligt fler som behöver livvakter för att känna sig trygga. Programledare som till exempel Nike Nylander och Carina Bergfeldt nämns som extra utsatta – men även de som gör barnprogram."
Kanske dessa kvinnor borde fundera över
varför folk blir förbannade?
När AFA misshandlar journalister, då mörkar SVT.  När Lamotte får ta emot hat så får han skylla sig själv och de "riktiga" journalisterna hånar honom. Då "backar" inte SVT upp honom, varför? Har han inte samma människovärde som Nike Nylander och Carina Bergfeldt!
SVT betalar när deras personal smugglar in kriminella. 152 384 kronor kostade det oss. Den insmugglade Abed blev dömd för brott rätt fort. Expressen skrev 2017 om att ”Abed” fått hit resten av sin familj, gick gymnasiet och ”talar flytande svenska”. Trots det hade den syriske mannen tolkbehov på arabiska under rättegången. Självklart inte ett ljud ifrån SVT, Fredrik Önnevall eller de två andra SVT-journalister som blev dömda.
Vad slutsumman blivit för samhället kan man bara sia om nu när hela familjen är här och ska antagligen bli försörjda resten av livet.

Vi behöver inte Public Service, men se det behöver våra styrande som makten haver. Ungefär som Josef Goebbels och hans propagandaministerium, man lär folket hur dom skall tänka och tycka.


1 kommentar:

  1. Instämmer helt i denna beskrivning av regim-TV. De omnämnda journalisterna (Nike Nylander, Carina Bergfeldt och Fredrik Önnevall) är alla exempel på vedervärdiga PK-propagandister. Ofattbart att även M gick med på att finansiera denna propagandamaskin via skattsedeln.
    Därmed kan verksamheten fortgå utan att någon som helst hänsyn måste tas till någon form av kundreaktioner.

    SvaraRadera